blistertoe

The Munchies

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

aakoo78 05.09.2007
Tämähän jännittävä paketti oli. Omintakeiset "purkkisoundit" (ja sanon tämän hyvällä!) yhdistettynä hyvin kulkevaan soittoon ja kekseliääseen biisirakenteeseen, toimii! Lopun mini-"interstellar overdrive" ilahdutti myös kovasti.
Pistemäärä jää toistaiseksi arvoitukseksi, mutta olen tästä joka tapauksessa hyvin vaikuttunut. Hienoa.
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 10.08.2007
Pitkälti samaa mieltä digiuksen kanssa, erittäin nautinnollinen kappale, suorastaan letkeän rentoa, niin letkeää kuin tosiaankin rakkuloiden kanssa voi mennä, lopussa taisi sitten sekin puhjeta varpaasta, I guess? Excellent!
0   +1 +2
 
10
digius 03.08.2007
Oliko introssa Monica L.?
Oli miten oli, niin onpas tosi onnistunut melodia tähän "rakkovarpaaseen" kehitelty. Nii-in simppel,i mutta samalla erittäin sopiva kyseiselle orkesterille. Hyvät soundit niin skebassa bassossa kuin runpalillakin, suorastaan nautinnollista alusta loppuun! Oli kai siellä jokin kosketinsoitinkin? ..Anyways, loistava ralli jälleen Teiltä!
Erikoinen lopetuskin tuki koknaisuutta siihen malliin ettei kuulija jää epäselvyyteen kymmenen pisteen tarkoituksellisuudesta.
0   +1 +2
 
Pastori 30.07.2007
Uuh. Tätäpä on odotettu taas. Soundit ovat vaihtuneet yllättäen vähän kiltimpään ja jopa popimpaan suuntaan, mikä kieltämättä yllätti. Ja jopa sellaista 60-luvun surf-pirtsakkuutta on hiipinyt mukaan. Mutta silti soittamisen mielekkyys tästä kuuluu läpi ja biisi vedetään tyylikkään rennosti läpi. Positiivista on myös se nuhjuisuus joka biisistä huokuu. Liika hiominen on jätetty muille ja ne pienet kauneusvirheet ja tahrat on jätetty rikastuttamaan biisiä. Se on hieno juttu. Mutta mitä vittua: Mikä tuo urkua etäisesti muistuttava melu tuolla taustalla on? :D

Ässä veto. Pitäisi varmaan pikku hiljaa tilata se teidän levy joka on pitänyt tilata sitten jo viimekertaisesta mikseriristeilystä saakka. :)
0   +1 +2
 
Haava 07.09.2007
Just. Veljekset on taas pääseet laittelemaan sampleja biisin alkuun. Hyvä pojat!

Kaunis särörouhe skitassa. Soitokin kulkee. Shadowssia kovasti havaittavissa siinä missä Laikaakin taas. Silti niin ihka ihanan omasti vedetty. Rytmiryhmä toimii ja kitara elää ja pyörittää tarinaa kuin moottoroitupanoraamaikkuna. Lopetus on aivan loistava. Juuri kun pääsee rauhan tunteeseen, niin musiikki iskee kasvoille ja ihanalla tavalla. RAKASTAN TEITÄ!

Saatana. Enkö minä fanittanut bändiä jo? No joo.. Nyt fanitan.
0   +1 +2