Extinction of Christianity

Mustaruhtinas

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Abasso 13.03.2008
Soundit ois saanu olla kirkkaamat nii ois päässy tavara vielä paremmin oikeuksiinsa.Muuten materiaalina pätevää oman alansa parempaa keskitasoa.Soitto kulkee ja biisikään ei ihan ahterista oo.
0   +1 +2
 
Carpenter 09.03.2008
Laulu oli vähän turhan karua. Riffit olivat aika keskinkertaisia ja ehkä vähän turhan iloisia tälläiseen meininkiin, Maideni tuli sointukuluista mieleen parinkiin otteeseen. Soitto oli aika ajoin melkoista puuroa, joten siitä ei oikein ottanut selvää. Biisissä oli mielestäni hieman liikaa toistoa, joten loppua kohti alkoi mielenkiinto hieman herpaantua.
0   +1 +2
 
Black Dog 07.03.2008
Mustanpuhuvat sävyt maalailee painajaismaisia näkymiä. Taisin joskus aiemmin kysellä, että miten laulaja kestää tässä menossa, ja siihen täytyy olla se syntymässä saatu kyky. Tuhtia on...
0   +1 +2
 
Sental 22.11.2007
Onhan siellä biisi taustalla, sit kun sen sais sieltä vielä esiin, niin olis hyvä. Ite en diggaa blackkista, mut tästä vois vielä tulla vaikka biisi niille jotka kuuntelee, jos olis äänitekniikka hallussa. Et kompressoria käteen ja kokeilemaan.
0   +1 +2
 
Toni Solo 20.11.2007
King of Exilessä oli kuitenkin enemmän potkua kuin tässä. Tämä biisi ei oikein erottunut Mikserin örinä-/ärinätarjonnasta, vaan oli aika tasainen veto. Hieman vaikea arvostella kun oma nörttipoppi on täysin vastakohtaista kauraa. Tosin en anna nelosta vain siitä syystä että genre ei ole oma (niin kuin jotkut tekevät, jee).
0   +1 +2
 
Pääskynen 19.11.2007
Ensimmäinen hyvä black metal biisi minkä täällä kuulee. Musiikkityyli ei ole mulle ominaisinta mutta tämä on silti hyvin tehtyä ja "katu-uskottavaa" mikä on tässä lajissa mun mielestä olennaisinta!
0   +1 +2
 
7
Shadow_fox 18.11.2007
Aikamoista pörinää. Päättäkää itse otatteko positiivisena vai negatiivisena, riippuu siitä mihin musiikilla on pyritty.
0   +1 +2
 
Snacke 09.11.2007
jaahas sama kommentti kun edelliseen thanks vaan.
0   +1 +2
 
marccus 08.11.2007
Tämä on jo kepeämpi biisi, mutta vokalistin rääpiminen ei edelleenkään miellytä.
0   +1 +2
 
8
Juneau 17.10.2007
soundit on aika kamalat, ja tuo raidi hyppii silmille aika pahasti, mutta genressään vaikuttaa potentiaaliselta kyllä. laulajan ääni olisi kiva kuulla selkeämmin, vaikuttaa aika mielenkiintoiselta :) kudos
0   +1 +2
 
7
Latent 16.10.2007
Keskinkertaista bläkkistä kyllä. Osa riffeistä on ihan toimivan kuulosia, mut tohon soittotarkkuuteen pitäs kyllä ehdottomasti kiinnittää huomiota, koska siin on paljon puutteita ja ne puutteet tekee tosi pahaa tämän tyyliselle musalle. Jos soitto on liian epätarkkaa ni moni kohta, joka vois tarkkana kuulostaa hyvältä kuulostaa epätarkalla soitolla kauheelta puurolta ja munattomalta. jep joo, sori tää paasaaminen, en mäkään oo ammattilainen, mut enivei. ei tää mitään täysin toivotontakaan tavaraa ole, eli reeniä vaan ja silleen.
0   +1 +2
 
Veritaikina 16.10.2007
Matkiiko laulaja Riki Sorsaa vai miks se kuulostaa hyvältä?
0   +1 +2
 
Begemot 13.10.2007
Täytyy sanoa että tätä kuunnellessa melkein toivoo mormooneja ovelle. Eli nyt on niin genrekohtaista musaa, että vaatii mielen lujuutta luukuttaa tätä edes loppuun. Kristinuskon kritiikki kieltämättä kiehtoo, mutta mulle tämä on ehkä pikkasen väärä formaatti pohtia asiaa.
0   +1 +2
 
Piru Kange 12.10.2007
No joo, black metal ei ole ikinä kuulunut suosikkeihini, mutta joskus sitä on "joutunut" kuuntelemaan. Kitaroinnissa on aika hyvä meininki, noin ikään kuin kokonaisuutena ne muodostavat ehdottomasti biisin parhaan osan. Laulu on se, mikä häiritsee, mutta genren mukaista se on, joten ei sitä voi missään nimessä heikoksi kutsua. Sama häiritsevyys-fiilis tulee kaikissa biiseissä meikäläiselle.
0   +1 +2
 
9
Helvetin hienoja riffejä, ja muutenkin tällainen hetkellinen nousu komenttiringin tarjonnan tasossa. Vokaalit kuulostaa todella toimivilta, nopeat kohdat ovat myös raastavia sekä hyvänkuuloisia. Kyllähän tätä kuuntelee aina mielellään!
0   +1 +2
 
6
Jon K.F. 04.10.2007
Kitaroissa oli ideaa ja ihan hyvä riffi, mutta miksaus oli tyypillisen paska. Hyvällä miksauksella tämähän voisi jopa olla ihan hyvä biisi, nyt se on kovin, kovin hiljainen, ja kuulostaa lähinnä tavallista tuulisemmalta päivältä. Sinänsä, plussaa kitaristista ja riffeistä, ihan hyviltä kuulosti. Vokalisti oli genreen sopiva, mutta ei ainakaan tällä miksauksella itseään mitenkään erityisemmin nostanut esille. Ride oli ihan liian kovalla, btw.
0   +1 +2
 
pohjolanvalkeus 27.09.2007
Kommenttirinki ei kommentitta päästä: Kyllä tässä kaikki bläkkiksen peruselementit on kohillaan. Välimelodiat on hyviä hengähdyksiä paahtoon.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 27.08.2007
NO nyt tulee mielekkään synkkää meininkiä! Vokaalisti esittelee tyylikkäästi äänijänteitä ja meno on suorastaan huimaa!!
0   +1 +2
 
7
engine 26.08.2007
Pitkästä aikaa black metallia, ja siltähän tämä kieltämättä kuulostaa. Aika on kyllä ajanut ohi meikäläisestä tän genren osalta, mutta muutama stereo laulu miksaus tuossa jäi ihmetyttämään. Tehokeinona varmasti ok, mutta minusta täysin tarpeeton. Hiukan vaikea on myöskin saada kitaroiden touhusta selvää Tosin selkeimmät riffit erottuvat kyllä mutta aika ajoin kärsitään puuroutumisesta. Pientä epätarkkuutta osien vaihdoissa, mutta kokonaisuutena tasainen.
0   +1 +2
 
Art Alta 26.08.2007
Mitäpä tähän nyt sanois... Hyvä, että olette tosissanne liikkeellä. Niin sitä pitää. En minä ymmärrä, siinä yksinkertainen lienen.
0   +1 +2
 
Sweetie 25.08.2007
Jostain syystä tämä ei oikein sytytä. Mahtaa olla tuon kitaristin nuo teema jutut kun haraa vastaan. Tosin pitää kyllä meriittinä sanoa, että pläkkistä tulee tosi harvoin ringissä vastaan. Mikä on kyllä vähän sääli. Varsinkin hyvää pläkkistä, ja kyllä tämä hyvän puolelle painuu jo pelkästään tuotantonsa ja soittojensa puolesta. Valitettavasti siihen se sitten oikesataan jääkin. Vähän saisi omaperäisyyttä olla sävellyksessä kokonaisuutena ja jotain täysin hiljaista osiota olisi kiva kehitellä väliin, koska ne tuntuvat aina korostavan näitä brutaalimpia ulosantikohtauksia toiseen potenssiin. Tehokeino siis. Ihan vain vinkkinä.

Mut mukava kuulla kähinää pitkästä aikaa. Kiitos siitä.
0   +1 +2
 
eki pop 25.08.2007
Black Metal on oma tyyli ja uskoisin, että siinä tämä sijoittuu hyvin. On sanottava että laulutyyliä ei kauan jaksaisi kuunnella. meniskö biisi piloille, jos laulu olisi ilman räkäistä kurkkuääntelyä? mun kurkku kipeytyi pelkästä kuuntelusta. Plussaa bändin työskentelylle!
0   +1 +2
 
6
Eversincetheday 24.08.2007
Varmasti ihan pätevää kamaa omalla sarallaan. Itse en oikeen kys tyylisuunnasta välitä. Toivottavasti tavoitatte oman kuulijakuntanne. Nauhoituksen laatuun kannattaa panostaa enemmän. Nyt menee hiukan mutaiseksi.
0   +1 +2
 
hirvone 19.08.2007
Kyllä tämä bläkkiksenä ajaa asiansa oikein hyvin. Paremmat soundit veisivät meiningin kolkkoudesta ison osan pois. Porukka ei vaan ymmärrä hyvän päälle :).
0   +1 +2
 
sikki-six 17.08.2007
Aika hiljaiseksi on jätetty tämä biisi, kunnollinen masterointi voisi tehdä terää, miksauksesta puhumattakaan. Laulaja räksyttää oikein uskottavasti... Kitaramelodiat tuovat hommaan kummasti eloa.
0   +1 +2
 
cheez 10.03.2008
Hyvä meininki biisissä. Rosoiset soundit sopivat mielestäni biisiin erittäin hyvin ja orkesteri vetää tiukasti. Suuri bläkkiksen kuluttaja en ole, mutta kyllä tämä mättää turpaan mukavasti. Tämä oli ehdottomasti positiivinen yllätys!
0   +1 +2
 
10
Roudantuoja 17.08.2007
Kuuntelin, pakkohan tästä on pitää. Hyvinkin perinteisillä Suomi-Black linjoilla edetään, se tosin ei ole huono juttu. Biisiin on saatu pienillä koukuilla hurjasti menoa, kerrassaan toimiva veisu. Saundipuoli on täysin kohdallaan. Levyä odotellessa.

Hailz!
+4   +1 +2
 
seveli 14.08.2007
Tässä on todella aneemiset soundit, jotenkin miksaus on ihan tukossa.. autotallimeno. Soitto ei myöskään kulje niin sulavasti kuin toivoisi. "Laulusta" ei saa yhtään mitään selvää.
0   +1 +2
 
Pitk 14.08.2007
RUmpali soittaa eri biisiä, kuin muu rykmentti. En ole ikinä onnistunut ymmärtämään genren "laulu"-stailia. Mitään selkoa ei saa mistään. Ihan sama vaikka raakkuisi hernekeitto-ohjetta. Kai te yritätte olle jotenkin pelottavia? Ei välity.
0   +1 +2
 
kimkorho 13.08.2007
Tyylilaji ei ole erityisen lähellä sydäntä eikä siksi myös kovin tuttua, sanottakoon heti kättelyssä. Heikkotasoisesta äänityksestä huolimatta kuuluu se, että myös soittopuolella on aika paljon kehitettävää.
0   +1 +2
 
toveri Stahanov 13.08.2007
Paska soundi, mutta liian usein blackista uupuva mahtipontisuus on mukana. Muutenkin sävellys vaikuttaa hyvältä, ei pääse missään vaiheessa kyllästymään ja hittimelodioita on useampikin. Eli teoriassa hyvää musaa, kunhan vain äänitekniikka ja soittotaito saataisiin kuntoon.
0   +1 +2
 
katara 12.08.2007
Aika tunkkaset saundit, mutta kyllä tuosta nyt jotain selvää sai.
0   +1 +2
 
7
Soulburn 12.08.2007
Sanoista ei saa mitään tolkkua, mutta biisin nimi kertoo kyllä oleellisen siitä asiasta. Se on vähän blackmetal poppoiden ongelma että, tuppaa olemaan aika tasapaksua puuroa. Kyllähän tuolta nyt vähän lead kitaran tilua erottaa mutta rääkynä joka on näin jatkuvaa käy puuduttamaan aika nopeaan. Sentään kuulostaa jo blackmetallilta, eikä punk rokilta kuten eräs aiempi blackmetal poppoo.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
black metal.. siinäpä vasta genre.. rumpali ei soita skarpisti, basso on hirveässä epävireessä ja soittaa vääriä säveliä. laulussa on hyvä reverb. tää on tylsä. ja aihe on jotenkin vitun kulunut haha.
0   +1 +2
 
7
Zagaar 10.08.2007
Kunnon pahaenteinen alku. Noni ja sitten puskikin harakan tappoäänet päälle. Tällanen musa naurattaa aina mua. Kaikella kunnioituksella artistia kohtaan. Soundit ei oo hirveen "isot", mutta homma toimii ihan ok silti.

Välillä soitto hiukan hakee. rummuissa huomaa muutamassa kohtaa aika selvästi.

Kyllä tässä on jotain potentiaalia. Kitarariffeissä lähinnä, mutta toteutus ontuu vielä sen verran, että 7 pamahtaa.
0   +1 +2
 
7
_Panzerfaust_ 09.08.2007
Perinteisillä Suomiblack linjoilla mennään vanhojen ja uudempienkin konkareiden jälkiä tallaten. Sinänsä harmi, koska tuo "suomityyli" on melko kuivahkoa ja liian melodia voittoista omaan makuuni. Tuotannollisesti sekä soitannollisestihan tässä ei ole mitään moittimista. Saundit palvelee biisiä hyvin. Riffit on vaan aika kulahtaneita ja mielikuvituksettomia. Jossain paikoin tuli mieleen Windirin tulkinta, kun vokalistilla on hieman samankaltainen tyyli rähjätä ja se kuulosti melko hyvältä.
+3   +1 +2
 
8
Paintaster 09.08.2007
Hyvät kitaramelodiat tuovat mukavan lisän tällaiseen biisiin, joka muuten häviäisi miljoonien paskalaatuisten kvltblackmetal-biisien mereen. Tätä itse asiassa kuuntelee ihan mielellään, kun löytyy tuollaista tiettyä melankoliaa ja mahtipontisuutta, eikä aina vain sitä sahausta paskalla sirkkelisäröllä. Jatkakaa.
0   +1 +2
 
Tantsku 07.08.2007
Huono äänenlaatu. Miten laulajalla riittää ääni? Aika rytkettä. jep.
0   +1 +2
 
Biisin nimi antoi aika matalat odotukset. Biisi kuitenkin alkoi ihan hyvän kuuloisesti. Sitten kun tuohon tulee tuota örinää kehiin niin saundejen heikkouden alkaa huomata vähän liiankin selvästi. Vähän huonosti saa selvää.
0   +1 +2
 
8
Loistavaa lauluääntä kaverilta lähtee!! Tässä on ihan hyviä juttuja välillä laitettu ja biisi ei todellakaan enään kuulosta ihan todella paskalta Blackilta... Mutta joo ei ihan vieläkään mun mielestä ihan kaikkein hienointa tavaraa, mutta eiköhän tällästä joku kuuntele!
0   +1 +2
 
10
Pohjois-Korea 14.10.2007
Vokaalit on todella brutaalit ja soitto toimii. Lounais-Soomesta tulee yllättävän tiukkoja bändejä. (kai se on se sisäsiittoisuuden luoma hulluus)
+2   +1 +2
 
MKDELTA 02.09.2007
Kitaroinnista tulee välillä jotenkin mieleen Castlevania-pelit. Jota jänniä juttuja, ja sitten taiteenlajille aika perinteikäs meno. Black metallin kanssa on itselläni niin että se on vähän 50/50 että koliseeko biisi. Tästä jotenkin puuttuu sellainen tietty helvettin agressiivinen runttaus mikä näissä biiseissä parhaimmillaan, vaikka vokalisti kyllä luonnoi kiitettävän ahkerasti.
0   +1 +2
 
Muhun ei toi huutaminen iske, ei sitten ollenkaan. Kun tuon huudon saisi poistettua biisistä niin kuuntelu olisi huomattavasti mielekkäämpää. Melodia on iskevän kuuloinen, mutta sekin jää taka-alalle huutamisen ansiosta.
0   +1 +2
 
9
Azag 24.04.2008
Perkele, että on hyvä. Vokaalit on vahvat, samoin soitantopuoli. Biisi tappaa kyllä tasaisen varmasti.
+2   +1 +2
 
zenri 06.08.2007
Heti alkuun pistää korvaan tunkkaiset soundit. En ole kyllä yhtään tämän genren ystävä, joten en oikein osaa sanoa mitään tästä. Meininkiä tuntuu olevan. Soitto välillä vähän tökkii, mutta kun on asennetta, niin sillä pääsee jo pitkälle. Soundit pitäisi saada heti alkuun kuntoon, niin saisi enemmän selvääkin tästä.
0   +1 +2
 
Steven Riekki 13.11.2007
Kuulostaa vähän Hanoi rocksilta... Elisaa pelottaa.. :S:S:S:S kuulostaa joltain manaajan ja klonkun sekoitukselta.. :S:S:S:S ei toimi meidän korvaan. Mutta taidokasta soittoa! Mitäköhän te haette tässä? Ei hitsi pelottaa, pakko vaihtaa.. =(
0   +1 +2
 
Zoidberg 11.11.2007
Joo, on kyllä megapaskat soundit. Kellarissa nauhoitettu ja mikki jossain yläkerrassa? No okei ehkä se tekee tästä TRUUmpaa bläkkii, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa että paskalta kuullostaa. Hyvä asia on se että tämä ei kestä niin pitkää kuin se teidän toinen biisinne. Onhan tämä kyllä aika tylsää tavaraa...
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 29.08.2007
Ihan hiukan kävi silmiini tämä bänidn nimi ja kappaleen nimi. Hiukan vois olla omaperäisempikin mutta mitäs turhia :) ...Tässä on ihan oikeaa meininki. Dynamiikkaa on sopivasti. Sahausta ja rauhallisempaa kivassa suhteessa. Hiukan on kömmähdyksiä soitannassa ja saundit on aikas demot. Saundit voi tietty olla tahallaan näin kun tässä genressä usein on. Mikserissä on aika vähän blackia, hyvä että joku tekee sitä kunnolla täälläkin \,,/
0   +1 +2
 
Grazy Mama 15.11.2007
Ei voi antaa arvosanaa, kun musalaji ei ole ollenkaan omani. Ei pysty, soitto kyllä toimii.. mutta...
0   +1 +2
 
7
((((-!-)))) 21.10.2007
Joku on taas katkera, kun vanhemmat pakottivat lapsena sunnuntaikirkkoon. Noh, kuunnellaanpa. Kohtalaisia riffejä, hieman punk-meininkiä ja variksen raakkumista. Kitaramelodiat on toimivia. Mielestäni huomattavasti keskitasoa parempaa mustaa meteliä, vaikken genren suurimpia faneja olekaan. Viimeiset minuutit alkavat jo hieman puuduttamaan, josta juontuukin sitten pistettä alhaisempi arvosana.

Jos menette San Fransiscoon, muistakaa laittaa kukkia hiuksiinne.
0   +1 +2
 
drlecter 27.08.2007
nyt joutuu käydä oikein projektisivuilla kattomassa minkälaisista miehistä on kyse.
0   +1 +2
 
6
jabsonik 19.08.2007
Vokaalisoundi on hivenen verran tahattoman koomisessa ristiriidassa bändin muutoin niin tummanpuhuvan äänimaailman kanssa. Toisaalta, onpa ainakin omaperäinen tulkitsija. ;)
0   +1 +2
 
6
thunderbaum 28.08.2007
Ei ikävä kyllä oikeen auennut. Paikoitellen kyllä kulki hyvin eteenpäin. Mutta huomasin että ootte saanut kaksi kuutosta ennestään niin annan tästä teille sen kolmannen. -Jaw
0   +1 +2