Pakko

KAMALA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
J.Partanen 03.09.2007
Kyllä tämä saa kaljun heilumaan. Jämäkkä biisi jossa on kaikki osat kohdillaan. EI mitään turhaa kikkailua vaan suoraan reippaasti turpaan. Kyllä joutuu 10 heittämään. /,,/
0   +1 +2
 
ROCKWAY 17.04.2008
Väkevää menoa kaikenkaikkiaan. Soitto ja soundit toimii mainiosti, paketti on varsin valmiin kuuloinen. En ole livenä Kamalaa nähnyt, mutta demon perusteella taivas on rajana, tosin lähinnä kotimaassa, ainakin niin pitkään kun suomeksi lauletaan.

os itse istuisin tuottajanpallilla, kiinnittäisin huomiota muutamaan asiaan:
- laulusoundiin vois vähän laittaa rupea lisää, sekä sisäistä, että ulkoista. Tuntuu, että laulajalla olisi vielä enemmänkin annettavaa, mutta pidättelee vähän. Estotonta hysteriaa, rääkymistä ja korinaa peliin, aina välillä. Pieni särö lauluun miksauksessa ei myöskään yleensä pahenna tämäntyyppisessä musassa.
- taustalaulut piristäisi myöskin. Jos ei muut mimmit suostu laulamaan, niin voihan sitä studiossa laulaa yksinkin monta raitaa. Sopivasti miksattu heleämpikin ääni rähinän seassa voi tuoda mainion säväyksen.
- jotain pientä nyanssia biisiin voisi kehitellä. Jossain säkeistössä voisi esimerkiksi jättää kitaran tai basson hetkeksi kokonaan pois. Voimakkaammat kohdat tuntuu vielä paremmilta, kun välillä edes vähän himmaa. Taustalaulut liittyy myös tähän.
- synkänkin huumorin pikku pilkahdus voisi olla tervetullut sanoituksessa.

Nämä ns. tuottajanäkökulmat on tietysti omia mielipiteitäni, ja mahdollisesti täysin kaikkea sitä vastaan, mitä bändi itse musastaan ajattelee. Sori.
0   +1 +2