Kaksi puolta

Juha Own

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Roope Paltta 23.09.2007
Oikein hyvä biisi, taitavalla tulkinnalla esitetty. Soundit ovat mielestäni erittäin hyvät. Taustaan on ripoteltu hienoja sovituksia mm. "lintu", tuuli ja rummut. Tausta sopisi hyvin myös elokuvamusiikkiin esim. johonkin sota-elokuvaan. Hyvin toteutettu kappale!
0   +1 +2
 
10
Animal 21.09.2007
Aivan huikea tunnelma tässä biisissä! Tulkintasi yltää taas kerran kympin tasolle kuten Elämännäyttelijä ja Tämä hetki biisissä. Myös teksti on hyvä todella hyvä. Tarinan alkuun olet löytänyt ihan huikeat kielikuvat, en tarkoita että tarina putoaa biisin loppupuolella, mutta sitä alkua on vaikea enää ylittää :) Soundit mahtavat!!
0   +1 +2
 
10
slvs 01.10.2007
Jopa hiukan aavemainen, surullinen ja odottava tunnelma, joka sopii hienosti yhteen tekstin kanssa. Ja tekstistä ehdottomasti myös plussaa, hienoa että biisejä tehdään muistakin aiheista kuin rakkaudesta tai sen päättymisestä. Varsinkin kun teksti onnistuu olemaan näin koskettava.

Sovituksesta tekee todella hienon sen eleettömyys, silti biisin sisällä tapahtuu paljon. Tosin saattaa olla, että tuo lintujen kirkuna saattaa alkaa pidemmän päälle risomaan.

En tiedä onko biisissä ns. hittipotentiaalia tai onko siinä edes tarkoitus olla, mutta biisi on onnistunut siinä hienosti, että se ehdottomasti vaati useamman kuuntelukerran avautuakseen kunnolla.
0   +1 +2