An Incantation to Make All the Welkin Ring the Name of the Antipope

Antipope

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
jun_tune 08.12.2008
Ei helevata, Iron maiden riffii välissä eikä edes särähtäny pahasti korvaan, vaikuttavaa.
0   +1 +2
 
8
Hatesociety 08.03.2008
Noh,Perus Antipopea tämäkin,Plussat alku kiljasusta!
Ei kummempia sanomisia,, Ei Biisit mättävät siinä mielessä että kaikki kuullostaa lähes samalta..
0   +1 +2
 
9
Azag 27.02.2008
Jo on kappaleella nimi. Ja itse biisihän kuulostaa perusAntipopelle, eli laatu blackikselle. Laulaja osaa vetää aika monipuolisesti (kovaa ja korkealta jne.) ja sitähän on ihan mukavasti tässä kappaleessa käytettykkin. Hyviä riffejä ja varsinkin tuo yksi hidas riffi pistää jo tukkaa heilumaan. Sanatkin on jälleen kerran laatukamaa. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
LaHo^ 28.11.2007
Tässä biisissä on vielä paremmat vokaalit kun tuossa rhamnosiassa! huutoa ja kirkumista väliin vaan enemmänkin. Hiukan ehkä tarkkuutta enemmän soittopuoleen? hyvähyvä.
0   +1 +2
 
Nipa87 29.10.2007
Kuulostaa perkeleen hyvältä.

Kitaroista tuolla on jo aiemmin sanottu, joten ei sitä varmaan enää tarvitse kertoa. Kehitystä kyllä havaittavissa, hienoa.

Jatkakaa.
0   +1 +2
 
8
hcharju 18.10.2007
Meinasin vetää pultit, kun en heti hoksannut että tämä oli tagattu black/deathiksi. Kitaroinniltaan ihan asiallista ja toimivaa settiä. Rumpalikin tietää mitä soittaa. Laulaja voisi antaa vielä pienen tujauksen oksennuksenmakua tuonne laulunsa sekaan, vaikka muutama hieno idea laulussa kompensoikin rujouden puutosta.

Miksauksesta: kitarat reilusti sirkkelille ja pintaan!
Good shit!
0   +1 +2
 
8
Duality 18.10.2007
Kyseessä on varsin paskainen ja punkahtava äpäräblack, josta loin välittömästi assosiaatioita Bewitched:in "Hibernum in Perpetuum" -läpyskään reilun kymmenen vuoden takaa. Muutoin kappaleesta, eritoten riffittelystä tulee mieleen Cradle of Filthin punk-henkisimmät kitarajutut ilman melodioita. Sooloilun alle olisin heittänyt kylmärauhallisesti kunnon sirkkelit surisemaan alle, mutta tämä taitaa olla miksauspoliittisia kysymyksiä, sillä en tiedä jäivätkö ne muiden soittimien jalkoihin. Vokaalit olivat rupiset ja ehkäpä jopa aavistuksen punkahtavat, mikä ei sinänsä haittaa - pikemminkin alleviivaa haettua tyyliä. Kappale paiskoo eteenpäin omalla kiillottamattomalla tyylillään, ja mielestäni tällaisena saisi pysyäkin ilman miksausta. Tällä tavalla tässä on jotain tiettyä sävykästä autenttisuutta.
0   +1 +2
 
9
UbiqueDaemon 18.10.2007
Noniin, vihdoinkin uutta materiaalia. Kuulostaa kyllä edelleen erittäin mahtavalta, jopa paremmalta kuin vanhempi tuotanto. Kitaroissa voisi ehkä olla hieman enemmän volaa, mutta eipä tuolla suurempaa väliä. Toimiva kipale, ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
10
Julle666 17.10.2007
hyvältä se kuulosti. erilaista oli vanhempaan verrattuna, muttei huonoa. kehitystäki havaitsee. ei tätä voi ku kehua!
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 17.10.2007
Johan sitä tuli vihdoinkin. Ensimmäisenä täytyy sanoa, että tyylille ollaan edelleen uskollisia. Omaperäinen keitos on jälleen saatu purkitettua ja nyt siellä kuuluu niitä Maiden juttuja mistä joskus taisit mainitakin. CoF assosiaatiot taaseen ovat nyt katoamaan päin onneksi, koska vokalistin ilmaisu on muuttunut rajusti vai johtuuko se saundeista. Pari King Diamond tyylistä kiljaisua maustoi positiivisella tavalla vokalisin jo muutenkin monipuolista toimintaa. Riffit ovat taas hieman kakspiippuinen juttu minulle, on hyvää ja on heikompaa (makuasia). Kuitenkin kohtalaisen hyvin saatu sovitettua yhtenäiseksi kappaleeksi vaikka riffit ja osiot poikkeavat toisistaan tyylillisesti välillä erittäin paljon (haasteellinen homma kieltämättä). Kappaleen ehdottomasti parasta antia oli se progemainen väliosio hieman puolenvälin jälkeen, törkeän hyvän kuuloinen ja kävi jo mielessä että rippaan tuon meidän biisiin :). Kappaleen lopetus on myös hyvä ja edes vähän mietityn oloinen eikä mikään perinteinen laiskanmiehen fade tai seinään törmäys.

Soittotaidoista ei tietenkään tarvi natista. Tarkasti ja hallitusti viedään juoksu kotiin. Samoin saundit ovat nyt demoksi kohtuu kohdillaan. Hieman munattomat vain. Parempi tuotanto varmasti tukisi tällaista kamaa taatusti
kertaa sata, mutta kotikonstikkaaksi hiton hyvä (vai oliko kotinauhoitus sittenkään?). Kehitystä on tapahtunut, mutta ei kuitenkaan niin paljon kuin odotin. Tämäkin vaikutelma johtuu varmasti juurikin siitä että tyyli on pysynyt niin samanlaisena. Homma on varmalla kivijalalla.
0   +1 +2
 
9
Honnakekka 17.10.2007
Jossain kohtaa tuli sellainen olo että kitaroita olisi saanut vääntää vähän isommalleen, mutta joka tapauksessa, kova biisi! Soundit ovat selkiintyneet vanhaan materiaaliin verrattuna aika hyvin, ja tyylikin on saanut uutta vivahdetta.
Kuitenkin, ihan jotain pientä munantynkää tähän olisin kaipaillut lisäksi. Toisaalta voi olla että mieli on jo aamulla eri, mutta kuitenkin tästä napsahtaa täysin ansaittu 9. Enemmänkin olisi voinut toki antaa mutta ei tällä kertaa ahnehdita näiden arvosanojen kanssa.
0   +1 +2
 
10
Onpas reipas ralli. Ja mukavaa kun sanoituksista saa selvän, näihin on selvästi panostettu. Paljon on muuttunut tuosta 1. tuotantokaudesta, selkeämpi soundi on ainakin. Tiukka on piisi. Lisää!
0   +1 +2
 
Damriel 24.10.2007
Hmh. Ei ole todellakaan allekirjoittaneen musiikkia tämä, mutta koetanpa nyt joitain ajatuksiani kertoa, kun kerran pyydettiin.
Soundipolitiikka sopii biisiin, tosin kitarat olisi voinut miksata etualalle enemmän, kun sielläkin osastolla tapahtuu. Nyt ne vain suhisevat jossain kaukana.
Monipuoliset vokaalit ovat positiviinen juttu, vaikka en itse juurikaan nuista korkeista "kingimäisistä" kiljaisuista perustanutkaan.
Persoonallinen ote kyllä menoon on, ei tullut mitään bändejä kyllä mieleen suoranaisesti.
0   +1 +2
 
9
seppo_taalasmaa 24.10.2007
Todella paljon parempaa kuin aikaisempi tuotanto ja niinhän sen pitääkin olla.
Edelleen iskisi jos vokaalit olisivat ilkeämmän kuuloiset.
0   +1 +2
 
7
Niina Koo 22.10.2007
En tiedä tarkemmin, mut aluksi kuulosti jollain tavalla Iron Maidenilta. Kuten todettua, hyvä ralli, mutta kitaroita olisi voinut miksata enempi etualalle. Vähän ihmettelin sitä pitkää kirkumista, minkä jälkeen kappale tuntui tyhjältä. Bassokuvioita voisi siinä kohin säätää kovemmiksi tuomaan syvyyttä piisiin.
0   +1 +2
 
8
GoSu 18.11.2007
Onhan tämä parempi kuin tuo toinen versio, olen kyllä vakuuttunut että faniutuisin tälle bändille samantien jos soundit eivät olisi näin tuhnut :D Hyvä muuten että ne kiljunnat jätetty pois, yksi hyvä hyvä kiljaisu (eikä semmoinen helvetin vihainen smurffi :D) tosin oli ennen tota Iron Maiden-kohtaa. Ja väliosa rok. Mutta justiinsa nämä soundit, kuin jostain kohtaa tuntuu että soittokin menee rumpujen ja kitaroiden osalta ihan eri tahtiin (onko näitä soitettu klikkiin, tuskin?) ja sitten vielä paska soundi niin menee ihan puuroksi. Biisinä kelpo tekele kyllä.
0   +1 +2
 
10
Aivan mahtavat nuo Maiden kuviot ennen sitä progeosuutta ja muutenkin helvetin hyvä biisi...
0   +1 +2