Empty

Serpenthia

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Tomorrows Dream 26.12.2008
Ihan asiallista dark metallia.. Dimmu borgir vaikutteet paistaa läpi positiivisessa mielessä.. :) Laulaja hoitaa tonttinsa hyvin, kuten soittajatkin.. Soolo oli mielestäni liian laimea tällaiseen musa tyyliin mut jokaisella on oma makunsa.. Hyvää menoa ja toivon että bändi pysyisi tällä kertaa kasassa ja saisi vietyä musaansa eteenpäin.. Tomorrows dream kiittää.. :)
0   +1 +2
 
9
GoSu 03.11.2007
Tiukkaa settiähän tämä. Mukava kyllä että jotkut jaksaavat säätää niin että bassokin kuuluu nykyään =) samat kuin edelliseen, ei mitään valittamista.
0   +1 +2
 
Henzoman 31.10.2007
Loistava tunnelma tässläkin biisissä!! Yhdyn itsensäsarjamurhaajaan siinä määrin, että poikkeavuus vanhempaan matskuun on kyllä kuultavissa, mutta henkilökohtaisesti pidän tästä "uudesta" enemmän! Piano ja clean kitarat sopivat biisiin kuin se kuuluisa nyrkki siihen vielä kuuluisampaan silmään... Bassosaundi todella mahtava puhumattakaan hienosti rakennetusta kitarasoolosta! Loistavat saundit ja loistava zipale! Demoa kehiin ja vähä äkkiä!
0   +1 +2
 
10
Ocky Vlakdow 28.10.2007
kieltämättä bassosoundi jää mieleen. :D Loistava biisihän teiltä putkahti!
0   +1 +2
 
8
HeavyPerse 27.10.2007
Ekalla kuuntelukerralla ei tosiaan kyllä jäänyt mitään muuta mieleen kun bassosoundi ja örinä. Mutta jospa se siitä enemmillä kuuntelukerroilla. ^^
0   +1 +2
 
9
jun_tune 11.03.2008
Kyllähän tää omassa lokerossaan on varsinkin Suomen maalta ihan kärkikastis. Vokaaleista tulee välillä mieleen Cadaver mikä on ehkä turhankin ronskia tulkintaa näinkin tunnelmalliseen metalliin, mutta homma toimii.
0   +1 +2
 
9
Outlander 24.10.2007
yar.. kivat soundit on ja ihan kivan tuntunen biisi. Ei jääny tosin ainakaa näin ensi kuuntelulla paljon mitää erityisyyksiä mieleen paitsi kivat cleani kitarat ja helevetin hyvän kuulonen mörinä, mutta eipä siinä. Eiköhä tämä nyt ainkin 9 arvonen suoritus ole.
0   +1 +2
 
8
A-X 02.05.2008
Heti alkuun pakkoa sanoa että basso on miksattu loistavasti! Yleensä se on aina liian pienellä, mutta tämä on juuri sopiva. Ja muutenkin miksaus toimii. Saundit on kaikilta osin ihan riittävän hyvät, mutta laulutyyli ei miellytä. Ei mulle oikeen tällanen rääkyminen toimi.

Sävellys on sitten vähän niin ja näin. Kyllähän tämä periaatteessa toimii ja hienoja melodioita/riffejä löytyy läpi biisin, mutta tämä jää sitten kuitenkin, ainakin minulle itselleni, kovin mitäänsanomattomaksi. Soolo oli kyllä positiivinen yllätys.

Elikkä siis tämä on ihan jees biisi, mutta kaipaa paljon lisää omaperäisyyttä.
0   +1 +2
 
10
Saakel| 27.08.2008
Joistain kohdista tulee mukavasti mieleen opeth!
Nättiä kamaa tullu ukoilta, jälleen.
Hyvän kuulosta kamaa kaikin puolin.
Eipä mulla mitään valittamista ole tästä biisistä, ammattitaitoa on
jo sen verran että kummastelen että miksei ole mitään tallia ukoilla.
Ja nyt sitä elvistä ja kovaa, umph!
0   +1 +2
 
9
Saunavihta 31.10.2008
Joo...elikkäs omasta mielestäni ihan toimiva biisi. Laulaja käyttää soppelisti erilaisia vokalointityylejä. Tossa alussa ku alkaa noi sanat tolla puhemaisella tyylillä, niin väkisinkin tulee mieleen Dimmu Borgirin Saghrath, mut ei pahalla tavalla, sillä ite tykkäilen Dimmusta.

Saundit ovat ok...aivan mielenkiinnolla ajattelin, että mitenköhän sopisi tähän biisiin bassosärö, mutta se ei välttämättä niin hyvin tässä toimis.

Soitannollisesti biisi on myös toimiva...ei juurikaan mitään virheitä pistäny korvaan näin ensimmäisellä kuuntelukerralla. Erityismainintana kapuloitsija vetää hyvin, joten iso plussa siitä.
0   +1 +2