Rhamnosia

Antipope

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Törmenttör666 04.02.2008
Kovia riffejä, ei voi muuta sanoa. Laulajan äänen johdosta kyllä ymmärtää vertailut COF:iin mutta laulussa on kuitenkin mukana omaa särmää. Tällaista lisää!
0   +1 +2
 
8
Devastator 22.01.2008
Toimii, itse en niin tykkää tuosta lauluääne(i)stä mutta muuten jees
0   +1 +2
 
8
Closure 18.01.2008
Hohhoh. Ei voi sanoa, että COF kuuluisi läpi. Ennemminkin voisi sanoa, ettei antipope kuulu läpi :D. Hyvinkin voimakasta höttöä. Toimii kyllä, alkuriffiä lukuunottamatta, mutta se on pelkästään mun melodiantajusta kiinni. Hyviä riffejä, hyvää rummuttelua ja hyvä solisti. Hyvvee soppaa.
0   +1 +2
 
8
Omenamaha 28.12.2007
Mukavasti eteenpäin kulkeva ralli, eeppisestä tunnelmasta lisäpointseja.
0   +1 +2
 
9
Tässä on heti alussa tosi hyvä meno ja meininki. Se tempaisee kuulijan heti mukaansa, eikä varmasti jätä ketään niin sanotusti kylmäksi.
Soitto nivoutuu hyvin yhteen, ja kyllähän tässäkin on kehumisen arvoista soittotaitoa. Biisi on kokonaisuudeltaan ehjä ja muuttuva, vaikka kenties hieman vaihtelevuutta olisin kaivannut tällaisen perusmeinigin ja sellaisen sydämet pysäyttävän nostatuksen välillä. Vähän siinä sellaistakin oli, mutta ainahan sitä voisi tukkia vielä jotain johonkin.
Sanoisin, että tämä on tuon eheytensä vuoksi hieman parempi kuin tuo Theogony -kipale. Tätä on vaikea kuvailla, kuten minulle usein on vastaavanlaisten biisien kohdalla, mutta sanoisin, että tämä on aivan kiitettävän arvoinen. Kuuntelee ennen kuin selkään ottaa, ja mielellään kyllä sen yhteydessäkin!
0   +1 +2
 
10
Silver_hair 28.11.2007
Kuten jo edellinen mainitsikin, soittimet erottuvat edukseen vallan mainiosti verrattuna tuohon edellisen demon hieman suttuiseen saundiin. Ihan yhtä iskevän rallin tasolle kuin Dying God ei ihan päästä, mutta kyllä tämä loistavaa tavaraa on.
Myös laulajan ääni on kehittynyt parempaan suuntaan ja niitä karmeimpia Dani-rääkäisyjä on karsittu tarpeeksi. Kyllä tämä nykyään iskee paremmin kuin Filth.
Keep on Rockin' fellas!
0   +1 +2
 
9
LaHo^ 28.11.2007
Kyllä rokkaa. soittimet erottuu mainiosti, tarkoitukseen sopivista soundeista erottuu ehkä omituinen haikkasoundi välillä vähän liikaa, voi olla että äänenpakkaus syö sitä. Biisi on toimiva ja groovaa hyvin eteenpäin. Uudelle coffille alkaakin olla kohta jo tilausta kun uusin levy oli jo aika väsynyt :)

Tiukkaa menoa.
0   +1 +2
 
9
Eddi 25.11.2007
Cradle of filth tulee heti mieleen piisistä, joka ei tosin haittaa! hyviä rumpufillejä tulee pitkin biisiä ja soitto luistaa hyvin, ei voi muutakun sanoa että ihan törkeen hyvää musaa !
0   +1 +2
 
9
NoPeHoPe 09.11.2007
Hyvin poojjat soititte ja laulajalta löytyy munaa.

Muuten bläkkis ei meikäläiseen hirveesti iske niin pisteet tulevat suorituksen pohjalta :)
0   +1 +2
 
9
Jabberwock 09.11.2007
JAU! Toimii peräti piristävästi näin perjantai-illan sateisessa vitutuksessa ankean työviikon päätteeksi. COF-vaikutteita toki löytyy jälleen jonkun verran, mutta mielestäni ei siinä määrin kuin aiemmassa tuotannossa. Eivätkä ne sitäpaitsi ainakaan mua hirveästi haittaa. Rumpusaundit miellyttivät kyllä erityisesti korvaa. Sopivan kuivat ja rapeat soundit, hc-tyyliin. Muutenkin HC-meininkiä ripoteltu nyt mukaan enemmän. Toimii mulle.
0   +1 +2
 
9
Gööf 09.11.2007
Erinomaisia kappaleita, vaikkei tämä black metal genre nyt niin paljoa iskekkään. Mukavan kuuloista menoa. Samaan malliin saa ja pitääkin jatkaa.
0   +1 +2
 
9
SoulSpirit 09.11.2007
vokaaleista tulee mieleen cof. hyvä kappale, lisää vaa!
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 07.11.2007
viel piti sanoa että pisteet siitäkin kun ootte oulusta ;)
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 07.11.2007
Hittolainen mitä vääntöä!
Filth paistaa läpi kyllä tässä, mutta eipä se haittaa.
Niinhän sen pitää tehdäkin *Thumbs up*
Hiton kova!
0   +1 +2
 
9
kristian_horna 06.11.2007
on kyl hyvä biisi..
0   +1 +2
 
10
Cradle Of Filth tulee mieleen eli helvetin hyvää musaa!
0   +1 +2
 
10
DeManic 11.11.2007
Kuullostaa miltein Cradle Of Filthiltä.. :) oikeen hyvä. vähän vois jytistä enemmän soundien puolesta. muuten täydellistä
0   +1 +2
 
8
GoSu 15.11.2007
Kyllähän nämä soundit ovat munasta, ja tästä kyllä tulee ihmeesti CoF mieleen (tätä tuskin on haettu?) vokalistikin vetää vähän samallatyylillä kuin itse Dani, ei pahalla :D on täällä ihan kivoja juttuja taasen, ja ne korkeat "vihaiset smurffit" on onneksi tässä vähissä mikä parantaa biisiä huomattavasti. Kelpoja riffejä yms, mutta kyllä nämä tuhnusoundit valitettavasti rankaisee :) Kunnon studiosoundeilla olisi tosi kiva kuulla nämä veisut, mutta vokaalit ovat kyllä parantuneet vanhasta, propsit siitä laulajalle. Onneksi ne kiljumiset jätetty pois :)
0   +1 +2
 
8
Breeding Sky 12.11.2007
Cradle of filth tässä kyllä ensimmäisenä tulee mieleen niinkuin tuossa ylhäällä on jo muutamaan otteeseen taidettu sanoa:) alku melodia oli todella hyvä ja muut riffitkin toimivat. Basso sais jytistä vähän kovemmin mutta kyllä tämäkin kelpaa. Hyvä, hyvä...
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 27.11.2007
Yhtä vekkulia meininkiä viljellään edelleen. Antipope on siitä hauska orkesteri, ettei tässä itse osaa oikein päättää onko tämä rankkaa vai kevyttä kuunneltavaa. Kappale alkoi melko tavanomaisella tyylillä ja melodialla mitä teiltä on tottunut kuulemaan. Itseäni tässä ihastutti tietynlainen HC runttaus yhdistettynä toimiviin melodioihin. Muutaman kerran piti kuunnella läpi, että pääsi pintaa syvemmälle. Noin puolessa välissä "radio skeballa" alkoi aivan mahtavan kuuloinen progeilu säe, joka toi oivaan paikkaan pienen hengähdystauon tämän yltiöpäisen paahdon keskelle.

Sekin on ovela juttu, että nämä kotikutoiset saundit rupeavat kohta kuulumaan jo yhtyeen tavaramerkkien joukkoon eikä loppuun sliipattua studioääntä ehkä haluaisi edes kuulla ryhmän nauhoitteissa. Jos tästä hommasta häviää tämä nyt oleva räkäisyys niin en usko että se olisi yhtyeelle eduksi. Ihan sen takia, koska silloin tulisi aivan varmasti vieläkin vahvempia yhtymäkohtia tiettyihin bändeihin.

Helvetti miten mittavat lyriikat ja vaikeata englantia. Täytyi kaivaa jo sanakirja esille :) ,mutta pienen syventymisen ja parin sanakokeen jälkeen rupesi pääsemään jyvälle. Hienoa tekstiä kieltämättä.

On muuten oikeasti kova ralli ja jopa paras mitä tähän asti olen teiltä kuullut. Ei ollut kuin pari pientä juttua mitkä ei tätä riffi-runkkaria täysin miellyttänyt.
0   +1 +2