King of Exile

Mustaruhtinas

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Windir 16.06.2008
Aivan loistava, parhaimpia black metal biisejä mikserissä. Yhtyeeltä löytyy nopeutta ja tyyliätajua kyllä todella kiitettävästi.
+2   +1 +2
 
evinrude 15.05.2008
Nythän juntataan ihan kunnolla. Lajityypilleen uskollista kamaa. Hyvät murinat ja soittokin rullaa...oikein hyvä veto
+2   +1 +2
 
Abasso 24.03.2008
Aikas pitkä veto näinki rivakaks biisiks ja tuntu jotenki aika junnaavalta menolta.Saundit oli ihan ok tälläseen matskuun ja soittotaitoki tuntu pieniä puutteita lukuunottamatta olevan kohallaan.Genren ystävistä varmasti löytyy kuuntelijoita.
+2   +1 +2
 
kilkka 22.03.2008
Örinä on turhan rääkymistä mun makuun. Enpä kyl oo muutenkaan mikään blackmetallin ystävä. Hymyn tää aina naamalle nostaa :)
+2   +1 +2
 
10
Azag 14.02.2008
Erittäin pätevää bläkkistä.. Saundit black metalliin asialliset ja laulun efektit luovat tunnelmaa kappaleeseen oikein mukavasti. Rumputyöskentely miellytti.. Joitain riffejä olisi tosin voinut toistaa vähemmän ja pituuttaa pikkusen ottaa pois, mutta toisaalta kyllä tämän pituinen kappale vielä menee. On sen verran tuskaista, että PERKELE!
+2   +1 +2
 
Black Dog 01.02.2008
Julma tuplahuuto alussa kertoo heti homman juonen ja ottaa turhat luulot pois. Äänijänteet työstävät ääniä mihin ei kuka tahansa pysty. Tempoa tuntuu löytyvän idän pikajunan verran.
+2   +1 +2
 
10
Peteee 21.12.2007
Helvetin toimivaa ja hieno rakenteista Black Metallia. Soundeissa olisi parannettavaa, mutta se nyt on sivuseikka kun soitto on näinkin napakkaa ja örinätkin BA genreen aivan jumalatoman kovaa sopivat. Itseasiassa kun pitemmän aikaa kuuntelee niin sounditkin toimivat. Turha hioa liikaa kun bläkkistä veetään.
En ehkä hirveöästi genrestö tiedä, mutta eipä tätä haukkuakkaan voi.
9 tai 10. Koska oon kiltti ni 10.
+2   +1 +2
 
Mr Fobias 20.12.2007
Hiki pursuaa ja adrealiini virtaa. Aika moista mättöä perusblakkis tyyliin (huom ei ole hirveen tuttu genre). Keikoilla näitä jaksaa intoikka ja ruskailla, mutta näin kotona ja ilman tukkaa ei oikein lähde. Mutta ihan kivoja melodiallisia kuvioita tuolta pongassin, mitä voin käyttää ehkä hyväksi omissa kipaleissani. Ihan ok kamaa näin maallikon silmin tämä on.
+1   +1 +2
 
10
Anskuli89 19.12.2007
mahtavaa blackia
+2   +1 +2
 
10
Tommy Loose 15.12.2007
No nyt on niin nopee tempo että ihan huimaa!! Kokonaisuus vallan mainio ja sellainen rennonletkee ote säilyy koko biisin ajan!!
+4   +1 +2
 
9
Våldnad 13.12.2007
Aivan perkeleen kovaa Black Metallia. Juuri tämänlaista sen olla pitää. Hyvät riffit ja laulu on todella hyvin suoritettua rääkymistä. Ja saundeissa ei oikeastaan ole juuri mitään vikaa.
+2   +1 +2
 
8
Tempsa 12.12.2007
en lähde sanomaan soundeista mitään, koska kyse on kuitenkin blak metallista.. siihen mikserin paskaan verrattuna mitä täällä yleensä tulee vastaan tämä oli mukavaa vaihtelua.. kunnon old schoolia.. rääkyminen on erittäine vakuuttavaa.. jotenkin vain jäi sellainen fiilis, että olisi toiminut paremmin suomalaisilla lyriikoilla.. en tiedä miksi.. rumpali on kohu..
+2   +1 +2
 
SamvaisSetä 10.12.2007
saundit vois olla paremmat. biisi ihan ok. laulut hyvät vaikkei sanoista yhtään mitään selvää saakaan.
0   +1 +2
 
8
+Neurotic+ 06.12.2007
hyvältä kuulosti..vokaalitkin oli onnistunu hyvin.
+1   +1 +2
 
Begemot 05.12.2007
Nyt on taas sen verran luokan kolinaa, että taju meinaa lähteä mutta se kai on tarkoituskin. Tälläsessä musassa pohtii aina mikä on seurausta ja mikä on syytä. No ehkä kyse on vaan erilaisesta estetiikan tajusta ja sitä on kunnioitettava.
+2   +1 +2
 
clickboing 02.12.2007
En tiedä, miksi kukaan kuuntelisi tätä, joten en varmaan ole oikea ihminen arvostelemaan tätä. Minulle tällä ei ole arvoa.
0   +1 +2
 
RaunoP 30.11.2007
Tuima tunnelataus oli kappaleessa, kitaroinnissa kramppeja siis sen verran nopeasti nuotteja sinkoutuu korvakäytävälle.
+1   +1 +2
 
8
Voi ei! Blakkia 7 minuutin verran! thank good tämä on sentään Mustaruhtinas... Edes jotenkin kestää kuunnella tätä...

Taas täytyy sanoa että siisti laulaja teillä! Mut oikeasti tässä on soitettu ihan samaa kitara riffi viimeset puoltoista minsaa eli kohdassa 1.30... Toisaalta onhan sekin siistiä...Mut silti... (ainiin mää teen ihan samaa! dämn)

5. min VAU Musiikissa tapahtui jotain tärkeää... Sitten alkaa taas tosi siide lauluääni! Tääkin kohta oli täysin ennalta-arvattavissa...

6. minuutin kohdalla tuli vähän kitara sooloa??? Miksei se voinut olla 10 Minuuuttia? Ja sitten alkaa taas sama mättö...

Onhan tämä aika mättöä... Tehkää jotain muutakin biiseihin niin ne räjäyttäis tajunnan aika lopullisesti!
+4   +1 +2
 
Black Metalli ei ihan uppoa minuun, mutta tyylilajin ystäviä tämä voi miellyttääkin. Kuulostaa omiin korviin synkältä ja ahdistavalta, joka lienee tarkoituskin. Eli onnistunut tuotos.
+1   +1 +2
 
Sental 22.11.2007
Vähän liian sekavaa omaan makuun. Ei tästä oikein saa kiinni mistään. En kylläkään kuuntele juurikaan tän genren musaa, joten ehkä vika on mussa. Genren ystävät osaa ehkä paremmin arvostella.
0   +1 +2
 
Toni Solo 19.11.2007
Riehakasta rämistelyä totta vie. Ainakin esittäjiltä lähtee paineet kun tätä biisiä soittaa, kuuntelijoille voi tosin käydä päinvastoin. Soundit on hyvät mutta soitto hajoaa välillä jonnenkin pitkin pientareita. Plussaa lopun hitaalle osuudelle, joka voisi tulla jo hieman aikaisemmin, biisikin lyhenisi jämäkämmäksi. Asennetta löytyy esittäjiltä tämän genren musiikkiin roppakaupalla. joo.
0   +1 +2
 
Pääskynen 19.11.2007
No sitä itseäänhän tämä on. Vaikka metallimies olenkin niin tämä tyylilaji on aina ollut hiukan hakusessa.
0   +1 +2
 
7
Shadow_fox 18.11.2007
En kyllä koe tätä missään mielessä laadukkaaksi, edes omassa genressään. Ainakin rummut kuulostaa kamalilta. Plussaa kuitenkin siitä, että soittajat osaavat hommansa. Kitarariffit kuitenkin tylsiä ja soitto varsin robottimaista.
0   +1 +2
 
Snacke 09.11.2007
jaahas metallia, voisko joku moderaattori tehdä saman ku soundi lehti et metallidemot menee ihan omaan paikkaan, alkaa väsyttää nämä 13 tusinassa esiintyvät, joskin ihan laadukkaat, metallibändit.
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 09.11.2007
Heti kärkeen on sanottava, että aimo harppaus edellisistä on otettu eteenpäin. Jo ensimmäinen riffi pienellä Taake vivahteella varustettuna käski kuuntelemaan kappaleen loppuun vaikka noita aikaisempia arvioita silmäillessä arvelutti hieman, että kannattaakohan. Ja sen voin sanoa että kyllä kannatti.

Todellakin melko eeppisiin mittoihin tämä on venytetty, mutta pääosin laatu riffeistä kasattu teos kestää pituutta vielä kun saundi puolikin on todella hyvin hanskassa. Snaressa on hyvä sopivan tiukka napse ja tomi-saundikin on vitun hyvä pehmoisen jykevä ja sama tulee basariin.
Vokalistin kärinäkin miellytti tyylillisesti ja raakuudellaan. Basson erottuvuudesta myös plussat. Kitarat pörräsivät yhtäkaikki maukkaasti joskin pikkaisen epäbalanssissa siinä jossain kohdassa, tuntui hyökkäävän silmille ja muu jäi kiikareiden ulottumattomiin.

Pituudesta nyt olisi voinut sen minuutin ehkä napsaista pois, muttei sekään mitään kumoa. Viimeinen riffi oli kertakaikkisen makea ja siinä oli tehty mielestäni kyllä juurikin oikea ratkaisu, että koko säkeistö venytetään ikään kuin ylipitkäksi. Koska tuollaisten sävellysten teho ei ole sama sellaisessa 30 sekunnin mitassa. Laatukamaa ja näin mikseri tasolla
kiitettävää työtä vaikkei mitään mullistavaa olekaan keksitty. Kyllä ne vanhentuneet reseptitkin tehoavat, kunhan nappeja popsii tarpeeksi ja tässä siitä tulos.
+6   +1 +2
 
9
Hatesociety 09.11.2007
Biisihän on ihan menevä,Hyvin jaksoi loppuun kuunnella.
Itseasiassa biisi parani loppua kohden.
Ensin kuuntelin ilman lyriikoita ja lausuminen/sovitus kuullosti välillä vähän kolkolta,Lyriikoiden kanssa viellä enemmän,Toisin loppua kohden tuokin hävisi.
Lyriikat kunnossa ja laulajalle riittää muistamista :)
Lopun sooloilu ei kyllä herrättänyt mitään erityisiä tunnelmia,Sen jälkeinen tuplapaukutus kyllä sai mahlan virtaamaan pöksyihin.
Viimoiset 3 minuuttia on todella hyvää.
Miksauksestakaan ei paljon pahaa tule mieleen,Toimii.
+2   +1 +2
 
8
Dr_eastmann 08.11.2007
oho... tässä on jotain nyt tehty verrattaen muihin... hyvä pätkä ei voi muuta sanoo!
0   +1 +2
 
marccus 08.11.2007
ei jaksa, suttuisen kuuloista. Vokalisti vetelee kyllä äänihuulensa verille tuolla raivoisalla rusikoimisella.
0   +1 +2
 
10
Jussi Huhtala 08.11.2007
Tajuton ralli! Kyllä loimaalla osataan Bläkkiksen vääntämisen jalo taito! Ralli jää päähän soimaan. Saundit on Pirun asialliset, tulee Burzumin alkutaipaleen tuotanto mieleen. Skepara riffit vaihtelee sopivasti, ja kuolemattoman synkkiä melodiaoita tuuppaa suoraan kuuloelimeen! Tällä matskulla mennään kartalle!
0   +1 +2
 
5
((((-!-)))) 07.11.2007
Onpa kliseilevä alku. Miksaus on hieman kyseenalainen paikka paikoin, mutta niinhän se näissä vissiin pitääkin olla. Tässä raakutaankin ihan kahden voimin. Joo, paljon on tehty. Käynpä väsäämässä voileivän tässä välissä... Saatanaaaaaaa, perkeleeeeeeeee...... KHRAA! Ei tämä kyllä hyvää voileipää päihitä. Välillä on sitä ihan hyvää punk-fiilistä, mutta kesto ei ole kovin punk. Eikä tämä tietysti punkkia olekaan ja siinähän se vasta vika onkin! :-) Nyt kyllä tuntuu, että tässä on kasattu laihan kaakin päälle liikaa roinaa. Kesto koituu siis biisin kohtaloksi. Mutta pääasia, että artisti on tyytyväinen teokseensa. Jos ei rahaa kaivata, siis.
0   +1 +2
 
10
Neo.1 11.11.2007
Helvetin tunnelmallinen biisi! Makeita sahauksia ja kunnon rummut + vokaalit.
0   +1 +2
 
4
Steven Riekki 13.11.2007
Rumpali hakkaa vähän oudosti.. liian nopeesti... pilaa biisin. Ei aina tarvii esitellä miten nopee on... höh. Tässä ei jää tilaa biisille yhtään.. soitostakaan ei saa selvää.. onks tässä sanat? Vai ootteko jostain avaruudesta?
0   +1 +2
 
5
Zoidberg 11.11.2007
Noniin perus bläkkii.... Kellarissa nauhoitettua paskaa. Blackmetal on perkeleen tylsää kamaa, sitä kestää yleensä kuunnella pari minuuttia, mutta 7minuuttia? Ei helvetti. Laulu on aika paskaa, mutta se on mielipideasia. Pidän ennemminkin Sovan laulutyylistä joka on vähän selkeämpää. Kitarat on tylsiä, ne vain sahaavat jotain täysin turhaa melodiaa. Rummuista plussat, ne ei jauha koko ajan blastbeatia vaan ovat ihan kohtuu mielenkiintoiset. Toinen plussa siitä etten tainnut kuulla synaa. Jeah.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 14.11.2007
Hauska toi europe tyylinen skittariffi oikeassa skobessa ja muuten totista mättöä. Taidatte olla huumor miehii.

Jotenkin mössömäinen saundimaailma. Ainoa mistä saa tolkun on riffiskitta ja vähän rummuista. Tolkuttoman pitkä.
0   +1 +2
 
Grazy Mama 15.11.2007
Ah.. soitto toimii, ja "laulukin" varmaan genressään, mut ei mun juttua lain. En uskalla antaa arvosanaa.
0   +1 +2
 
10
Azag 11.04.2008
Riffit on kyllä iskeviä. Muutenkin biisissä on erittäin hyvä ja synkkä tunnelma. Saundit sopii mielestäni biisiin erittäin hyvin ja kitarassa käytetty kaikuefekti lisää mukavasti tunnelmaa. Vokaalit on kyllä mikserin black metallin parhaimmistoa. Biisi on aika pitkä, mutta ei kuunnelleassa tunnu mitenkään puuduttavalta. Tarinaakin on jonkun verran lyriikoihin ulostettu. Biisin kokonaisuus on kyllä todella hyvä.
0   +1 +2