will you come?

graydance

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
_Black Angel_ 10.12.2005
Laulu on tosi mahtavan kuulosta! Tää biisi on kyl tosi hyvä, ainakin jos multa kysytään :)
0   +1 +2
 
9
wenche 03.08.2005
Tää toimi ihan helvetin hyvin. Kitara soundit hyvät ja laulut toimii...jees mä tykkään!!
0   +1 +2
 
7
raastinkieli 05.07.2005
piru...menin niin hämmennyksiin että kommentoin toista biisiä toisen kommenttilootaan. Yh. Niin, edellinen kommentti tarkoitettiin tuolle *snif* balladiväännölle nimeltä like a may morning. Tätä biisiä en ole edes ehtinyt kuunnella kun koko ajan pitää vahtia ettei työntantaja huomaa minun kuluttavan kallista työaikaa tällaiseen.
Noniin, menen itseeni. Moi.
0   +1 +2
 
7
raastinkieli 05.07.2005
Loppua kohti paranee. Joku tässä junnaa kuitenkin aika raakasti. Ehkä se on nuo syntikkasoundit, joiden taso vois olla korkeampi. Vaan kyse lienee siitä, mitä laitteesta saa ulos. Tämä aidoilla jousilla, ja polvet notkahtaisi tällä tytöllä aika rajusti.

Nyt en saa ilmaistua itseäni oikein. Alusta.
Kokonaisuus on lähinnä outoa vellomista. Ääniä ja toisistaan poikkeavia rytmejä on liikaa. Balanssikaan ei ole aivan kohdallaan. Tuo, miten tuon kitaran (onhan se kitara? instrumenttia tuskin tunnistaa) soundi on väännetty, on mennyt liioitteluksi. Sinällään hieno sävelkulku menee hukkaan.

Kuitenkin. Tässä on sitä jotakin (TM). Lauluosuudet olivat hienoja. Upea ääni ja tapa käyttää sitä. Laulumelodiakin on kaunis. Laulun osalta ehkä paras biiseistänne.

Miellyttävä on myös lopun ja kertosäkeen kitaravääntö. Oikein mukava stemmalaulu. Sävellyksenä hieno ja tuo tunnelman kohotus loppua kohti on huima.

Ensimmäiset kaksi minuuttia saa arvosanakseen 6, loput kahdeksan. Keskiarvoksi tullee 7.
0   +1 +2
 
9
kupteri 08.08.2003
Mukava kitarasoundi :-) Ihan ok-biisi, jotain jäi ehkä puuttumaan, ei ehkä tarttunut niinkuin pari muuta teidän biisiä.
0   +1 +2