Tinasotilas

Lancoster Sound

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

sikki-six 16.03.2018
Kunnon rytinäriffiä heti kärkeen, oikein! Rummut on pikkasen taustalla iskukykyä ajatellen. Stamppa tulee mieleen, hiukan.
0   +1 +2
 
Jari Ylamaki 14.02.2016
Alternative Metallia juuri niin kuin sen pitääkin olla
0   +1 +2
 
9
enrich 21.07.2015
Taitavaa metallia! Ehkä hieman liikaa oli tuota "katkosoittoa", sopiva määrä on paikallaan, mutta tämä on vain mun näkemys. Kovaa menoa kuitenkin.
0   +1 +2
 
7
Asamael 09.06.2014
Pomppuheviä tylsän latteilla soundeilla. Ei hirveästi nappaa nämä säkeistöt ainakaan, mutta kertsissä vähän enemmän jo potentiaalia. Biisi on varmaan 7v sitten potkinut paremmin aikaansa suhteutettuna. Nyt alkaa olla jo vähän menneen talven lumia tämä tyyli kai myös sen radiota kuuntelevan porukankin näkökulmasta.
0   +1 +2
 
Kostiainen 10.12.2013
Jotenkin tulee mieleen 15 vuoden takainen KMA -niminen orkesteri. Syntikat luovat hienon tunnelman sekä säkeistöjen ja kersien erityyppinen vokalisointi sopivan vastakohtaisuuden..
0   +1 +2
 
9
Jenny 13.09.2013
mielekiintoista matskua. jänniä ratkaisuja. hyvä biisi, jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
Fillari 21.12.2009
Reipasta tykitystä hyvin tehtynä, vähän rajua mulle, mutta hyvin tehty. Tykyttävä laulutyyli ei tosian saa mua innostumaan, mutta hieno piisi kuitenkin ja genren ystävät tykkää varmasti. Artikulaatio on myös selkeää ja se on hyvä asia.
0   +1 +2
 
9
Sambou5 24.12.2007
Johooo!!!!:) Toimii..!!.Pienii.Stam1na.Rähinää.Tuli.Mieleen.(Näin.Fanille). Mut.Ei.Se.Wäärin.Ole.:) Sit.Tuli.Mieleen.Versest.Vähä.Kma.(En.tiedä.miten). Mutta.Näpsäkkä.Paketti..:) Suomenkielist.*nyrkit.ylös*metallia.Pitäisi.Olla.Enemmän..Että.Tä stä.On.Hywä.Jatkaa.\,,,/

Soudit.Ol.Melko.Hywät. Mutta niissähän on aina parantamist.:) Mut.Kunnon.Miksauksella.Täst.Biisist.Sais.Kaiken.Irti.:)
Ja Syntikat.Ol.TOSI.Hywä.Lisä.Heti.Tulee.Erillainen.Fiilis.:)
Mut.Hyvä .Biisi.ODotellaan.Mitä.Seuraavaksi.TUlee.
0   +1 +2
 
9
Kaale 20.12.2007
Äänes on kyllä kohentunu vuoden mittaan, hienoa. Jatkakaa samaa rataa kehityksen suhteen, niin huhhuh! Mahtavaa =)
0   +1 +2
 
7
Nevermind 17.11.2007
En oikein innostu tästä suomenkielisestä "metallista". Laulu on edelleen aika surkeaa, musiikki todella hyvää, mutta laulu ei oikein sovi. Ei ole omaan makuun, mutta kaikki tavallaan.
0   +1 +2
 
8
Joo, kuten tuolla aiemminkin on mainittu, niin Stam1na tulee mieleen vähän kaikesta tässä kipaleessa. Vokaaleissa tosin on ehkä jopa jotain Mokomamaista.

Onhan tässä tuo tekninen puoli tosi hyvissä kantimissa. Soittotaidot on kunnossa ja vokaalitkin ovat oikein hyvät, vaikka hiukkasen läpinäkyvät ovat nuo vaikutteet sillä saralla. Kaikesta huolimatta ainakaan biisin äänimaailmassa tai sen laadussa ei ole valittamista, joten se ainakin hieman nostaa mielialaa.

Sanoitukset ovat todella hyvät; niissä on mielikuvitusta ja ne ovat upean metaforiset. Tuon sanoman voisi vertauskuvana upottaa melkein mihin tahansa, tai kehen tahansa. Ehkä ne kertovatkin vähän meistä kaikista.

Biisin kokonaisuus on hyvin rakennettu ja melko valmiin kuuloinen. Vaikka tämä on hieman lyhyehkö, se ei kuitenkaan pääse livahtamaan ohi korvien huomaamattomasti, vaan on sen verran mielenkiintoinen, että se kyllä vetää kuulijaa puoleensa. Itselleni tämä on ehkä liikaa vaikutteidensa orja, mutta kyllä tässä olisi potentiaalia suurempaankin menestykseen siitä huolimatta.

Numeroksi pistän nyt kasin. Olisihan tämä ehkä jopa ysinkin arvoinen, mutta sen verran alkavat nuo vaikutteet kolahtaa meikäläisen korvaan, että täytyy siitä pikkuisen sakottaa...
0   +1 +2
 
9
iikori 12.11.2007
Meiningistä tulee osittain mieleen Stam1na, eikä tuo meikäläistä haittaa tippaakaan. Mielenkiintoiseksi koen kuitenkin sen asian, että vaikka kappaleen saa aika pian toistosoitossa kulutettua loppuun, on se silti sen verran hyvä että kuuntelisin mieluiten muutkin tulevan EP:n biisit.

Soundit on erittäin mukavan korvia hivelevät. Jos miksausesta itken kuitenkin, niin tuolla alussa tulevat "itämaiset" syntsajutut vois olla vielä enemmän pinnassa, ne on niin kivat!

2:41 on mielestäni erittäin sopiva pituus ottaen huomioon kuinka paljon vaihtelua riffeissä on. Biisinä ansaitsee arvosanan 8, mikseribiisinä... Niin.
0   +1 +2
 
Dexteri 24.06.2009
Tuo on varsin vaikea komppiratkaisu ja eihän se sujunutkaan niinkuin pitäisi. Biisissä on paljon potentiaalia ja kitarasoolo on varsin poikkeuksellinen. Sanoitus on varsin vahvaa työtä ja niinpä kommenttini jäi plussan puolelle.
0   +1 +2
 
Johnny Okay 14.11.2007
ei mitään aurinkoisen lauantaiaamun musaa: D
0   +1 +2
 
Leeea 14.11.2007
Juu, minä tykkään tälläsestä musiikista, että kyllä uppoaa. hieman ehkä liikaa mun mielestä tökkii tuo rytmi säkeistöissä, ja kitarasoolo jäi aika vaisuks. alku on hyvä, siinä on ihan meininkiä, mut sit tuntuu ettei muut kun laulaja anna sillee ihan kaikkee. Kertsi on mukava. on kyllä mielyttävä lauluääni. joo, onhan tässä hyvät saundit, kaikilla ei ole mahdollista saada näin hyviä :D loppu on aika erikoinen, oisin kaivannu just sen et kaikki ois ihan täysii vetäny tossa ennen tota loppua. joo tuota, tää yllätti kumminkin positiivisesti. lisää vaan.
0   +1 +2
 
IconW 11.11.2007
Huu. Suomenkielistä metallia. Jees. Stam1na viboja tuosta kertsistä (+muutamista älämölöistä tuolta välistä) kyllä irtoaa, mutta muuten ei ole niin paljoa yhteistä. Mitä nyt eroaa hieman perusmeiningistä. Mukavan hämyistä fiilistä. Mitä nyt hieman halvankuuloita tuo syntikan ulosanti, mutta sekin korjaantuu kun tulee useempaa ääntä yhtäaikaa ja se sekoittuu sinne. Soundit ok:t. Hieman ehkä ponnettomat että alapäätä olisi voinut olla hiukan enemmän. Varsinkin kun musiikki on melko rytmiin nojaavaa. Basari vois iskeä tiukemmin ja Bassokitara erottua paremmin. Eipä tässä.
Hyvä ulosanti vokalistilla. Asennetta. Hieman tylsä biisi. Ehkä enemmän melodiaa olisis voinut olla ja/tai jotain selvästi erottuvia elementtejä. Fiilis kyllä oli ihan kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
-annu- 16.11.2007
Oikein hyvää jälkeä! Sopivasti rytmistä hässäkkää ja aggressiota tässä, ja miusta laulu ja syntikatkin toimii. Lisää tällaista!
0   +1 +2