Distant Shore

Wavescale

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
PinGu__ 28.01.2008
Ei voi muuta sanoa ku et hyvä biisi on. Iskee just oikeeseen paikkaan !
0   +1 +2
 
Ville Kotiranta 20.01.2008
Ihailtavia melodioita ja juuri sopivan utuista fiilistä. Soundien puolesta mikään ei häirinnyt, vaan pystyin täysillä nauttimaan biisistä, johon satunnaisesti törmäsin. Tätä on mukava kuunnella ilman tanssilattiaa, mutta kyllähän tämä sielläkin potkisi!
0   +1 +2
 
Aurisgale 07.01.2008
Alussa soundaa bassline mieleisesti, hiukan tukkoisuutta ilmassa, mutta oikein lupaavalta kuulostaa.

Kolmen minuutin tienoilla olevat melodiat toimii helvetin hyvin. Olisin vain kaivannut tuota leadia vähän värikkäämmäksi... sen sävelet sointuu helvetin hyvin, mutta se on aivan liian jäykkä ja eloton... Vibraa, säröä tai portamaentoa olisi sinne saanut laittaa, niin johan olisi ollut nannaa!

Soundeissa on hiukan viilaamista, mutta siitäkin huolimatta biisi on toteutettu ajatuksella. Melodiat starttaa alussa vähän liian hätiköiden, mutta sen jälkeen biisi on oikein sävellystyön helmi. Melodisesti olet tehnyt parhaimman oman tuotoksen! Pidin tästä todella paljon ja näkyyhän jo tuo numerossa, että muutkin ovat pitäneet=)

Niin... ja kyllä sie sitä draivia olet tähän löytänyt;)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 15.12.2007
Alkuun totean, että biisin nimi on hyvä! Tässä odotti hyvän biisin rakentumista tuossa alkupuolella, mutta tuo leadi vähän laski fiiliksiä heikonpuoleisesta soundista johtuen. Sitten taas kitara pelastaa raikkaalla soundilla ja loistavalla linjalla. Helvetti kun tulen tänne mikseriin kommentoimaan ja heti löytyy biisejä jota haluais remiksata, mutta ei nyt viitsi kun ei sitten tule omiin projekteihin keskittymisestä mitään :D

Tosiaan tuota leadin soundia olisi saanut viilata, tai sitten tästä olisi voinut tehdä ehkä semmosen baleaarisemman versionkin, missä olisi kitaraa ja maukkaita pluck-synia yms. Rummut peruskauraa, vielä jotain täytettä niihin olisi toivonut. Siinä samalla olisi varmasti tullut hiukan draivia vielä lisää, tosin sitä on kyllä biisissä jo ihan hyvin kokonaisuudessaan. Rakenne ei ihan dj-sopiva, ainakaan lopussa, joten ehkä sitä olisi voinut säätää vielä, riippuu tietysti mikä sinulla oli ideana tuossa rakenteessa.

No eipä siinä mitään, muuten varsin maukasta, mutta basari ja leadin soundi hiukan pettävät biisin muuten niin vankassa pohjassa. Kitara (vai onko se jokin muu etninen soitin yms. enpä ole ihan varma) on ehdotonta eliittiä ja kyllähän tästä sen verran nauttii, että miksi ei toistaisi vielä pari kertaa lisää.
0   +1 +2
 
10
Cyberose 04.12.2007
Aikapa hemmetin helmi kipale! Raikas, rantaisa, vauhdikas. Musavideossa kamera on helikopterin kyydissä ja lentää jonkun tahitimaisen hiekkarannan yli, vesi on kirkkaan sinistä...Ayay, me gusto.
0   +1 +2
 
siiki 08.05.2008
Jes, eli koska tuosta Dark Skiesistäkin kovin digailin niin ajattelin tutustua myös muuhun tuotantoosi. Mukavan vauhdikkaasti kivalla bassorilluttelulla ja rumpukompilla lähtee liikkeelle, hihatosastokin ainakin alun perusteella tuntuu olevan kunnossa. Myös masterointi alussa ainakin kuulostaa todella hyvälle, tasapaksu ja pysyy ruodussaan, ei karkaile. Soundimaailma on myös todella, todella rikkaan kuuloinen ja VOI HERRANJESTAS melodiaan rakastuin aivan täydellisesti. Jotain niin käsittämätöntä, tällä hetkellä odotukset tästä kipaleesta ovat aivan huikean korkealla. Tosiaan soundeja löytyy kivasti ja ne ovat kaikkea muuta kuin puuduttavia, ahh loistavaa. Ja haluan tähän väliin sanoa, että jos se soundin viilaus on ollut hankalaa, niin tässä olet onnistunut aivan käsittämättömän hienosti, piru vie!
Melodiapuoli vie kyllä myös aivan täysin mukanaan, ihanan leijailevaa trancea, ei kuitenkaan liian leijailevaa. Bassolinja tuo räväkkyyttä kivasti myös tähän settiin lisää. Hmm, mitäköhän tästä.. No käteen tästä jää ainakin aivan loistava fiilis. Rakennekkin on loistavasti loksahtanut kohdalleen ja missään vaiheessa ei tule sellainen "äh lopu jo" olo vaan kipale suorastaan lentää omissa oloissaan ja luo aivan mahtavaa fiilistä ainakin meikäpojalle. Saakutta lisää Melodista Trancea kehiin jätkä. "WE WANT MORE!"
Nams nams. Pidä kaveri lippu korkealla, tässä on potentiaalia! o/
0   +1 +2