Betrayal

Mind Factory

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
MekaaninenOrava 10.05.2008
helvetin tiukka kappale. semmosen voin kyllä sanoa (vaikka rumpali en olekaan), niin tuossa alussa se eka filli vois olla ehkä hieman ovelampi, kuin pelkkä etu-tomi kuvio...Ja viulu voisi soittaa ehkä korkeammalta.
HYVÄÄ HYVÄÄ HYVÄÄ HYVÄÄ HYVÄÄ HYVÄÄ!

pita kebab
0   +1 +2
 
8
Niina Koo 02.12.2007
Ei hemmettiläinen tuo Essin viulu tuossa alussa kuulostaa.. oivoi, aivan liian ihanalta. Ja vaikka Eepu ei enää laulakaan, niin kumma kyllä Mirva kuulostaa hyvin pitkälti samanlaiselta. Hävykseni pitää sanoa, että välillä biisi tuntuu laahaavan, ja inspis kuunnella loppuun asti häviää. * Kokonaisuudessaan aika jylhää, massiivista melodiaa. Aika loppupuolella tuli olo, että Mirva voisi revitellä enemmän omissa osuuksissaan .. mitenkä sen sanoisi, kuulosti miltei lakoniselta.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 30.11.2007
Erittäin hieno tunnelmapala jota on tullut liioittelematta kuunneltua n. 30 kertaa yhden päivän aikana. soitto, laulu, örinä, soundit, biisinrakenne, sanat ja kaikki muukin hipoo huippuaan. Olen aina pitänyt tunnelmametallista ja mielestäni tämä on sitä parhaimmillaan. Ja jos totta puhutaan niin en suomalaisten bändien toimesta ole kyllä parempaa ikinä kuullut (KEHU).
0   +1 +2
 
10
Gitara Uggeli 28.04.2008
Mind factoryn ihan selvästi vahvin biisi, ja muutenkin paras...
0   +1 +2