Parasite

Orge Rampage

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Kallemania 07.01.2009
Laulu oli kivan kuulosta, en odottanut tällaista. Kitarasoundi ehkä hiukan liian rankka mun makuun tässä yhteydessä. Laulua olisi voinut olla enemmänkin.
0   +1 +2
 
9
Telaketju 11.06.2008
Kelpo soundit kuulostaisi olevan. Paikoin kuulostaisi olevan elementtejä liiankin perinteiseksi käyneestä "ouluhevin" (sentenced tyylistä jne..) suunnasta mutta onneksi seasta löytyy myöskin itselleni kolahtavia elementtejä. 1:15kohdalla kun laulu tuli mukkaan niin kuulosti Katatonialta aika paljon ja se on helvetin hyvä asia, suurin miinus koko biisistä loppuunsa tulee siitä että se tuntui loppuvan kesken vai onko tuo sitten vain clippi?
0   +1 +2
 
9
PahaArkk1tehti 22.01.2008
Vielä tälläisessäkin genressä kun metalli kuuluu suomesta jotain innostavaa ja uutta, luojan kiitos että laulu on puhdasta ja maltilla on teillä päin harjoiteltu ja nauhoitettu. Erittäin napakkaa ja vakuuttavaa.
0   +1 +2
 
10
Coivisto 14.01.2008
Tämähän kuullostaa ihan loistavalta.

Tuo välikohta ennen kertsiä toimi minuun kuin makkara uuniin.
Junnaavaa melodian kulkua. Toimivaa sellaista.

Harvoin mikään kappale jota kommentoin ansaitsee useampaa kuuntelua kuin yhden mutta tämä on yksi niistä. Hienosti sovitettu kappale kaikin puolin.
Paljon kiinniotettavaa ja koukuttavia riffejä.
Kappalehan on kaikilta osa-alueiltaan kunnossa ja yksi mihin itse kiinnitin huomiota oli laulajan lauluääni. Ei mitään söss englantia eikä kumminkaan mitään jenkki laulantaa. Saundi on todella yleismaallinen mikä on aina vain harvinaisempi asia nyky musiikissa.

Tuosta välikohdasta mikä tuli ennen kertsiä tuli mieleen todella paljon Katatonia ja muutamat muut tälläiset semi progressiiviset metalli bändit.

Uskoisin bändillä olevan paljon annettavaa Suomen metalli kansalle.
0   +1 +2
 
10
kiveenkahlittu 29.12.2007
Alku vähän töksähti mutta kyllä se biisi siitä sitten lähti tulemaan. Biisinne paras osa on kertosäe, joka antaa lisää valoa biisiinne. Kyllä tässä on todella hyviä ideoita ja paljon kuuntelemisen arvoista asiaa. Ei muutaku pitäkää lippu korkealla
0   +1 +2
 
8
DeManic 29.12.2007
Jännä miksaus.. hyvin särisee bassot (välillä vähän liikaakin). Laulu ei näin ekalla kuuntelukerralla nappaa. Biisi on ihan mukava, mutta jotain jäi puuttumaan...
0   +1 +2
 
7
Nasic 28.12.2007
Ei huono, ei ollenkaan...laulajan äänestä erityisesti pidin ja ihan siistejä yksityiskohtia oli...mut toisaalta oli sävellyksenä ehkä hieman ykstoikkonen ja jäi vaisuksi vaikka bändi soittikin hyvin.
0   +1 +2
 
9
Janikoo666 24.12.2007
vähä liikaa tilulilu kitaraa mut muuten kovaa kamaa!saundit on kohallaan ja alku varsinki oli mahtava!
0   +1 +2
 
9
LaHo^ 22.12.2007
Munakasta soundia, homma pelaa ammattilaisten ottein ja valli jyrää alleen niinkuin kuuluukin.
Laulu ja rummut jäävät ehkä hieman jalkoihin, mutta eivät häirisevästi. Kelpo tuotos.
0   +1 +2
 
9
goth-angel 21.12.2007
aivan ihanan mahtava biisi,laulu kuuluu onnistuneesti ja soitossakaan ei ole mitää vikaa. :)
0   +1 +2
 
seppo_taalasmaa 20.12.2007
+ Hyvät saundit
+ Soitto kuulostaa hyvältä
- Biisi ei erotu massasta mitenkään, ehkä hieman kliseisiä ratkaisuja
- Lauluun saisi pistää enemmän voimaa
0   +1 +2
 
10
Gulo 16.12.2007
Hyvin jytää, jatkakaahan etelän vetelät samaan malliin. ;) - K/RM
0   +1 +2
 
8
Metallicheart 14.12.2007
yeah oikein messevä biisi upeita kuvioita kitaristi ja rumpali tosi hyviä laulanta käy tosin napakasti tähän ehkä jää vähän vaisuksi mut ok hienova antaa palaa täpöllä tulta perseelle
0   +1 +2
 
10
Mc Dragon 14.12.2007
khyllä tämä vetää aika hiljaseksi miestä.. soundi potkii potkimistaan eteenpäin niin komeasti että jalat alta.. mielettömän mahtava veto, erottuva muista, toimii pirun hyvin.. dikkasin ja tulee soimaan useamminkin meikällä ku nämä kerrat..
0   +1 +2
 
8
JM 12.12.2007
Saundit on ainakin kohdillaan kaikin puolin, hyvää jälkeä tuotannon puolesta! Laulukin kuullostaa ihan hyvältä, vaikka itse tykkäänkin vähän raskaammasta lähestymistavasta tällaisessa. Jotenkin tämä kuitenkin kärsii hieman omaperäisyyden puutteesta. Vähän sellanen fiilis tulee, että tätähän kuuluu radiostakin samanlaista tämän tästä. Että joku oma kikka pitäs olla millä nostaa se oma tyyli esiin sieltä kaiken muun massan keskeltä. Ja muuten, lopetuksena tuo "vaientaminen" ei ole oikein minun makuun.
Ei kuitenkaan missään nimessä huono biisi, hieman yllätyksetön ehkä, mutta mikseri tasoon nähden suurimmaksi vaivaksdi jää omaperäisyyden puute, ei niinkään taidon.
0   +1 +2
 
9
Pseudonyymi 12.12.2007
Tämähän potkii yllättävänkin hyvin. Aina plussaa kun eksytään kunnolla matalammille oktaaveille. Ei mitään tajunnanräjäyttävän uutta ja ihmeellistä mutta juuri siksi toimiikin ainakin näin työpäivän jälkimainingeissa. Ainoa mikä ei oikein iskenyt olivat sanat. Vähän turhan peruskauraa omaan makuuni. Kokonaisuudessa kuitenkin vallan mainio kipale.
0   +1 +2
 
9
Zim0 12.12.2007
Okei. sanotaanko näin että pojat on tullut VÄHÄ kuunneltua Katatoniaa. tai jos ette oo niin hopi hopi tutustumaan. Biisin soundit oli mun mielestä tosi hyvin miksattu samoin laulu. laulussa oli tosin jotain pientä vibaa mutta se voin olla myöskin vain minä. Ehkä vähän turhankin paljo kuulostaa katatonialta etenkin vanhemmalta katatonialta.

kokonaisuutena biisi oli hyvin rakenettu, vähän kun tunnelmaa olisi lisää rakentanut niin tylsyys olisi muuttunut tunnelmaksi. kuuntelin innolla alusta loppuu mutta niin ei välttämättä käy kaikkien kohdalla.

Mitä tulee bändin nimeen... miksi ihmeessä ^^ ja mitä ihmettä ovat nuo jäsenten nimet ? huhhuh. ^^ (pienellä sarkasmilla) mutta näin.

Pakettina kaikkiaan ihan hyvää settiä. pientä omaperäisyyttä ja tunnelmaa lisää niin kyllä lähtee. tykkäsin kumminkin aika paljon.
0   +1 +2
 
9
dazzling 11.12.2007
Todella hyvät soundit, varsinkin kitarassa. Soitto ja laulu toimii loistavasti. Erittäin valmiin kuuloista. Biisirakenne oli hieman erikoinen, mikä on ihan positiivinen asia. Kertosäkeeseen olisin toivonut vähän enemmän jotain, ehkä varsinainen koukku jäi puuttumaan. Kappale olisi mielestäni voinut olla vähän pidempikin. Voi olla, että tämä biisi avautuu paremmin muutaman kuuntelukerran jälkeen. Kaiken kaikkiaan hyvä veto.
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 10.12.2007
Mahtavat soundit!
muutenkin aika loistokasta matskua,
0   +1 +2
 
7
Gradleth 10.12.2007
Ok biisi. Ei nyt mitenkään loistava, mutta joutuu tuota paljon järkyttävämpiäkin biisejä kuunteleen. Ei iske millään kohdin niinkuin aiemmat biist ei mitn kohtia mitä pitäisi kelata kuunnella uudestaan. Parhaimmillaan biisi oli 1minuutin kohdalla tai pois feidatessaan.... Ei uponnut.
Saundit on kyll parhaat tähän mennessä ja kitara saundit on loistavat Toukokuussa äänitettyihin biiseihinin verrattuna, mutta biisi nyt ei vaan ollut lähellekkään niin KOVA.

"Bitrate on niin huono et biisin täytyy olla paska"
0   +1 +2
 
8
Tämä on melko vaikea kommentoitava.
Alku on todella lupaava, mutta ehkä se lupaus jää ainakin osittain täyttymättä biisin edetessä. Lauluosuudet kuulostavat aivan hyviltä, ja soitannollisesti tämä on mielestäni todella hienoa kuunneltavaa. Pidän myös biisin vaihtelevuudesta, sillä se ei jää toistelemaan samoja juttuja liian moneen kertaan.
Pituus oli tässä kuitenkin se, joka hieman hämäsi. Aluksi luulin, että tämä vain menee ohi korvien, koska puuhailin jotain muuta, mutta sitten kuuntelin tämän loppuun asti ihan kunnolla, ja huomasin, että se vaikutti ikään kuin jäävän kesken. Kenties osin sen takia tässä ei ole paljoa tarttumapintaa, ja jos tämän kuulisi ensi kertaa vaikkapa radiosta, niin tuskinpa tämä ainakaan sen perusteella jäisi muistirekisteriin kummittelemaan.
Kaikesta huolimatta tämä on soitannollisesti sen verran hyvä, että voisin antaa tälle, en aivan kiitettävää, mutta kasi puolen. Pyöristyspakon vuoksi joudun kuitenkin alentamaan sen kasiin, vaikka se ei aivan vastaakaan biisin tasoa.
0   +1 +2
 
9
Ahermanni 16.12.2007
Tämä yllätti positiivisesti! Yksinkertaista ja jykevää riffittelyä, lisäksi laulaja vetää hyvin. Kuitenkin laulu voisi olla kovemmalla jotta se pääsisi oikeuksiinsa paremmin. Toinen korjaamista kaipaava asia on biisin äänenlaatu. Äänityksenähän kappale on varsin mainio ja puhdas mutta kannattaisi ehkä kompressoida biisiä hitusen. Nyt erityisesti biisin alku särkee pahasti. Muutoin hiano biisi.
0   +1 +2