Heti sateenkaaren jälkeen

Hämärän Hiukset

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

digius 19.12.2007
"Laatupoppia", vaikutelma joka parin kuuntelun jälkeen mieleeni jää pyörimään.. mulle tuli myös vahva tunne että ensin olisi ollut teksti ja siihen sitten musiikki? Tekstit on kyllä teidän kipaleissa poikkeuksellisen laadukkaita!

Eikä toki itse piisistäkään löydy vikaa, myös sovitukseen oli selvästi panostettu. Laulusovitukset ja laulusoundi viehätti myös erityisesti!
Hieman silti kyllä narisen headroomin puutteesta (?) joka viittaisi lievään ylikompressointiin ehkäpä loppumiksauksessa..no mut ansiokas teos tää silti on!
0   +1 +2
 
10
Fan No 1 17.12.2007
Jep...biisin tekijä tunnistettavissa ja lisää herkkyyttä kuvioissa mukana. Loistavaa. Lisää matskua, niin teillä on albumi kasassa!
Olen sattumoisin kuullut biisistä toisenlaisen akustisen version aikaa sitten ja olin aivan yllättynyt millainen hieno "slovari" siitä oli saatu aikaan...

Nyt sitten odotan sekaan seuraavaksi sellaista "rokahtavampaa" biisiä, kissa teemalla tai ilman ;)
0   +1 +2
 
10
KaZu 17.12.2007
Olipas kaunista kuunneltavaa, oikein fiilistelypiisi. Melkein piti kurkistaa että eikö se sateenkaari näkyis jossain taivaanrannassa.. Täytynee odotella noin puoli vuotta sitä. Ja tässä odotellessa voinkin vaikkapa kuunnella lisää tätä unelmoivaa tunnelmointia :)
0   +1 +2
 
10
Hyvää jälkeä tuotannoltaan, puhdasta ja herkkää.

Sanoissa on jotain erinomaisen kaunista, mystiikkaa ripaus, ripaus tummaa katsetta, ripaus sielunmaisemaani, myös.

Biisi sinänsä ei ole kovin kaksinen, vaan eipä tähän tarvitakaan muuta.
Kyllä joku aina tietää, kuka katselee taivasta. Sateenkaarella voi ratsastaa sielullaan. Vapaa tunnistaa vapaan mielen.
0   +1 +2