Even Wind Chilled Down

The Mieli Sairaala

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
vihtakostaja 04.01.2008
Ihan hauska fiilistelybiisi vaikkei minkäänlaista purkausta tässä biisissä ollutkaan. Sopii hyvin tietynlaiseen rentoon olotilaan.
0   +1 +2
 
10
Tarinaturska 01.01.2008
Minä pidän tätä uusinta näytettä parhaana biisinä mitä TMS on koskaan tehnyt. Aivan erinomainen biisi. Toki ovat esitykset olleet taitavia aikaisemminkin, mutta tässä palaset loksahtavat kohdalleen. Lynnarit tosiaankin tulevat vertailukohtana mieleen... Suuret kiitokset tästä. Faniudun.
0   +1 +2
 
9
Dexteri 01.01.2008
Tunnelma tuo jotenkin 60 luvun mieleeni. Hillityt kitarat istuu hyvin ja laulusolisti tuo lisää osaamistaan hyvin esille.
0   +1 +2
 
9
AlbertJ 01.01.2008
Biisissä on aivan mahtava, samanaikaisesti jylhä ja haikea tunnelma, joka aikaansaa sen elämää suuremman tyhjyyden tunteen viimeisen sävelen vaiettua. Koskettimet ja kitarat ovat jälleen soundeiltaan hienoja. Laulajan syvä, vahva ääni täydentää mahtavasti tunnelmaa, varsinkin, kun nuotit pysyvät mukavuusalueen sisäpuolella (parissa kappaleessa on jonkinlainen korkeiden äänien puristaminen häirinnyt korvaa). Sooloon olisin kaivannut joko lisää draivia säestykseen tai sitten rauhallisempaa melodista otetta, nyt fiilis tuntui jäävän vähän puolitiehen.
0   +1 +2