Taivaisiin

DIVARi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Teawisher 10.10.2008
Hyvin tehty kyllä vaikken itse hirveästi tälläisestä välitä. Laulu ja soittimet kuulostaa suht tasapainoisilta ja hyvin te kyllä soitatte. Saxofoni tossa lopussa oli hyvä idea.
0   +1 +2
 
8
Lasa 26.09.2008
ihan mukava biisi, rento meininki. hyvä hyvä. tosin ehkä vähän liian suomirock-soundi mun makuun.
0   +1 +2
 
9
J.R No 11.09.2008
Juuripa kuten itte sanoitte; letkeästi rokaten. Kesäfiiliksissä mennään, vaikka syksy jo saa. Perinteistä suomirokkia edustaa säkeistö, hyvällä tapaa. Kertsi on lennokasta toimintaa ja kaikki tuntuu olevan kohillaan nyansseja myöten. Hyvä!
0   +1 +2
 
sake85 16.08.2008
Vanhemman polven iskelmärokkia, jolle on taattu kuulijakunta. Hyvin tuotettu ja soittettu.
0   +1 +2
 
karlito__ 30.08.2008
uih. kyllä tää on menevää. saxofonista mä diggasin erittäin paljon.. vois kuvitella radiossa soivan. hienoa työtä!
0   +1 +2
 
9
D-Beat 02.08.2008
Voi perhana kun oisitte aloittanut nää hommat joskus aikaisemmin niin uusia artisteja voisi verrata teihin. Nyt tulee aina mieleen joku kolmas nainen tai vastaava kun teidän musaa kuulee. Eipä sillä, että tuo nyt lienee manaus paremmasta päästä. =)

Oikein lupsakkaa lauantaimusaa tällain siivouksen päälle ja kylmän oluen auettua. Hienoa fonia messissä ja muutenkin on aina mukava kuunnella kun aletaan kuulostaa ihan oikealta orkesterilta. Oon joskus aiemminkin sanonut, että teissä on kovasti potentiaalia ja kyllä teitä mieluummin kevyttä rockia soittavilta asemilta kuuntelisi kuin puolia niistä mitä niillä nyt soi. =)
0   +1 +2
 
9
Toni Solo 30.07.2008
Tässäpä rullaavaa ja muhevaa perusrokkia, jota Mikserissä harvemmin kuulee. Vaikka soitto on tarkkaa ja miksaus ainakin minun korvaani hyvä ellei loistava, niin tietty rentous on saatu esityksessä säilymään. Kaikki osat ovat kohdallaan ja uruista vielä lisäplussa. Tämän genren oma ehdoton suosikkini on 38 specialin Hold on Loosely ja koska Taivaisiin-biisi liippaa läheltä niin ysi irtoaa.
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 30.07.2008
Hyvä avausriffi. Saksofoni haiskahti aika kornilta. Positiivista tässä on biisin kokonaisvaltainen positiivisuus, joka on suomirokille aika epätyypillistä. Erittäin valmista kamaa, joka rajoitetussa junttiudessaan varmasti uppoaa kohdeyleisöön.
0   +1 +2
 
Badmad 23.07.2008
tässä on selkee tekemisen meininki. Biisi toimii, soundit toimii, soitto toimii... laulusta en oikein diggailem, mut kaikesta ei voi tykkää. Hyvä biisi, toiset jopa tykkää enemmän kuin minä!
0   +1 +2
 
Paulus 23.07.2008
Soundit on upeat, täytyy alkuun myöntää. Kiva kuulla asiansa osaavaa laulajaa, hienoa revittelyä! Hyvä, kesäisen tuntuinen biisi. Kiitos.
0   +1 +2
 
sikki-six 18.07.2008
Laadukasta soundia ja todella toimivaa fonia. Bändillä on kokemuksen tuomaa groovea soitossa, laulaja ei turhaan arastele. Maukasta perinnehenkistä rockia.
0   +1 +2
 
Pitk 05.07.2008
Kohtuullisen hyvällä soundilla tehtyä suomi-rokettia. Homma toimii oeriaatteessa ihan ok, mutta biisi ei tarjoile oikein mitään uutta. Kierrätystä perinteisessä hengessä.
0   +1 +2
 
Snacke 12.06.2008
rolling stones yeah. tää on hyvin tuotettua ja soitettua ja laulettua ja niin eespäin. oon varmaan joskus ennenkin diggaillut? jotenkin tuttu fiilis tuli tästä. stemmat loistavia. suomirockille vaa ja lavakiertue, kyllä vanhatpiiat tykkää!
0   +1 +2
 
10
mikil 28.03.2008
Makeat skebat, Timo! Tähän suuntaan kaipaan Divarilta lisää kamaa. Tää lähestyy Kolmatta Naista ym. vastaavaa rock-pop osastoa, mikä tällä porukalla on todella hyvin hanskassa. Tuo foni kuullosti mielestäni hieman "out of place", ennemmin olisin kaivannut hieman skeban vinguntaa sinne... but that's just me :)

Lyriikatkin oli todella hyvät ja istui biisiin kuin nappi silmään. Hammonditkin perkule on paikallaan. Tää on selkeästi "demosedän" parhaassa kolmanneksessa. Onnittelut!
0   +1 +2
 
10
Icemo 26.03.2008
Kivan raakaa ja kuulasta, kybä tulee !
0   +1 +2
 
8
kilkka 15.03.2008
Ihan mukava meininki biisissä. Popeda varmaan lähinnä tulee mieleen. Laulajalla persoonallinen ääni. Fonisti vois vetää vähän räkäisemmin.
0   +1 +2
 
zenri 13.03.2008
Hyvin toteutettua rokkia. Ei yhtään minun makuuni, mutta pitää nostaa hattua ku groovaa. Varmaan johonkin bileisiin sopis hemmetin hyvin. Ei mitenkään tuoretta settiä tämä ole, mutta kuitenkin kun soitto rullaa, niin eipä voi liikaa haukkuakaan, vaan antaa tulla lisää vaan tällaista.
0   +1 +2
 
Hyvä!!! Vihdoin rokkia! Ei siis heviä. Tosi raikas tuulahdus täs välis, vaik ei tää suomenkieline rock ookkaan ihan se mun jutska. Saksofini rokkaa!
0   +1 +2
 
10
Grazy Mama 02.03.2008
Saatanan hyvät soundit kyllä. Hyvin sovitettu ja soitettu. Loistavaa matskua perkele:) Tää on kaiken mikserin kuran seassa niin hyvä pläjäys, että 10 on pakko heittää. Vitun hyvä biisi. Soundeista oon kyllä vähän kade, saatana vieköön. T. Ritchie. Ps. Neljän minuutin pituus on ehkä ihan hippasen liikaa tähän, mutta tää on kyllä hyvä.
0   +1 +2
 
10
Grazy Mama 02.03.2008
Saatanan hyvät soundit kyllä. Hyvin sovitettu ja soitettu. Loistavaa matskua perkele:) Tää on kaiken mikserin kuran seassa niin hyvä pläjäys, että 10 on pakko heittää. Vitun hyvä biisi. Soundeista oon kyllä vähän kade, saatana vieköön. T. Ritchie. Ps. Neljän minuutin pituus on ehkä ihan hippasen liikaa tähän, mutta tää on kyllä hyvä.
0   +1 +2
 
Carpenter 29.02.2008
Alkuriffi on hemmetin kova. Samoin sitä seuraava foniliidi. Saundit ja soitto ovat erittäin toimivia. Meininki on koko biisin erittäin menevä. Kertsi on tarttuva, joten se on aina plussaa. Urut tuovat saundiin hieno lisän. Laulu on myös toimivaa. Väliosa tuo biisin mukavan hengähdystauon. Fonisoolot ovat usein hienoja rokkibiiseissä, kuten myös tämä.
0   +1 +2
 
10
Lenno 29.02.2008
Hienosti lähtee käyntiin. Tulee mieleen Dire Straits saundipoliitikasta ja saksofonin sekä urkujen käytöstä. Laulajan ääni on erittäin miellyttävä ja artikulaationsa on selkeä, tästä SUURI plussa. Aivan mahtavaa tavaraa, loppuun asti hiottu, kaikki ideat on mietitty ilmeisen tarkkaan. Tarttuva kertosäe, "erilainen" bridge. Mahtavaa. Lähti iPodiin. 10 tulee ehommasti, ja fanitus.
0   +1 +2
 
9
Muistikuva 27.02.2008
Hienoa kun äänten tasot ovat kohdallaan. Ei tartte puukorviaan siristellä.
Solistin ääni kappaleeseen todella sopiva, ei mitenkään omintakeinen mutta toimiva. Sovitus ja soitanta ammattimaista ja kuulijaystävällistä, paikoin ennalta arvattavissa. Tosin tuo ei kappaletta huononna mutta ei taaskaan lisää kiinnostusta kuunnella uudestaan useita kertoja.

Kappale polkaistaan käyntiin tehokkaasti ja mallikkasti, mutta tuo foni.
Hyvähän se on ja hienosti soitettu, mutta itse en siitä pidä. Vaikka särökitaralla olisi vetänyt. No, tämä vaan minun mielipide ja väärässä voin olla.
Kertosäe pahuksen hyvä, ei parempi voisi olla ja c-osa tuo pienen mukavan värin kokonaisuuteen.
Kritiikistä huolimatta tätä on varsin mallikasta ja leppoisaa kuunnella. -mr-
0   +1 +2
 
9
iso j 25.02.2008
Hyvähän tämä on. Sellasta "käyttömusaa"?? Ei ehkä suurta taidetta mutta sou what , tää kyllä myy :-) Itse vertaisin vaikkapa kolmanteen naiseen, menikö pahasti pieleen. Tsemppiä teille!!
0   +1 +2
 
9
SirKeke 24.02.2008
Hyvin groovaa heti alusta. Toimiva biisi,toimiva laulu...oikeastaan kaikki toimii. Mitä tässä paskaa puhumaan, jatkakaa!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 23.02.2008
Suorastaan tyylikästä suomirokkia mukavasti hammondilla höystettynä. Tätä kelpaa kyllä kuunnella.
0   +1 +2
 
Guitarwall 19.02.2008
Perusrokkia, ihan ok kuuloinen laulaja. Vähän liikaa sivuaa iskelmää jo tämä sävellys, siitä vähän noottia. Välillä kuitenkin tuo rockmaisuus iskee pintaan, joka tuo lisää fiilistä biisiin.
0   +1 +2
 
cheez 19.02.2008
Hyvää aikuisrockia! Valmiinkuuloista tavaraa miellyttävillä soundeilla. Rutiinin tuoma soittovarmuus pitää biisin hyvin käynnissä ja tällaista korvamatomaisuutta biisissä tosiaankin on. Ei se aivan meikäläisen kuppi teetä, mutta erittäin toimivaa tavaraa genressään. Piristävä lisä kommenttiringin "harmauteen". Kiitos.
0   +1 +2
 
9
Abasso 19.02.2008
Täähän kuulostaa jo ihan valmiilta tavaralta nii saundien,taidon kun biisinki puolesta.Saksofoni vai mikähän torvisyötin olikaan nii toi mukavaa maustetta sekaan.Mitä tästä nyt voit enempiä analysoija muutakun et kohtuu tarttuva helvetin hyvin kaikin puolin tehty poprok veisu.Hyvä poijjaat.
0   +1 +2
 
Zoidberg 17.02.2008
Nyt on pakko sanoa, että tää on ehkä liian letkeää mun makuuni. Noh. Kyllä te ihan prolta kuullostatte ts. ei teitä massasta erota.
0   +1 +2
 
9
Paronie 17.02.2008
Mukavaa suomirokkia hyvillä soundeilla. Laulajalla mukavan karismaattinen ääni. Kaikinpuolin hyvä biisi. jatkakaa...
0   +1 +2
 
JM 16.02.2008
Tiukkaa menoa taaas ainakin saundien osalta. Heti alussa alkaa hymyilyttämään kun on niin hyvä kitarasaundi. Ekalal kuuntelukerralla tämä tuntuu jotenkin hypnotisoivan noin musiikkina, sanoihin tai muihin ei voinut keskittyä kun huomasi vast biisin loputtua, että oli tullut tuijoteltua seinää. Tuosta saksofonista en oikein tiedä, mutuamissa kohtaa se vähän ärsyttää. Sanoitukset on taas kyllä niin.. ..suomirokkia. Kyllähän tämä ihan iskevää poppia on, vaikak biisin loppupuoli ja saksofonin käyttö ei tässä biisissä ihan nappiin osunutta ollutkaan.
0   +1 +2
 
8
Begemot 15.02.2008
No täältähän tämä putkahti vastaan:). Ensivaikutelma: Kolmas Nainen. Saksofoni on muuten mahtava soitin, sillä ei voi biisiä pilata. A-osan melodia hieman monotoninen. Rakenne vastaa nykyajan hittirakennetta. Äänityshän oli ihan a-luokkaa.

Sanat oli aika perinteiset ja ympäripyöreät. Sanat oli rakennettu aika hyvin käsityönä, mutta sisältö oli kyllä aika kevyttä. Ehkä se on joku ikä- tai makukysymys?

Hyvästä käsityöstä kasi.
0   +1 +2
 
9
maestroxxx 04.02.2008
Biisi lähtee käyntiin rennolla ja hienolla kitarariffillä. Olin heti mukana. Laulajalla on persoonallinen ääni. Soitto kulkee hyvin ja miksauksessakaan ei ole juurikaan huomauttamista. Letkeä biisi, joka groovaa! Toimivat sanoitukset. Tämä kyllä upposi. Ei muuta kuin lisää samanlaista matskua.
0   +1 +2
 
Black Dog 01.02.2008
No joo...johan groovaa. Ihan perusluonnollista suoraviivaista meininkiä. Kaikki osa-alueet tuntuvat toimivat; laulu istuu kappaleeseen ja laulajan ääni on kuin luotu tähän musiikkiin. Taustat on hyvin sovitettu ja soitettu. Kappale on hyvin äänitetty ja miksattu.
0   +1 +2
 
9
kimkorho 31.01.2008
Letkeää rokkausta, kyllä vain. Kevyttä jalkaa on tässä biisissä rutkasti. Soittopuoli kulkee ja solistikin vetää kerrassaan uskottavasti. Saksofoni tuo lisäsävyä, tosin sen tuoma lisäväri oli jotenkin syksyisempää kuin tuo kesäisen kepeä yleisfiilis. Sävellys/sanoitus ei tuon onnistuneen kivan kepeyden lisäksi kovin paljon muuta tarjoa, ehkä se viimeinen koukku sieltä puolelta tästä vielä uupui. Mutta: kyllä tällä TOP-40-listalle ansaitseekin päästä!
0   +1 +2
 
7
Alku toi mieleeni Hanoi Rocksin kaukaisille hiekkarannoille sijoittuvat biisit, mutta laulun, ja viimeistään kertosäkeistön tullessa vastaan moiset mielikuvat olivat jo haihtuneet pois. Hanoi Rocksin katsoisin rokkaavam nuorisoa myös nykyaikana, kun taas tämän arvelisin sopivan enemmänkin aikuisempaan makuun, Radio Novalle, kenties.
Aihe on mielestäni liian kulunut, ja sen vuoksi olisin kaivannut siihen edes hieman erikoisempaa lähestymistapaa. Toisaalta, tätä tuskin on tehty ajatellen minun kaltaisiani pessimistejä...
Soitannassa nyt ei ollut valittamista, aivan ammattitaitoiselta se kuulostaa, ja samassa voisin myös sanoa, että tekninenkin puoli on kunnossa.
Itse biisi sen sijaan on hieman kyseenalainen, ainakin minulle. En nyt oikeastaan löytänyt tästä mitään kiinnekohtaa, joten koko kiple jäi hieman vieraaksi ja siitä jää aina hieman tylsä jälkimaku, vaikka tarttuvuutta ja reippautta onkin. Tai ehkä sitä reppauttakin on liikaa.
Niin tai näin, en henkilökohteisesti ihastunut tähän ollenkaan, ja sen vuoksi tietysti pisteet vähenevät. Kuitenkin biisin taustatyö, eli tekniikka ja soitanta on ihan hyvällä pohjalla, joten en voi täysin tätä haukkua. Annettakoon nyt tyydyttävä sitten...
0   +1 +2
 
10
J HEINONEN 26.01.2008
Ihmetyttää näinkin valmiin kappaleen kuuleminen mikseristä, oisin odottanut ennemmin kuulevani radiosta. Hyvin sovitettu ja sanotettu . Kitara polkasi mukavasti kappaleen käyntiin ,laulaja suorituu kunnialla tehtävästään ehkä oisin sen uuu jättänyt tastalaulusta pois se häiritsi .Hyvä kipale.
0   +1 +2
 
9
jaskak 20.01.2008
Tää toimii kaikin puolin hienosti. Hittiainesta!
0   +1 +2
 
Tarinaturska 18.01.2008
Tässä on nyt pohjalla se aiemmin kaipaamani hyvä biisi ja toimiva tarina. Laulu on komeaa ja soitto ihailavan taitavaa. Jotenkin tämä on kuitenkin vielä kehittymisvaiheessa, biisin täysiä tehoja ei vielä ihan saada irti. Vaan ei hätää...esityskertojen myötä biisi kyllä hakee muotonsa. Osa viimeisen silauksen puutteesta johtuu selvästikin noista Dr. Grooven mainitsemista miksausjutuista. Kokonaisuutena kuitenkin hieno biisi...
0   +1 +2
 
9
pece 17.01.2008
Tykkään laulajan äänestä ja siitä että siellä on stemmoja mukana kertsissä. Hyvät kitarat ja hyvä meno, varmaan uppoaa keikalla porukkaan! C-osa oli hyvä, ei sellainen pakko-c-osa kuin joskus tuntuu että se on vaan laitettava sinne. A-osan melodiapätkä toistuu samanlaisena kolme kertaa muuttuen sitten. Korva hieman kaipaa jo muutosta kahden kerran jälkeen, jos oikein kriittiseksi pitää ruveta ja kun kommenttia pyydettiin. kiva kun pyydettiin! Tsemiä vaan jatkossa!!!
0   +1 +2
 
9
wiitsu 14.01.2008
Juu tää uusinkin biisi on hyvä. Ehkä kuitenkin tota introa vois hieman hioa. Mulle tuli siitä mieleen että tulee vauhdikkaampi jatko, mutta se vähän niin kuin latistu se vauhti sen intron jälkeen. Maken ääni on edelleen mikserin parhaimpia. Yksinkertainen, mutta tarttuva melodia, jatkakaaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
10
Mynthoon 14.01.2008
Eipä ole lainabiisi Oliverilta vaan biisi on Oliverin kitaristi Joken tekemä joskus yli 7-8 vuotta sitten. Siis aikoina jolloin allekirjoittanut ja Jokke oltiin samassa bändissä.
0   +1 +2
 
9
LazyBastard 14.01.2008
Siis onkos tämä lainabiisi Oliverilta? Letkeä ralli kyllä! Foni aiheutti assosiaatiot erääseen J. Karjalaisen biisiin. Komppikitarasoundi ois saanu olla jotenkin...munakkaampi. Nyt se oli vähän sellaista surinaa. Sovitus ja kimppasointanta toimii. Markun laulut ovat myös tasavarmaa kuultavaa.

Kaikinpuolin siis tasapainoinen veto, vaikka ekalla kuuntelulla ei taivaita avaudukaan. ;-)
0   +1 +2
 
8
Tantsku 14.01.2008
Tää on tämmöstä on elämä on laiffia-musaa. Tosi kivaa kuunnella ja volumet nupissa. Jotenkin tykkään tosi paljon tämmöisestä menosta. Äänimaailma kuulosti erittäin ammattimaiselta, plussaa sille. Kitara oli ihan sikamakoisa. Sanat meni ihan ohi. Mitään ei jääny mieleen, vaikka tän tyylisissä usein sanat jää ärsyttävyyksiin saakka soimaan päässä. (Esimerkkinä nyt vaikka Don huonot: Olemme kuin veljet) Että se nyt vois olla sellanen asia joka mua tässä biisissä jäi kaivelee. Laulu jäi muutenkin pikkasen soutelemaan, tarkempi mutta ehkäpä samalla lempeämpi tyyli sopis mun mielestä paremmin. Tätäkin laatua on maailmalla paljon ja samaa hyvää tasoa iso osa. Kokonaiskuva oli kuitenkin hyvä.
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 14.01.2008
Hienoa Suomirokkia hyvällä lyriikalla. Biisi alkaa mukavasti kitaraintrolla ja instrumentit on mainiosti sovitettu. Taidolla soitettu ja laulettu biisi. Hyvät saundit, miksaus/tuotanto ovat laadkasta työtä.
0   +1 +2
 
9
Lele1 14.01.2008
Hyvä meiniki! Soundit kohdallaan samoin timmi soitto! Sovitus hyvä ja ihan radiokamaa, onnittelut! PS. Olisiko maukas foni voinut pysyä megessä kauemmin ennen ekaa lauluosuutta?
0   +1 +2
 
7
P_o_P 14.01.2008
Letkeää menoa, kaikki toimii mutta yksi puuttuu ja sen mukana aika paljon: omaperäisyyttä! Joku oma juttu pitäisi Divarin löytää. Nyt mennään niin toisten tekemää latua ettei synny halua kuunnella biisi uudelleen.

Kyse on aika isosta asiasta tai sitten varsin pienestä, vähän miten sen ottaa. Tähän jos saisi mieleenpainuvan kertsin ja sanoitukseen vähän henkilökohtaisuutta vähän Gösta Sundqvist -vainaan tyyliin niin paketti olisi siinä.

Koska - kuten sanoin - kaikkihan tuossa toimii: soundit, musiointi, laulu - menee parhaaseen A-luokkaan.
0   +1 +2
 
10
Sandman 13.01.2008
En saa sanotuksi mitään!!! :D
0   +1 +2
 
10
Kauris70 13.01.2008
Loistavaa pojat! Hieno biisi, erittäin hyvin tuotettu ja aivan mahtava laulaja! ;) Kympin suoritus!
0   +1 +2
 
9
Hyvää rautalankaa oikeilla säädöillä.

Jotain tutunomaista on, mutten osaa sanoa mitä, no sama tuo. Tämähän toimii oikein mallikkaasti. Jotain nostalgista on biisin yleisilmeessä, sanoitus sopii tyyliin, joten linjassa pysytään, tässäkin suhteessa biisissä.

Oman tyylinsä kaunis edustaja.
0   +1 +2
 
digius 12.01.2008
..Minullekin tuli erinäisistä syistä mieleen theplanin tuotanto, joka luettakoon kohteliaisuudeksi kaikille osapuolille!
Mukava groove, välillä tuli mielleyhtymiä jopa takavuosien Huey Lewis & the News hiteistä. Tosi onnistunut dynamiikka rakenteessa jossa kertsi antoi välillä mukavan potkun persuuksille kireine laulustemmoineen. Loved the guitars!!
Ehkä turhankin puristeltu lopputulos miksaajan hyppysistä, no mutta kokonaisuutena kuitenkin vähintäänkin kiitettävä lopputulos.
0   +1 +2
 
theplan 12.01.2008
Oikein mukava ja kaikin puolin näppärä poprokkibiisi! Sinänsä outoa kuunnella, koska sävellyksessä ja sanoituksessa on elementtejä jotka ovat tyypillisiä mun omille biiseille... :)

Sujuva kokonaisuus, jossa sanat ja melodia kohtaavat hienosti. Mitään mullistavaa tässä ei ehkä ole, mutta toimivaa käyttömusaa, jossa kertsi nousee hienosti esille kun taas verse on varsin monotoninen, niin kuin oikeastaan pitääkin...

Esitys on myös erittäin taidokas. Tykkäsin erityisesti laulajan vahvasta mutta samalla todella rennosta soundista. Sovituksesta tekis mieli sanoa, että ehkä hiukan liikaa kamaa, etenkin fonille ei jäänyt mun mielestä ihan riittävästi tilaa. Kaiken kaikkiaan mainio, rennosti kulkeva ja tasapainoinen biisi!
0   +1 +2
 
vahtoma 12.01.2008
Oh hoh! Lähtipä mahtavasti biisi liikkeelle! Ja solisti on todella uskottava hyvällä saundilla! Hieno lauluääni!

Mukavan rokahtavat kitarat ja hienosti maustettu koskettimilla. Ja foni! Jees!

Kaikkinensa kiva pop-pläjäys. Kelpo radiokamaa. Foni tosiaan hyvä lisä ja mä tykkäsin koukukkaasta kitarariffistä. Hienoa!
0   +1 +2
 
10
paste 11.01.2008
Hyvin saundaa ja Markkukin alkaa mukavasti revittelemään! Biisinkin tunnistaa Joukeen tekemäksi. Kyllähän tätä settiä tarvis radiosta jo tulla.
0   +1 +2
 
9
Bassotaiteilija 18.03.2008
Iloinen ja positiivinen meininki. Vähän tuollainen Eppu-henkinen alku. Rakenteensa ja soitannon puolesta jaksaa pitää mielenkiinnon yllä. Tuollaiseen äijämäiseen lauluun kaipaisin ainoastaan soundeilta vähän enemmän rumuutta ja rankempaa soundia, tai sitten laulua hiukan kultakurkumpaan suuntaan. Biisi Jää jotenkin hiukan ikävästi ikään kuin kahden tyylilajin välimaastoon. Kaikesta huolimatta biisi sekä soitto toimivat!
0   +1 +2
 
8
Tästä musiikki lähtee... Alussa on intro, sen jälkeen on rokkia... Aika nopeasti ohitettava jätkä rockki ralli... Soundit ovat kyllä musiikissa erittäin studiomaiset, eli siitä plussaa... Äijät osaa soittaa tosi hyvin, mutta musiikki muuten ei minulle tuo mitään erikoista... Tämä tunne on jo saavutettu ennenkin monenlaisissa biiseissä...
0   +1 +2
 
Roope Paltta 10.02.2008
Pidän laulajan soundista ja tyylistä. Soitto ja soundit huippuluokkaa omassa genressään. Ei välttämättä mikään hitti biisi, mutta ihan mukava meininki.
0   +1 +2
 
10
sininuotti 11.01.2008
Eka biisi Divarilta mistä mää ihan OIKEASTI tykkäsin. Tuli ihan mieleen Dannyn parhaat vuodet ja hyvät finnhitsit silloin kun ne vielä tehtiin hyvin. Ja se on paljon se. Biisi toimii tosi hienosti ja biisi on itsessään kelpo sävellys ja sanoitus. Tässä ei nyt tule mieleen yhtään negatiivista asiaa. Tuo vaan on tosi hyvä. Hienoa ukot - jatkakaa samaan malliin. Jos vielä hieman erittelee: niin laulu toimii, soittimet toimii, soundit ja miksaus toimii. Ja ennenkaikkea: koko paketti toimii. Ei muuta kuin radiosoittoon tämä ja ihan oikeasti. Olisi kiva kuulla tämä joskus keikalla?
0   +1 +2
 
9
Jykä44 03.03.2008
Ensin pitää sanoa että hyvä biisi radiosoitto kamaa. Tausta kiipparit kuulosti hyvältä ja fonikin ihan jees ehkä olisi saanut olla räkäsempi/rockinpi soundi siinä. Kertosäe jäi hyvin mieleen. Laulu kuulosti hyvältä. Valmista kamaa. Hyvät jatkot.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 04.08.2008
Hehe, Tätä biisiä tuli taannoin miksailtua ihan harjoitusmielessä. Kiitokset mahdollisuudesta!! Tässäkin biisissä on bändille tutut elementit kasassa. Rento luonnollisuus ja reipas meininki. Laulajan ääni on sen verran persoonallinen että jää taatusti mieleen heti kerta laakista. Biisikin on ehkä meikäläisen suosikki bändin tuotannosta, vaikka hyviä kilpailijoita löytyy. Hienoa työtä!
0   +1 +2
 
9
MGynther 05.03.2008
Urku soundaa upealta. Hillitympi masterointi olisi poikaa. En tykkää tällaisesta länäyksestä. Soittajilla ja laulajalla on taitoa ja tyylitajua. Säkeistön kitarasoundi on mahtava. Biisi on todellakin letkeä. Kunnon koukkua jäin kaipaamaan. Ei tämä jää päähän soimaan.
0   +1 +2
 
9
audiospets 06.02.2008
Hyvä kertosäe!! Ja positiivinen meininki - tulee kuulijalle hyvä olo! Jospa tällainen melodisuus tulis vähitellen taas muotiin.. sitten kasariaikojen..
0   +1 +2
 
Gartza1962 18.02.2008
Hyvä riffittelyalku! Foni iskee tähän kuin nyrkki silmään! ;-D)) Laulu on just sellainen vahva ja voimakas, mitä tähän tarvitaankin! Hyvät "repivät" urut! Tämä rokkaa enemmän kuin "letkeästi"...!!!
0   +1 +2
 
Kallemania 14.08.2008
aarg, tuo alun puhallinsoitin oli liian kimeä ja kovalla. Mukavasti iskee laulu kyllä, soundimaailmakin on jotenkin jännä, iloinen, kuitenkin hiukan kovalla on korkeat taajuudeet, alkaa väsyttään korvia pitemmän päälle. Hyvin reipas ja letkeä biisi, hittibiisi ainesta.
0   +1 +2
 
Daimonion 18.02.2008
ihan jeessiä suomirokkista, vähän semmosta pauli hanhiniemi -meininkiä. hyvä tarttuva soundimaailma peruskaavalla, hienua!
0   +1 +2
 
9
katara 06.03.2008
Noniin! Raikasta remputusta. Soitto skulaa ja meininki on hyvin aistittavissa. Rok Rok! Miksaus on balanssissa. Laulu soundi on erityisen miellyttävä. Jos jotakin oisin vielä lisänny, niin joku ooikein irvokas foni soolo... tai ehkä se tulee sit niillä keikoilla vastaan! ;) Loppu feidi himppasen hätänen. Kokonaisuudessaan valmista tavaraa! =D
0   +1 +2
 
Dexteri 19.11.2008
Yllätyin tuosta kitara introsta se kun kuulosti tosi hyvältä .Ammatti miehiltä kuulostaa muutenkin koko bändi.
Ihmeellistä on , jos ei levy yhtiöistä oteta yhteyttä.Kovin on valmiin kuuloinen paketti kaikinpuolin.
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 17.01.2008
Tiukkaa soittoa ja hyvä meno.
Sovitus on fiksu, mielenkiintoinen.
Kitarariffi on taidokas ja tarttuva.
Sanat on paketoitu kasaan hyvin, tarina on kokonaisuutena hyvä ja mukana on iskeviä rivejä. Taitavat olla jopa syvälliset -- enemmän kuin itse edes sisäistän, luulen ;-)
Foni toimii biisissä hyvin, tuo särmää soundiin.
Laulaja vetää biisin (jälleen) erittäin hyvin ja tulkitsee hienost, vetävästi. Ehkä hieman enemmän itseään voisi olla pelissä, tämä on melko siisti veto.
Laulu voisi olla enemmän esillä ja soundi on melko keskialuetta korostava usein melkein säröinen -- liikaa kompressiota?
Kaikki tämä on hyvää ja erinomaista.
Mutta miksi miksaus on näin kihisevä, yläpää korostuu aivan liikaa. 5- 10 KHz:n alue korostuu liikaa. Alapäässä on sopivasti materiaalia, mutta se peittyy kihinän alle.
Minun korvaani tämä miksaus ei sovi oikeastaan lainkaan. Biisi on siis erinomainen, mutta tämä miksauksen "moka" ei kolahda minulle.
Biisi voisi olla hieman parempi noin 10 bpm hitaampana?
Hyvä tuotos kuitenkin.
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 03.12.2008
Tulipa oikein suomalaisrokahtava kitara alussa, että onko tää tsei garjalaista! Tää on ihan valmista radiokamaa, mitä helvettiä tässä nyt voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
10
rene 12.09.2008
Kylläpäs vaan lähtee hienosti biisi liikenteeseen. Kaikki toimii yhteen hienosti kuin juna-aseman vaihteet.
Stemmat toimii ja kaikki on kunnossa sovitusta myöten. Hyvä hyvä!!
0   +1 +2
 
argon 07.08.2008
Letkeyttä ja ameriikkaa on soundissa mukana, lajityypissään ihan kelpo biisi. Laulaja on parhaimmillaan hyvinkin juurevan kuuloinen ja laulusoundi istuu hyvin tällaiseen biisiin. Radio Suomi tähtäimeksi sekä toisena parivaljakkona iskelmäradio, hiotummassa muodossa tämä biisi toimii varmasti kyseisillä kanavilla!
0   +1 +2
 
Zebhyr 29.10.2008
Menevä ralli taitavalta orkesterilta. Hyvä sävellys ja sovitus. Tekninen toteutus erittäin laadukas. Livenä varmastikin oikea tykki.
0   +1 +2
 
Petey_alien 26.06.2008
Vaikea tyylilaji. Kukaan ei suomenkielisestä perusrokista eroa toisistaan. Hyvin laulettua, hyvin soitettua, hyvin sovitettua. Sävellyskin on erittäin toimiva. Ehkä akustishenkisen kitaran suhteen toivoisin iisimpää otetta.
0   +1 +2