Seven Eleven (Slaughterhouse One)

AAE

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Johann 26.01.2010
Todella hieno kappale!
0   +1 +2
 
9
MarkkuVee 07.08.2008
(Yritän nyt mahdollisimman omin sanoin kuvailla tämän lukematta muita kommentteja) Se on jännää miten tämä biisi kehittyy kuunneltaessa! :P.. laulu vaihtuu korvasta toiseen ja piano on (tylsästi sanottuna) upea! Se ei töksähdä missään vaiheessa vaan kuulostaa kovin kauniilta alusta loppuun. Kaikua pianoon voisi ehkä lisätä mutta se on lähinnä vain mielipide :) Joten en yritä pilata biisiä mielipiteillä.. melkeenpä kuulee että hauskaa on ollut kun biisiä on tehty .. täytyy sanoa että Seven Eleven on nyt suosikki mikseri.net :n antimista ja myöskin sun omasta tuotannostas! Levybyy vaan niin homma on slut :P. Ilmoittele kun levyä voi ostella!
0   +1 +2
 
Valandir 29.03.2008
Ensinnäkin pahoittelen kommenttini pitkää myöhästymistä. Ei vain kertakaikkisesti ole ollut aikaa kommentoida kenenkään kappaleita, joten vilpittömät pahoitteleni siitä.

Alkaa mielestäni kivasti ja laulu joka 30 sekunnin kohdilla starttaa on pysynyt juuri niin hyvänä kuin se on aina ollutkin. Hyvä niin, koska laulusta nautin edelleen erittäin paljon. Äänenlaadultaan kuulostaa mielestäni moitteettomalta, koska vokaalitkin ovat selvästi erotettavissa kaiken muun joukosta. 1:58 kohdilla oleva kohtaus on aivan järkyttävän hyvä ja tosi hyvin suunniteltu sekä toteutettu. Hieman jousiakin siellä tulee joukkoon ja vaikka biisi vaihtuneekin muutamaan otteeseen koko kappaleen aikana niin mielestäni kokonaiskuva pysyy hienosti samana, eikä missään vaiheessa siis tule sellaista eksyneisyyden tunnetta. Näinhän tämä toimii edelleen, ja toimii erittäin hyvin. Mahtava tuotos jälleen kerran.
0   +1 +2
 
Begga(R) 04.02.2008
Mainiota uutta materiaalia.
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 31.01.2008
Ovelan kova pianosoundi toimii kivana kontrastina laulunjen pehmeydelle. Projektin parhaat laulusuoritukset mielestäni tähän saakka. Vaikea kommentoida, vaikka olen kuunnellut monta päivää, kuunnellessa ei muista kirjoittaa. Hienosti polveileva ja kiinnostava piisi. Äänityksessä olis kai jotakin valittamista mutta ei jaksa valittaa kun piisi on niin HYVÄ!
0   +1 +2
 
9
Fellu- 29.01.2008
Hieno biisi ja hyvin vedetty. Tunnelma kohdallaan ! Vähän jäin odottamaan jotain kunnon kohokohtaa.. mutta tämmöstä lisää!
0   +1 +2
 
10
peeping tom 24.01.2008
Heh meni hetki, ennenkuin tajusin että mitä tässä on jotakin outoa, mutta sitten tajusin, että sehän onkin rummut :D Loistavaa, että nyt on saatu nekin mukaan \o/ Vie homman heti uudelle tasolle... muutenkin taas tuttuun tapaan aivan loistava biisi ja koskettavasta aiheesta...
0   +1 +2
 
9
titsu koponen 26.01.2008
Tähän oli aika hyvä! Rummuilta olisin oottanu kyllä vähä enemmän... noh mutta, kaikkee ei voi saada :)
0   +1 +2
 
10
Larry Peninsula 01.02.2008
Erittäin loistavaa. Stemmoista iso plussa. Hyvät saundit ja hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Awenion 10.02.2009
Vaikuttava kipale vaikuttavine melodioineen ja sanoineen. Joskus downloadasin koneelleni ja täytyy myöntää, että tätä jaksaa kuunnella uudelleen ja uudelleen.

Lopun muutos ei vain itseäni innostanut. Olisi ehkä voinut lopettaa aikasemmin. Toisaalta "valoa tunnelin päähän" -idea on hyvätahtoisen mukava, mutta jotenkaan se ei toimi tässä ihan aukottomasti.
0   +1 +2
 
Tenteri 19.04.2008
todella vaikuttavaa jälkeä jälleen. tuo pikku piano(?) oli piristävä lisä kappaleeseen ja osaat kyllä laulaa hyvin. laulusi muistuttaa tuota death cab for cutien laulajaa :D
0   +1 +2
 
9
Sambou5 02.04.2008
Tässä.On.Onnistunu,Kappale.(WaihteeX). Alussa Pianon soundi oli sellainen pikkuisen westeri vivahteinen ja sai aikaan sellaisen mukavan hiekkaisen tunnelman. Sitten kun piano muuttui klassisemmaksi kappaleeseen tuli vuorostaan vähän kassisempi olemus.
Hienoa että soundeja vaihtelet monipuolisesti ja ne tukevat kappaleen rakennetta eirittäin hyvin.

Hyvä biisi uusia odotellessa.
0   +1 +2