Tonite

Alleycats

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Rock Andy95 24.10.2008
jejjeje
0   +1 +2
 
10
Rock Andy95 24.10.2008
hieno biisi tämäkin
0   +1 +2
 
Jaakkokujaakko 21.05.2008
No johan ootte edistynyt, mitä nyt olen tässä sivusta seurannut bändinne toimitaa. Sitkeesti olette pitäneet rock'n'rollin hengen itsessänne.

Saundit olivat ihan kohdillaan, mutta soitannallisella puolella on vielä jotain takkuilua. Sovituksia olisi sietänyt mahdollisesti muutta. Kitarat äärilaitoihin panoroituna oli aika hurja veto. Kuulosti itse asiassa hämäävän hyvältä, koska molemmat kitarat vetivät omaa juttuansa. Siitä koitui myöhemmin ongelmia koska en oikeen tietänyt mitä pitäisi kuunnella.

Kuulin oikeastaan vaan hapuilevaa soittoa ja aina välillä epämääräisiä ölähdyksiä ilmeisesti laulajan suusta. Laulaja muuten on selvästi edistynyt laulamisessa ja se on positiivista kuulla. Kuulijan mielestä ainakin. ;)

Itse en henkilökohtaisesti välitä glam/80's rockista vai miksikä ikinä nyt kutsuttekaa omaa musiikkianne. Vähän sama asia kuin kysyisi että pidätkö venhäjauhoista vai kakusta. Jauhot antavat joskus jopa hyvänmakuisen pohjan kaikenlaiselle modernille kitaramusiikille.

Soolo oli vähän mitäänsanomaton, mutta noteerasin jälleen selvän askeleen kehityksessä. Tarkkuus ja maku on parantunut.

Yhteenvetona voi vaan todeta että keep on rockin'!
0   +1 +2
 
10
Alleyfan 03.04.2008
Tosi hyviä biisejä ei voi muuta sanoa..jätkien meno paranee keikka keikalta..Jees...pitäkää samanlaisena ja Jassulle tiedoksi että voisihan niitä rumpuja kovempaa soittaa...Sanoo yksi joka rumpuja soittaa myös!
0   +1 +2