Day of Redemption

QBA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Closure 26.02.2008
Voisinpa melkeimpä vannoa, että Sunrisen Avenuen "hunajainen" solisti uikautti tässä. Hyh. Enpä pitänyt tästä. Kuluneita riffejä, kuluneita sointuja.. kuultua, kuultua, kuultua. Tylsistyin todella suuresti. Pahoittelen.
0   +1 +2
 
10
EVILlive 23.02.2008
Aivan tosi tulinen!! Harmittaa ettei oo enää mukana projektissa, tajuttoman rautasta
0   +1 +2
 
HW 06.03.2008
Ensinnäkin. Nenään laulaminen EI ole hyvä juttu. Vaikka Ville Valo sitä tekeekin, ei se ole kaunista eikä varsinkaan mukavaa kuunneltavaa. Ördäys oli ihan pätevää mutta puhtaat laulut lähinnä vituttivat tavattomasti.

Soundipoliittisesti tämä oli kaunista kuultavaa. Kaikki elementit pääsivät esille ja stereokuvan tarjomia mahdollisuuksia oli hyödynnetty jopa viihdyttävästi.

Ajoittain tuli sellainen tunne että rumpali putosi kärryiltä. Varsinkin tuossa hissutteluväliosassa vaikutti siltä että peltiä taottiin ihan väärään aikaan. Tiedä sitten oliko kyseessä jokin ulkoavaruudesta saapunut hallitsijakomppi vai mikä mutta minua se kiusasi.

Olen pakotettu komppaamaan edellistä puhujaa siinä että tylsää tämän kanssa tuli. Olihan se biisi ihan kiva mutta kun tuntui siltä että tätä tulee joka paikasta ihan samanmuotoisena. Eli vähän enemmän persoonallisuutta kehiin.
0   +1 +2