Blind Spot

Beautiful Betrayal

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
pommikaitsu 20.09.2008
vähän saisit lauluun sellasta naisellista pirullisuutta ja ilkeyttä niin jo potkii.
aika kiltin kuulosta muuten.
biisi on kuultu mont akertaa eli yllätys momentti kuuluu.
rumpalin fillit kuulostaa hieman takkuilevalta ja on irrallisia sähellyksiä.
tää kuulostaa muuten todella ammattimaiselta ja voisin kuulla tämän jo levyltä.
ongelma on vaan se että suomessa on tällä hetkellä muuta kymmen vastaavantyylistä settiä.
kyllä tästä alkaa tuo omaperäisyyskin pikkuhiljaa löytymään joka on todella tärkeä juttu.
terästä
0   +1 +2
 
sake85 22.08.2008
Ihan ok biisi, mihin olisi kaivannut lisää koukkuja.
0   +1 +2
 
8
Misenippu 06.08.2008
Hyvin soitettua ja laulukin ihan jees. Miksaus melko hyvä,mutta tuota laulua olisi ehkä saanut hiukan tuoda enemmän esille.
Mielestäni hyvä rakenteinen biisi. Ei sisällä ehkä kauheasti sitä omaa,mutta ihan toimiva ralli.
Lopun taputukset vaikuttavat toimivalta idealta.
0   +1 +2
 
Paulus 29.07.2008
Tuttu biisi tuli ringissä vastaan, on nimittäin tullut kuunneltua tätäkin Beutiful Betrayalin biisiä useamman kerran kotosalla. Miltei sanattomaksihan tuo Heidin ulosanti vetää. On se nättiä. Kertosäe on tarttuva ja komea ja niin on kyllä koko biisikin. Kiitos.
0   +1 +2
 
evinrude 15.05.2008
Oikein hyvät soundit. Sävellys toimii ja sovituskin on erinomainen. Naislaulaja yllätti positiivisesti, mutta artikulointi jätti hiukan toivomisen varaa. Erittäin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 08.04.2008
Biisi alkoi mukavan tarttuvasti. Laulusoundi oli enimmäkseen ok tasoa, välistä hyvinkin komeaa. Väliosassa laulun miksaus oli jotenki jännä. Biisistä jäi puuttumaan se viimeinen "koukuttavuus", mutta hittibiisi ainesta silti.
0   +1 +2
 
9
Lenno 22.03.2008
Toimii niin hyvin, ettette uskokaan. Mikään osuus ei kuse, kaikki toimii hienosti. Vähän laulajan ääni tuntuu välillä vähän turhan väkinäiseltä. Mutta kitarat paikkaavat loistavuudellaan. Runpalikin hakkaa kannuja varsin kadehdittavalla taidolla. Ysin antaa erittäin mielellään.
0   +1 +2
 
8
Freyelise 19.03.2008
Soitanto tuntuu sujuvan hyvällä rutiinilla ja saunditkin säädetty timmiin kuntoon. Alussa vähän hämäännyin laulumelodiasta.. tuntui heijaavan ympäri huonetta. Kyllähän siihen sitten tottui hetken kulmien kohottelun jälkeen. Lauluäänihän on voimakas ja genreen sopiva kaikin puolin. Hyvinhän tämä rokkaa, lopussa nuo taputukset tuovat aika hyvää maustetta vielä sekaan jolla vähän myös erotutaan mikserin muista samankaltaisista hevipumpuista.
0   +1 +2
 
jees tällästä hevimetel matskuu. ihan toimivaa ja hyvin soitettua
0   +1 +2
 
7
Bassotaiteilija 17.03.2008
Ihan perusmukavaa poppimetallia, mutta ei tarjoa kyllä kauheasti mitään uutta. Yleensäkään tuo naislaulajan käyttäminen tällaisessa metallissa ei vaan mielestäni toimi, vaikka tasa-arvoa kovasti kannatankin. Jää väkisin puuttumaan se "muna", jota tässä mielestäni kaivattaisiin, jotta saataisiin toimiva soppa aikaiseksi.
0   +1 +2
 
8
Juupa joo... Melodista metallia jossa on naislaulu... Noh se alkaa olemaan liian käytetty tyyli... Tässä biisissä on ihan menty toimivilla soittajilla ja toimivillla soundeilla... Koknaisuudessa ei sillein mitään vikaa ole... Ongelmana on vain se, että persoonallisuus tästä puuttuu... Nyt tuolla radiossa soi jo paljon tämän tyyppistä metallia jonka takia kilpailua teillä on pirusti... Laulajan pitäisi saada vielä enemmän voimaa ja hänen pitäisi saada enemmän oma huutonsa kuulostamaan "jännemmältä"...

Yleensäkkin persoonallisuutta kaipaa tämä bändi, toisaalta tällänen jos radio soittoon pyritte niin voi onnistuakkin jos markkinointi on tarpeeksi hyvä...
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 14.03.2008
Kirkkaasti ja loistokkaasti biisi soi. Melodiat kivoja ja sellainen rehti ja reipas tekemisen meininki kuultaa biisistä läpi.
0   +1 +2
 
Black Dog 09.03.2008
Hyivn äänitetty ja toteutettu biisi. Laulu kulkee hyvin erikoisia ja omalaatuisia melodisia latuja, mutta on myös erittäin hyvin kuosissa. Soundimaailma on tasapainoinen, jylhä...kuten pitää ollakin.
0   +1 +2
 
8
Tanehau 01.03.2008
Laulu ei oikeen toimi tässä kappaleessa.. jostuu ehkä tylsästä pohjasta..
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 29.02.2008
Tästä jäi kyllä aika kahtalainen olo. Tietyssä mielessä homma toimii, mutta jotkin yksityiskohdat jäivät häiritsemään.
Tuotantopuoli on hoidettu ammattimaisesti. Samoin soitto soi ilman kangerteluja. Biisistä löytyy vaihtelua, eli ei ole kyseessä mikään kahden riffin revitys.
Laulua yksityiskohtaisemmin tarkastellessa päästään sitten kahtalaisen vaikutelman käännekohtaan. Pidin laulajan paikoitellen varsin kovasta ja kylmästä soundista, sitä ja vieläkin tylympää soundia jäin jopa kaipaamaan. Toisaalta häiritsevänä korvaan tökkäsi tuolla aiemminkin mainittu nenä-äänisyys tai mikälie. Toisia se voi ihastuttaa, toisia vihastuttaa.
Sovituksellisesti jotkin biisin monista eri osista tuntuivat jääneen jotenkin puolitiehen. Musiikki tässä tapauksessa ei ole sinänsä progressiivista (kai) tai pyri viehättämään kulmikkuudellaan tai ennalta-arvaamattomilla käänteillä per se. Tästä johtuen kokonaissovitus eri osien kesken olisi kaivannut hiomista ja jonkinlaista johtoteeman kehittelyä. Nyt ei muutamankaan kuuntelukerran jälkeen jää mieleen vielä kunnollaa mitään. Ja kyseessähän on demon avausraita, joten tältä odottaisin tietynlaista poltinrautamaista vaikutusta.

Kuten sanottua. Hyvää löytyy mutta mielestäni myös kehitettävää, erityisesti sillä vaikeimmalla saralla eri sävellys/sovitus työssä.
0   +1 +2
 
9
Fist 28.02.2008
Parempaa rytkettä kuin Crown of briar ja without tomorrow. Oli hieman niinkuin menemisen meininkiä ja selvää metallia..
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 28.02.2008
Helvetin hienot soundit! *thumbs up*
Laulaja hoitaa oman osuutensa ihan mallikkaasti, mutta minua häiritsee pieni nenä-äänimaisuus ja tuntuu, että laulu on välillä kovin väkinäistä kun korkealle mennään, vai onko se sitte vaan musta itestä kiini (?) Tiedä häntä.. Kovasti Lullacry tulee mieleen.

Mutta kaikinpuolin toimiva ralli! Livenä voisin innostuakkin heilumaan!
0   +1 +2
 
9
Infamed 28.02.2008
Hyvä fiilistely biisi ja hyvin vedetty. Laulajan ääni on miellyttävän kuuloinen. Kitaran soundi on mukavan rapsakka :)
0   +1 +2
 
9
A-X 27.04.2008
Oho. Tämähän lähti kivasti liikkeelle. Mukavat saundit on kyllä kaikessa eikä soittamisestakaan löydy mitään valitettavaa.

Vaikka tämän tyylisiä bändejä on nykyään vaikka kuinka paljon, niin silti olette kyllä mukavasti tähän saanut sitä omaa juttuanne. Laulumelodiat ovat tosi mielenkiintoisia.

Ei tästä oikeen mitään rakentavaa osaa enää sanoa. Ehkä tuota omaperäisyyttä voisi olla vielä enemmän.
0   +1 +2
 
8
Abasso 12.03.2008
Alku kuulosti helvetin hyvältä ja saundit toimii vielä karvan verran paremmin mitä edellisellä platalla, mutta laulu ei kyllä yltäny parhaimpaansa.Oli semmonen laulumelodia ainaki säkeessä et siihen rupes kiinnittää jo liikaa huonossa mielessä huomiota.Kitarasoolo oli oikein maukas, ettenkö sanoisi tirisevän mehukas.Olikohan laulumelodioissa tarkotuksella haettu erikoisuutta?Jollainhan sitä pitää tietysti yrittää erottuu(vaikka tuolla pakaroitten lätkyssaundilla mikä on lopussa).
0   +1 +2
 
10
MekaaninenOrava 05.06.2008
oooooohhhoh! helvetin kova kappale naislaulu on parempaa kuin monissa muissa bändeissä joissa on nais-solisti, soittokin on todella taidokasta.
Kitaralla melodiat iskiviät välittömästi ja rumpukuviotkin ovat mahtavia!
Kymppi läpsähtää kyllä pakollisesti
Lisä pisteitä kitara soolosta ja laulajakin on kaunis^^
lisää uutta matksua odotellessa kumarran.
0   +1 +2
 
9
pommikaitsu 04.06.2008
miksauksessa jää iso osa stereo kuvaa käyttämättä. johtuu kitaramattojen määrästä ja taajuuksista.

vokaaleita voisin verrata tarja turuseen. ei tosin äänen kirkkauden takia vaan ääntämisen suhteen.

tunnelman luonti biisin C osassa on hyvin toiminut mutta olis tarvinu räjähtää ää kun siitä alko taas kertsi.

tästä biisistä ei jää oikein mitään mieleen.
yksi bonus noista lopun klap äänistä. tapu tapu
0   +1 +2
 
9
Telaketju 30.05.2008
Soundipolitiikka toimii hyvin ja potentiaalia tuntuisi löytyvän tavarasta. Laulajalla kuulostaisi olevan hyvä ääni ja taitoakin on mutta jokin vielä vähän hanittaa sillä osastolla vielä, mielestäni kaipaisi ääni rentoutta lisää tai sitten studiossa on vain ollut hirvittävä REC-kammo päällä tai sitten minä vain kuvittelen :) Musiikkihan on oleisesti kuitenkin se pääasia jota tultiin kuuntelemaan ja pelkkä laulu ei biisiä tee. Hienoa ja hyvin soitettua tavaraa kuitenkin! :)
0   +1 +2
 
9
katara 16.03.2008
Satuitte näköjään uudestaan eteen tässä kommenttiringissä, tosin eri biisillä. Kommentoin jo yhtä teidän biisiänne kommenttiringin ulkopuolella (Crown to briar).

Laulu oli tässäkin kokonaisuudessaan hyvää. Heidin pöksyissä olisin ehkä vetänyt vielä iiihan himppasen lisää latausta pariin kohtaan, mutta makuasioitahan nämä lähinnä. :)

Setti on tässäkin siipaleessa yhtä mukavan kuuloista, kuin edellisissäkin. Skebasooloilusta plussaa. Kappaleen osat sopii pirun hyvin yhteen ja kokonaisuutena tämä yksinkertaisesti toimii.
0   +1 +2
 
7
kilkka 16.03.2008
Lupaavan alkuriffin jälkeen meininki valitettavasti menee alas päin. Laulaja on melko keskinkertainen. Soitto pelaa hyvin ja biisikään ei ole kehno. Hiomista niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
9
Room21 12.08.2008
Biisi lähtee upeasti käyntiin ja rullaa erittäin taitavasti. Saundit ovat todella hyvät omaan korvaani, taitavasti miksattu. Henkilökohtaisesti harvemmin tulee bändejä kuunneltua, joissa on naisvokalisti. Aluksi kuulostikin siltä että ei tämäkään niin minua säväytä, mutta kertosäkeeseen päästyä huomasin kuinka päädyin kuuntelemaan kappaleen yhä uudestaan ja uudestaan, siis erittäin positiivinen yllätys. Rumpalina, voin antaa erityismaininnan taitavasta komppailusta! Todella hienoa. Muukin soitto, jota tosin en niin tarkasti osaa arvioida kuulostaa erinomaisen hyvältä, taitavaa sakkia! Loppujen lopuksi ei jää juurikaan mitään pahaa sanottavaa, muuta kuin toivottaa teille onnea jatkoon!
0   +1 +2
 
Laulajalla vähän omituinen ääni jollain tavalla. Vähän samantapaisia biisejä löytynyt aijemminkin mikserissä. teknillisesti laadukasta kamaa, mutta ei oikein erotu massasta tämäkään biisi. vähän liian perus.
0   +1 +2
 
9
Martti Pop 12.04.2008
Onpas mahtipontisen kuuloinen biisi. Upea sävellyksenä ja hienosti soitettu. Niin upeita melodioita, että tulee kylmät väreet! Kaikki tuntuu olevan kohdallaan tässä biisissä. Varsinkin kitarat oli ihan törkeen hyvät. Kaikki riffit ja soolo todella miellyttävää ja mielenkiintoista kuunneltavaa. Lopun taputukset oli todella erikoinen ratkaisu, joka varmaan jakaa mielipiteet :)
0   +1 +2
 
Mr Fobias 04.04.2008
Loistavaa meininkiä. Hieno fiilis välittyy biisistä ja miksaus on onnistunut todella hyvin. Erottuu kaikki äänet/soittimet kunnolla ja tasapainoista, vetävää melodista mätkettähän tämä on.

Kitaristit soittavat kyllä todella hyvin. Riffit/soolot/kompit ovat tarpeeksi koukuttavia ja ajatuksella tehty, mukaillen biisiä eikä biisi mukaile niitä.Hyvä saundi myöskin niissä, sellaista perusvarmaa keskitietä/otetta on varmaan haettu ja jätetty ylimääräiset kikkailut muille. No onhan siellä kuitenkin aikamoista revittelyä välillä, mutta hillittyä sellaista :)

Rumpalisti hoitaa pestinsä todella komeasti. Taidokasta laatu suoritusta alusta loppuun ja monipuolista myöskin. Pellit paukkuu ja haitsu jammaa.

Basistikin toimittaa osansa takuuvarmasti tukien biisin melodiakulkua hyvin.

Kiipparit, aivan loistavan hienosti tuolla taustalla, luo laajempaa äänimaailmaa. Hienosti rimmaa yhteen laulajan äänen kanssa. Taidokkaasti soitettu ja sovitettu. Vähän sellaista Amorphis tyylistä systeemiä tuli mieleen.

Laulajan ääni on aikas, miten sen nyt sanois,jotain mielikuvia pääkoppaani luova. Upeasti vedetty kyllä. Alussa oli vähän jotain odotuksen tuntua, mutta kun pääsi vauhtiin, niin ai ai kyllä tykkäsin. Upea suoritus.

Biisissä on 2 kohtaa mistä en niin pitänyt. Alun sooloilujen jälkeinen kohta, kun laulaja astuu kehiin. Jotenkin oudoksi jäi, mutta sitten päästiin vauhtiin. No kieltämättä sanoma tuli perille.
Lopun clapit(tai jotain taputuksen kuuloista) oli jotain tosi ärsyttävää, mutta kai nekin jollekkin uppoaa :)

Kyllä tässä on hieno biisi kyseessä, mutta vaikea on tällä saralla päästä parrasvaloihin. Tarjontaa on niin helkutisti, mutta mielellään tätä kyllä radiossa/soittimest/keikoilla kuuntelisi.
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 04.04.2008
Hyvästä toteutuksesta huolimatta tämä jää vähän vaisuksi ja paikallaan pyöriväksi kipaleeksi, mutta ehkä sokean pisteen pitää ollakin sellainen!? Alku lupasi enemmän mihin lopuksi päädyttiin. Alkupuolen melodia oli jotenkin oudon kuuloinen, aivan kuin sitä haettiin ennen kuin lopulliseen löydettiin. Eka soolo toi vähän piristystä ja toinen varsinkin loppulurituksellaan toi biisiin enemmän elävyyttä. Taputuskomppi lopussa on vähän liian tavanomainen. Toisella kuuntelukerralla biisi avautui jotenkin enemmän eli tämä on niitä biisejä, jotka vaativat useampia kuuntelukertoja löytääkseen kuuntelijan...
0   +1 +2