Together We Stand

Above A Friend's Grave

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
`VARJO´ 30.11.2010
Todella koskettavan kuuloinen kokonaisuus, surumielisiä riffejä ja vielä surullisemmat sanat.
0   +1 +2
 
garageaholic 04.09.2010
Jotenkin se, että saundipuolella ei ole pyritty täydellisyyteen, ei voisi tämän biisin kohdalla paljoa vähempää kiinnostaa. Eli parempi näin hieman "epätäydellisenä". Arvosana jääköön ainakin vielä laittamatta; en tiedä, mikä se olisi.
0   +1 +2
 
9
Pohjois-Korea 22.07.2010
Mie nyt annan tälleen hieman asiantuntevamman kommentin kun oon genren parissa alkanut viihtymään enemmänkin tossa viimeaikoina. Jotenkin toivois enemmän näppäilyä ja nimenomaan hitautta. Vokaalit vois olla etäisemmät jotenkin nyt ne menettää tehoaan. Mut ois tiukka jos ois silleen maltillisempaa soittoa. Toi alun näppäily ois saanut kestää pidempään vaikka.
0   +1 +2
 
9
Gitara Uggeli 06.01.2010
mukava biisi, koskettava.
ei enenpää sanottavaa
0   +1 +2
 
9
arrowhead 06.01.2010
Joo, totta joutuu tässä itsekkin vähän toistelee, mut ei siinä mitään =).

Hieno surulline toistokierto taustalle keksitty ja mielestäni bassosoolo sopi biisiin. Sanat luin jälkikäteen useampaan kertaan, varsinainen mestariteos etten sanoisi. Pidemmälle vietynä biisi voisi kuulosta aivan !helvetin! hyvältä. Mutta en jaksa siitä nyt ruveta valittelee, kuten jo useasti edellä mainittukin: koskettava biisi.
+4   +1 +2
 
10
Teawisher 02.12.2009
On kyllä aika sanattomaksi vetävää ja herkistävää, kybä jo siitä että tää onnistui oikeasti koskettamaan, toisin kuin 99% siitäkin musiikista mitä vapaaehtoisesti kuuntelee.
0   +1 +2
 
9
Pohjois-Korea 02.04.2009
Eiku joo. Perun sanani. Laulut on just tiukat (okei, se kuulostaa vähän lampaalta) Tulee Joose Keskitalo mieleen.
0   +1 +2
 
10
har 23.03.2009
Toisellakaan kuuntelukerralla en ymmärrä miksi tästä tulee Nirvanamainen jälkimaku. Voihan tuo Opethkin kuulostaa ihan sopivalta esikuvalta mutta laulajan paneutuminen ja uskottavuus on Cobainin luokkaa. Ja joutuihan Kurtkin lähtemään täältä aika väkivaltaisesti. Tämä menee nyt haulikolla ampumiseksi - siis tämä kommentointi. Jokelan tapahtumat vetivät minut hiljaiseksi ja niin tämäkin teos. Koskettavaa.
+4   +1 +2
 
viidakkoveitsi 03.09.2008
Eipä ole paljon lisättävää edellisiin. Ajattelin edellisistä kommenteista, että äänitys yms. olisi paljon rosoisempaa tavaraa, mutta ei ollutkaan ja sopii kyllä tähän kappaleeseen tuo 'kotitekoisuus'. Laulajassa on potentiaalia ja soitto oli todella kaunista, ainoastaan englannin lausunta pisti vähän korvaan. Mutta itse kokonaisuus on kuitenkin saatu oikein hyväksi ottaen huomioon, ettei siitä ole yritetty saada mitenkään erikoisen kuuloista. Koskettava kappale kaiken kaikkiaan.
+5   +1 +2
 
Ros 13.08.2008
Todella koskettava kappale, taustan puolesta, sanojen puolesta ja melodian puolesta. Bassosoolo oli oikein toimiva ja kiva, laulajan äänessä toki pientä hiomista, mutta loppujen lopuksi pieni ns. "käheys" sopi biisiin hyvin, ja sai kyllä aikaiseksi kyyneleitä. Soinut koko illan toistolla. Hienoa työtä. Jaksamisia teille.
+5   +1 +2
 
10
GxBx 24.07.2008
oho ei pitäny iha kybää antaa mut vahinkoja sattuu. taino kyl tää kovol meni et kai se kybä on iha kohallaa GG
+2   +1 +2
 
10
GxBx 24.07.2008
Vitsi ku miksais vähä paremmi ton laulun viel, vähä vaa ku vetäis nii ois iha loistoa. pikkasen hiljemmalle ja pikkasen reverbiä ja/tai ehkä delayta. piru hyvä ääni ky laulajal, lisää reeniä tietty mut silti. sanoist diggasin kyl. vittu koveroin tätä biisiä joskus :D
+2   +1 +2
 
9
McBambi 02.03.2008
mahtavaa<3 R.I.P.
0   +1 +2
 
9
Nauticus 02.03.2008
Onpa kaunista settiä ja koskettavaa juuri taustan takia. Samalla sanoja lukiessa meinaa palakin kurkkuun mennä. Pelkkä kitara ja ääni riittää näin se on! Laulusta tulee mieleen Serj Tankian, oikein mukavaa laulua. Vielä hyvin pientä hienosäätöä vireeseen ja lausumiseen (ihan pientä) niin tällä lauluäänellä pääsee pitkälle! Kaiken kaikkiaan tulee aika lailla rauhallisempi SOAD mieleen, mutta ei mitenkään huonossa koska suomalaiselta ryhmältä ei heti olisi odottanut.
+7   +1 +2
 
6
Nevermind 02.03.2008
Jokela, tapahtuma, josta ei taideta koskaan päästä yli. Laulu on kyllä ehkä se hieman heikko osuus, koska treenaamattomuun käy melko selvästi ilmi heti kappaleen alussa. Sanat on mielenkiintoiset kyllä, mutta muuten toteutus ei ole millään tavalla kovinkaan innostuttava. Ehkä olen hieman tunnekylmä, mutta en saa tästä mitään tunnetta irti. Vaikka idea ei olekkaan olla kaupallinen, niin olisi saanut sentään hieman enemmän panostaa, jos kerran kaverin muistostakin oli kyse. Musiikki on mielenkiintoisin osa koko kappaleessa, mutta kiitos tästä kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
J!! 07.05.2008
Eihän se laulu kovin ammattimaiselta kuullostanut, mutta tunnetta on pelissä siitä plussaa. Aika kova bassosoolo muuten ;)
0   +1 +2
 
9
Pohjois-Korea 16.03.2008
Laulu ei toimi, mutta kitaran soitto ihan helllvetin mahtavan kuulostaa. Sanoisra en valitettavasti mitään älyä.
0   +1 +2
 
Olppa 07.06.2009
Soitannollisesti toimii kyllä oikein hyvin kitaran ja basson osalta. Ihan siistejä, joskin hieman perinteisiä sointukulkuja. Hienoa kuulla, että basso ei vedä pelkästään kitaran soittaman soinnun pohjaääntä, vaan sillä on omat juttunsa biisissä. Bassosoolokin toimi ihan suht hyvin, vaikkei kyllä mitenkään erityisesti säväyttänyt.

Jos biisi johonkin kaatuu, niin lauluun. Lausuminen ei vielä kauheasti häiritse, mutta laulun vireys sekä miksaus onkin sitten täysin eri juttu. Itse oisin lisännyt lauluun kaikua ja miksannut volaa alemmas. Nyt se on ikävästi aivan liian esillä ja aivan liian kuiva.

Sävellyksellisesti ihan kelpo biisi, mutta laulu ja miksaus estää pääsemästä fiilikseen mukaan.
0   +1 +2
 
8
J-Salminen 09.07.2008
Kokonaisuutena erittäin mielenkiintoinen paketti. Kuunteli ihan mielellään läpi, kunhan oli päässyt alusta ohitse.

Tulee mieleen että biisi on varmasti kasattu nopeasti eikä sitä ole pahemmin keritty harjoitella eikä montaakaan kertaa edes koittaa äänittää. Laulajan ääni äänenä on hyvä, mutta lausuminen oli hiukan ontuvaa. Pidin tosin siitä että ääni kuulosti siltä kuin kohta olisi itku tullut (kuin tätä oltaisiin hautajaisissa laulettu) mikä taaskin sopii biisin hyvin. Jos sanat olisivat olleet suomeksi olisi ehkä ollut jopa koskettavampi. Kitara tuntui jossain vaiheessa hukkuvan taustalla (kuin olisi lähtenyt pois mikin läheisyydestä) mikä hiukan häiritsi.

Itse sävellystyössä ei ole mitään valitettavaa. Ihmettelin vain hiukan miksi soolo ;) Siinä ei sinänsä mitään pahaa, mutta jotenkin se tuntui hiukan oudolta. En osaa paremmin selittää.

Kokonaisuutena kappale oli hyvä. Toivoisin oikeastaan että tämä äänitettäisiin joskus uudestaan ajankanssa ja julkaistaisiin uudestaan. Myös samantapaista materiaalia saa mun puolesta tulla lisää.
0   +1 +2