Pluto

Suuri avaruusprojekti

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
white owl 20.03.2008
pluto ei vaan enään ole planeetta (niin NE väittää) joten ehkäpä vielä muutama (sata) biisi(ä) on luvassa? Hyvät soundimaalmat kybä pitää antaa!
0   +1 +2
 
10
makes69 17.03.2008
Pluto on niin yksin hauraana kaukana jätettynä kääpiö planeettojen sarjaan kuitenkin näyttäen että olen kuitenkin täällä. Mainio veto!
0   +1 +2
 
10
Plutomaisuus tulee esille peitellysti, joka ilmentääkin sen ominaisuuksia erinomaisesti, dramaattisesti väijyen.

Pluto kollektiivisena planeettana luo mystisen verhon kaikkeuden ylle, eteen, päälle, sisälle ja vapauttaa energiat salaa. Näin se sukeltaa syvimpään syöveriin, keikkuu rajoilla rikkoen ne kevyesti kuin riisiposliinikupin, liikkuu kuolemankaapu harteillaan synkistellen kulmiaan. Se ottaa osansa, antaa paljon sille, joka on valmis, niin valmis, että ymmärtää Pluton värähtelyjen merkityksen.

Jotta joo, tämähän sai vallan otteen minusta eli nalkkiin jäin. Sitä se tietää, siis Pluto Auringossani.
0   +1 +2
 
10
Tässähän sitten tulikin viimeinen biisi avaruusprojektille, ainakin planeetoiden kohdalta... Loistava Kepan omalaatuinen teos taas piristää tätä projektia... Plutosta oikeastaan voi kuulla itseni mielestä hyvin Pluton kylmyyden äänimaailmasta, kaukaisuuden voi kuulla alkavalla hiljaisuudella ja yksinäisyyden kuulen, mutta aika kierotuneella tavalla... Loistava biisi loppujen lopuksi... Mahtava päätös myös...

Kepalle suurkiitos osallistumisesta...
0   +1 +2