Olli's Misery

Darra Wonderland

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
CVRI 09.04.2007
jotkut tainnu kuunnella king crimsonin bible blackia ja muita 70-luvun pöhinöitä? juu tämähän oli tähän kellon aikaan erinomainen kipale, erittäin miellyttävää häröilyä. aika tiukkaa bassottelua tuossa jossain vaiheessa ja kivat kitarakierrot ja muita murinoita.
0   +1 +2
 
Haava 16.02.2004
Performannssi musiikki on kyllä usein osuvampaa livenä.. Släppibassosta en ylipäänsä pidä... siitä miinusta.. Aika tunkkaista saundia paljolti... Häröily äityi kuitenkin monessa paikassa melko mukavaksikin ja livenä olisin saattanut tällaisesta jopa ihan nauttiakkin. Nyt tämä ylitti piduudeltaan ja näkemykseltään (näkemys performanssi musiikissa... Heh...) sietokykyni... Äänet eivät kuitenkaan olleet niin hyviä, että olsin jaksanut niitä kuunnella, vaikka ne toisaalta paljon biisiä kantoivatkin ja monta iloist yllätystä toivatkin. 17 minuuttia ja risat vain oli kertakaikkisen liikaa. Tästä olisi voinut pätkiä viisiminuuttisen helmen... Hmm... Moni juttu olisi tietysti siitäkin kätsinyt.. Noh.. Jooh... Sellaisa tälläkertaa.
0   +1 +2
 
tiitus 16.02.2004
vähän on turhankin hiljanen on juu.. ei tätä nyt oikein jaksa kuunnella kun ei kuule mitään..
0   +1 +2
 
Seeci5000 16.02.2004
vähän pitkä kyllä oli... ja hiljasta on, huono äänenlaatu. Ei mulle ainakaan.
0   +1 +2
 
SpeaK 16.02.2004
Jaha. No ehkäpä en sitten osaa yhtään arvostaa tällaista musiikkia, mutta tuo puoli biisiä mitä jaksoin kuunnella, oli kyllä täyttä.... no jätetään sanomatta. Olihan tässä jotain hyvää. En arvostele, kun en osaa tällasta genreä arvostella.
0   +1 +2
 
Stocco 23.10.2003
No lisätäänpä tähän kuvaus kun et ole itse jaksanut: Alkaa turhan hiljaisena. Muutama ylilyönti pilaa leppoisaa synkkyyttä pahasti. Pehmeänä vyörytyksenä kappale toimisi paremmin. Pituus on varmaankin aika passeli. Lyhyempänä tämä ei vakuuttaisi.
0   +1 +2