Iloinen

AlfaKallen vanhat

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Vähän sienimäistä iloisuutta tässä biisissä... Poppia aikas perusideoilla ja iloisesti... Biisissä on tälläinen "ysäri" tyyli ja soundit jotka alkavat olemaan jo jopa innostavia ja mukavan kuuloisia näin 2000 luvun aikaan... Laulu ääni on jännä... Samalla se kuulostaa vähän häviävältä ja samalla tykkään siitä, koska se on pikkaisen "pielessä" ei ainakaan kuulosta miltään opistolaismeiningiltä... Iloisuutta tässä biisissä on ja sitä on varmaan etsitty... Biisi on omaan musiikki makuun liian pop, mutta ehkä nyt kun tehdään iloista musaa niin annan sen anteeksi ja annan iloisuuden olla läsnä... Eli biisi kuvastaa hyvin sitä mitä sen pitääkin tämä siis on onnistunutta taidetta...
0   +1 +2
 
Zim0 05.04.2008
kieltämättä aika pirteä biisi. mutta musiikillisesti en hirveästi tästä tykkännyt ^^ sanoitus puoli oli lähinnä koominen. mutta jotkut voivat tästäkin saada paljon irti.
0   +1 +2
 
rumpoint 05.04.2008
pakko myöntää että alko hymyilyttää ku tän kuunteli joten nimi on ainaki osuva :D
0   +1 +2
 
6
Lenno 05.04.2008
En oikein ymmärrä.

Kuuntelen nyt toisen kerran enkä ymmärrä vieläkään. Mikä tässä on ideana? Periaatteessa ihan toimivaa, mutta melko hirveät vokaalit saavat, varsinkin tuossa jossain puolentoista minuutin tienoilla oleva moniääninen laulu. Ei vain toimi. Tulee joku lelu-urku mieleen tuosta kosketinsoitinosuudesta. Ei vaan innosta.

Huumoribiisit pitäisi tehdä oikeasti hauskoiksi.
0   +1 +2
 
teletatti 04.04.2008
hauska biisi. ehkä vähän liian pitkä. hyvät sanat varsinkin alkupuolella.
"Mä oon niin suuri..."-kohta ja kertsin moniääniset laulut olivat mainioita.
0   +1 +2
 
solesurvivor 04.04.2008
Olen yleensä sitä mieltä, että kun huumorimusiikkia lähdetään tekemään, se tehdään sitten kanssa kunnolla. Tässä jäi vähän sellainen fiilis, että kunhan on 3 promillen humalassa nauhoiteltu jotain omaksi ilokseen. Ja eihän siinä mitään vikaa olekaan. Kyllähän nuo sanoitukset laittaa väkisin naurattamaan ja kun yrittää jättää oman pienen sisäisen tosikon taustalle, niin hauskaahan tämä on. Voisin kuvitella kuitnekin, että ihmisille, jotka tuntevat kyseisen artistin, biisi uppoaisi paremmin ns. sisäpiirivitsinä:)
0   +1 +2
 
7
Martti Pop 01.04.2008
No onpas hauskaa ja hyvänToolista musaa. Tää on seuraava kesähitti!
0   +1 +2
 
Black Dog 01.04.2008
Aika aurinkoinen biisi. Vahvat kosketinosuudet hallitsee koko biisiä, jolla rytmitkin on tehty. Laulu on vedetty niin tyyliuskollisesti, että huumorijuttu joko avautuu tai sitten toisille ei. Tuo "kertsi" on omalla tavallaan nerokas :-D
0   +1 +2
 
5
Abasso 13.04.2008
Mitäs tästä nyt sanos :D.ei kyllä nappaa itelle.Jollain tavalla hyvin vastenmielistä toimintaa ja konetaustat vielä korostaa sitä.Ja vielä, että tämmönen tekopirtee matsku ei muutenkaan nappaa.Ja autotunea ei todellakaan oo käytetty.jopa minä huomaan sen.
0   +1 +2
 
Avaddon 14.04.2008
Ihan tuo mieleen Halinallet- lasten ohjelman tuo intro.. En tiä miksi. :P
Valvomo tulee mieleen laulutavasta ja äänestä.
Höpöhöpö sanat. Hah.
Enpä tiedä miten huumoriksi tämä on oikeasti tarkoitettu, mutta kuulostaa todellakin pelkältä kielen survomiselta posken läpi.
Mitähän tähän sanoisi muuta?
0   +1 +2
 
Zebhyr 01.04.2008
Mitäkähän tällä tavoitellaan? Voiko tätä ottaa vakavasti? Ei, mutta selvästi hauskaa on.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 11.04.2008
Jotenkin leppoisan miellyttävä kaikkine mukavineen sävelkulkuineen. Omaperäisyyttä on kuin ateneumissa.
0   +1 +2
 
Begemot 12.04.2008
Masterointi on jäänyt aika hiljaiseksi, mutta toisaalta ei kaiken tarvitse soida niin lujaa. Alku antoi olettaa jotain hauskaa; oli hauska urkusoundi ja kasarisähkörummut. Mutta laulun myötä tämä muuttuikin "vain" spedeilyksi. Ei sinänsä huumorimusaa, mutta ei niin omituista, että suoranaisesti viihdyttäisi. Eli lähempänä Ryyd ja Batmania kuin Ristoa. Eikä tässä ole oikein ripaustakaan sellasta iloisesta homopopista, jota tässä yritetään kai parodioita. Scissor sisterilla on jotain oikeasti meneviä biisejäkin.

No ehkä tuli hieman turhan vakavaa tekstiä, mutta ehkä odotukset olivat vaan hieaman tavallista korkeammalla hienon alun jälkeen.:)
0   +1 +2
 
Pitk 01.04.2008
Onhan tää aika hassua. Casio huutaa hoosiannaa ja miksipä ei huutaisi.
0   +1 +2
 
kake1962 02.04.2008
Tuomari Nurmion Maailmanpyörä palaa tai jotain siihen suuntaan!!! (AAAAAAAAAAAAAA...tähän lisää 10 minuutin verran välillä henkeä vetämättä!!!!) Puuh! 4 ja puoli minuuttia pään täysin sekoittavaa musiikintapaista, jonka tarkoitusperää on aivan mahdoton ymmärtää...??? Maailmaan mahtuu kaikenlaista ja näin on aina ollut ja tulee aina olemaankin! Kaispas tämä pitää otta jotenkin huumorin kannalta, ainakin hymyilyttämään alkoi...
0   +1 +2
 
kaneheinonen 03.04.2008
Alku kuulostaa mikseri.netissä kovasti vallalla olevalta huumoripopilta. Ja niin kuulostaa loppukin. Tällaista on varmasti ihan hauskaa tehdä, mutta ei tämä oikein keskellä yötä taiteellisia tekeleitä etsivälle kuuntelijalle mitään anna. Ja nämä tällaiset biisit on kyllä jo kuultu. Onneksi tätä ei sentään ole tehty tosissaan.
0   +1 +2
 
Mynthoon 03.04.2008
Varsin omaperäisesti lähtee hassuilla synasaundeilla tämä biisi liikkeelle, ja jatkokin lunastaa alun odotukset....;) Varsin iloinen meininki! Hehhee....
0   +1 +2