Let's go to The out

TURISTI

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Cancel 23.05.2008
hahah! yllättävä loppukäänne!
huiput lyriikat!
0   +1 +2
 
8
Hehhee, mahtavan naiivi kipale. :)

Äänenlaadun huonot puolet kyllä tulevat ikävästi esiin tässä, etenkin tuo laulu tuntuu välillä hukkuvan kaikkeen muuhun, mutta aihio on aivan hyvä kaikesta huolimatta. Äänimaailma on melko perusteellista rokkia, ehkä hieman punkahtavakin, mutta eipä tuo tavallisuuskaan niin paljoa silti häiritse.

Sanat ovat kuin pala kenen tahansa teinitytön elämästä, ja niihin on hauskasti sekoitettu lapsellista tarinamaisuutta. Kuitenkin, vaikka kertojan mieliala vaihtelee hyvin ripakasti, niin tuo laulajan äänensävy pysyy silti suht samana. Ehkä niiden välille voisi muodostaa pikkuisen tiukemman suhteen, pistää hieman enemmän tunnetta peliin. Niin, ja toivoisin, että tuossa biisin nimessä on tahallinen kirjoitusvirhe, sillä muuten se häiritsisi aika tavalla...

Kokonaisuus ei ole ehkä aivan maailmaa kaatava, mutta mukava ja hauska rallatus. Paremmilla laitteilla tästä voisi kehitellä vaikka seuraavan "kesäbiisin" - varmasti tälle löytyisi kannatusta.

Pistänpä nyt kasin tällekin; on tämä aivan kuunneltava kipale äänenlaadusta huolimatta, mutta en kuitenkaan onnistunut samastumaan tähän kovin vahvasti...
0   +1 +2
 
8
Marjamaa 09.04.2008
vähän ehkä pientä punk soundia havaittavissa ihan kivat melodiat
soundi puolella on vähän moitittavaa mutta sen te varmaa ite tiedättekin sanoitukset ihan mukavan kauniin naiveja mikä on varmaan tarkoituskin kokonaisuudessa ihan mukiin menevä teini tyttö pop rock plajays!!!!
0   +1 +2