Vain hetken loistaa valo viaton...

AlfaKallen vanhat

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Zim0 20.04.2008
ihan hyvän kuuloinen instrumentaali. toimii tasapainoisesti ja hyvin. soundi maailma on minun mielestäni aika hyvää tasoa. ehkä jotain pientä olisi kaivannut lisää mutta ei välttämättä paljoa. kaiken kaikkiaan hyvä idea.
0   +1 +2
 
apache 21.04.2008
Villi korkea syntsasaundi, jota oli viljelty juuri sopivasti ettei se alkanut v*tuttamaan. Muuten en kappaleesta saanut oikein otetta. Mutta taustamuzakkina tämä meni.
0   +1 +2
 
Black Dog 20.04.2008
Uhkaava alku biisillä ufo-efekteineen. Etäinen kosketinsoitin luo pohjan biisille, jonka päällä sitten irralliset sävelet soivat. Konerytmi on hieman vanhanaikainen, tai oikeastaan ehkä jopa tarkoituksella tässä on paljon 80-lukulaisia elementtejä(?). Tuskanhuudot alleviivaa elämän rajallisuutta...
0   +1 +2
 
Jänniä ääniä on käytetty, tuo lasihileilysoundi jne. Taustan generaattorimainen syna on jännittävä tunnelmanluoja. Alun perusteella tuli mieleen muuten jonkinlainen seesteinen vesipiipun polttelu jossain kaukana kaikesta. Vähän ennen kahden minuutin rajaa tullut muutos tosin tuhosi tämän mielikuvan. Tämä lopun ärjäisy tuskaisuuksineen tuli sitten yllätyksenä alun rauhallisuuden jälkeen.
0   +1 +2
 
lovefactory 20.04.2008
Biisin kuvaus vastaa pitkälti omia ajatuksiani tästä kappaleesta. Soundit ovat perus MIDI-huttua (rumpusoundi on aika kehno) ja biisin punainen lanka on vähä kateissa. Melodiat ovat aika perushuttua. 2.15 kohdasta eteenpäin biisi alkaa jo lähes toimia ja siitä alkaa löytyä hieman tunnelmaa. Ei minun juttuani tämä...
0   +1 +2
 
rleinone 21.04.2008
Kuvailu sattuu varsin hyvin kohdalleen. En ymmärrä tästä oikein mitään, tunnelmaa toki on. 2½ minuutin kohdalla lähestytään Twin Peaks -henkisyyttä, mikä on aina etu. Enemmän tämä mielestäni on kuitenkin jotain scifilyhärin soundtrackia kuin itsessään kantavaa musiikkia.
0   +1 +2
 
Satta Timo 21.04.2008
Hämärä biisi. Ei mitenkään erityisen hyvä. Kumiset soundit ja ärsyttävät melodiat. Kehityskelpoista kuitenkin. Perusteet kunnossa.
0   +1 +2
 
9
kake1962 22.04.2008
Erittäin hämärä alku... Tästähän sitten kehittyikin miellyttävän kuuloinen instrumentaali ensin iloisella melodialla ja sitten vähän vakavammalla menolla. Tämä sopisi hyvin soundtrackiksi johonkin kauhu- tai scifi-leffaan.
0   +1 +2
 
Begemot 23.04.2008
Tämän proggiksen muistankin edellisestä biisistä. Hauska ujellus, kuulostaa pikkasen siltä samalta mikä on Good Vibrations -biisissä. Kyllähän tästä vaikutteen saa, että jotain musiikaalisuutta on tässä tekijässä. Soundi oli tässäkin hauskalla tavalla halvat, casio-kellopeli. Heh, loppupuoli oli kuin leikattu jostain toisesta mikserin ambient projektista.
0   +1 +2
 
6
kilkka 24.04.2008
Ei kyllä oikeen uppoa meikäläiseen. Alkaa tossa minuutin kohdalla jo ärsyttämään. Melodia on melko jankuttava.
0   +1 +2