Boogie

Dj Makkaraperuna

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

4
veezay 16.11.2003
tästä sain yllättävän paljon revittyä huumoria itselleni. ensinnäkin, missä se melodic trance viipyy? biisi on tietysti tehty ejaylla ja muistuttaa jotakin boogieta, josta yltiönerokas nimikin, ja sitten annat genreksi trance? hmm, loogista, sanoisin. pelkkä transeliidi biisin puolivälissä ei omasta mielestäni oikein riitä jos koko muu biisi on tyyliltään ja soundeiltaan aivan jotakin muuta. ja sitten tämä vielä loppuu kuin seinään. oikeastaan koko "rakenteessa" ei ole mitään järkeä. siitä oikeastaan tunnistikin sen että biisi on tehty ejaylla. biisi kuulostaa x verran tarpeeksi ejaylta että sen tunnistaisi kuka tahansa. ja hieno artistinimikin, se kuulostaa siltä niinkuin se olisi tarkoituksella mahdollisimman typerä. sille taisin nauraa jopa muutaman sekunnin.

tää olis voinu olla melkein 8 arvoinen biisi jos olisit _itse_ tehnyt, mutta ku eini. kannattaa seuraavaksi kokeilla jotakin ns. "oikeaa" musanteko-ohjelmaa niin voi olla että arvosanat ja kommentit paranee. tai sitten ei.

onnittelut muuten siitä että sait multa näinkin pitkän kommentin, mä en suht ikinä kommentoi yhtäkään biisiä, oli se sitten huono tai hyvä. sulla kävi hyvä tuuri. :>
0   +1 +2