Kadonneet ja eksyneet

Rikhard Black

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Eversincetheday 23.05.2008
Laulusta tulee A.W. Yrjänä mieleen. Tuo säkeistön komppi on ihan hauska, mutta mun mielestä se ei jostain syystä oikeen toimi koko säkeistön mittaa. Kertosäe on tarttuva. Itse en ehkä olis laittanut lauluun säröä noin paljon ja koko ajan. Ehkä säkeistöt säröllä, ja kertosäe sitte ilman säröä. Tois hiukan vaihtelua, ja tuo varsin hieno kertosäkeen melodia nousis vielä paremmin esiin.

Laulu ja soitto toimii hyvin, ja biisikin toimii mallikkaasti. Itse olisin vaan toteuttanut hieman eritavalla tämän biisin, ei tosin mitään suuria muutoksia. Biisi tosiaan päättyy äkkiä. Piti oikeen kattoa, että painoinko vahingossa mute-nappulaa!
0   +1 +2
 
8
Riku Rotten 22.05.2008
Rumpu saundit mielyttää enemmän. Voksut tyylikkäästi tosi lähellä, vaikka biisi onkin aika vihainen. Saundipolitiikka kohillaan.

Kuunellu tän viisun jotain 5 kertaa enkä oikein saa otetta. Kertsi on kuiteski OK.

Toi a osan riffi on mun korviin teennäinen. Siitä se mättää. Lohdutukseksi voin paljastaa, että 90% ihmisitä pitää makuani huonona.

Tunnistettavaa bläkkiä.

Onks se vanha aknepopilta asti? Biisiä en tunnistanut.
0   +1 +2
 
pommikaitsu 27.05.2008
vähän seinästä lähtee biisi liikkeelle.
en tiedä onko se hyvä vai huono mutta tässähän melkein säikähtää.
cmx vaikutteet äänessä ovat mukava lisä. välillä tuntuu että yrjänää huudatetaan samalla kun joku puree sen palleja ilman tekareita.
hieman laajempaa stereokuvaa odottaisin.
positiivista tässä on se että ei ole liikaa kitara mattoja.
kerto säe iskee oikeen mukavasti.
missä on modulaatio ? se vois tulla alaspäin.
0   +1 +2
 
7
TLaamanen 28.06.2008
Tää olis Blackin vinyylillä B-puolen kolmas biisi. Helposti ohitettava, vaikka kertosäkeessä toteutetaankin mukavan korkeaa laulantaa. Biisistä ei löydy sinänsä mitään moitittavaa, mutta ei löydy myöskään kovin tarttuvaa.

Tällainen "ihan kiva" kommentointi on varmaan kaikkein ärsyttävintä..
0   +1 +2