Monologue

Antipope

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
pommikaitsu 16.03.2009
täsasä koin saman jotun kuin tuossa seisonnassa.
liikaa kitara jotka hieman sekoittavat toistensa soundeja kuitenkin soitten himen asamaa settiä.
jätetään näitä biisin loppukuohuntoihin. kasvatetaan isosta pientä.
kun tulee mättö kohta niin tunnelma on tasa paksu ja veltoo puolittain sisään laitettava. eli biisin tehot on editelty jo 10 sekunnin kohdilla.
vähemmän soittimia niin tehoja saadaan niitä vaativiin osiin lisää.
rumpu soundit on selkeät mutta jos on elämänsä asunut kurkkupurkissa niin ainoastaan silloin.
stereo kuva jää hieman kapehkoksi.
biisin rakenne ontuu sekoittaen itseään tässä automaattikärrynpyörässä päätä pyörryttävämpään suuntaa. ei kuitenkaan meinaa oksennus lentää mutta pyörisefekti on kuitenkin melkoinen.
biisin lopussa tuli vasta aito idea esiin mutta sitäkin kesti äänimaisemassa vajaat 15 sekuntia. kun löydätte tuon saman kohdan uudestaan niin siinä on bändin ilme. eli ei muuta kuin otsalamppujen kanssa etsimään.
tästä on hyvä jatkaa, virstaus kerrallaan.
0   +1 +2
 
Holic 05.03.2009
Aika mahtipontisesti täräytetään tämä liikkeelle. Alun jälkeen tuleva monimutkaisen kuuloinne riffi toimii mielestäni muikeasti. Tämä kyllä muuttuu kerrassaan erikoiseksi. Ei hitto putosin kärryiltä. Hei kamoon yksinkertaistakaa nyt vähän, että tälläinen tavallinen heviurpo pysyy messissä. Noihin teidän melodioihin täytyy hieman totutella tuntuvat aika paljon Maidenin kaltaisilta nimittäin. Tuota laulutyylien sekoittelua en kyllä kauheasti itse ymmärrä, mutta parhaiten tiedätte itse mikä toimii. Tämä on välillä bläkkistä ja välillä perinteistä heavyä ei voi tajuta, kaipa teette tässä historiaa. Eikös ne parhaat ideat ole aina sellaisia, joita ei heti tavallinen juntti tajuakaan. Tätä täytyisi kyllä kuunnella oikein ajankanssa, että alkaisi tajuamaan.
0   +1 +2
 
9
Razorblade666 31.01.2009
Soitto on taidokasta ja laulu on vähän omaperäinen, mutta hyvä. Hyvä ja toimiva ralli
0   +1 +2
 
8
Trollblodet 15.06.2009
Erittäin hyvin laulettu biisi, mutta soitannollisesti saisi varsinkin rummut parantua siellä löytyy sellasta tättärää tätä tä tää epätahti filliä välillä jotka syö kyllä kuuntelu nautintoa. muuten ihan maukas biisi, ehkä hieman itseääntoistava ja tasapaksu.
0   +1 +2
 
8
MixTer.G 30.01.2009
hyvät old skool fiilikset tuli heti alusta! vokalistilla on omaperäinen tyyli ja saundi, käy musaan hyvin! kyllä tässä miusta kumarrellaan vanhoille hyville ajoille :) ehkä oisin kaivannu tähän jotain tunnelmallisuutta...?
0   +1 +2
 
8
Tumpa 22.01.2009
Aika toimiva ralli tää. Alku iski mut loppujen lopuks jäi jotenki melko yllätyksettömäksi lukuunottamatta sitä blästiä, joka sieltä sitte jossai vaiheessa tärähti kehiin. Soundit on kohallaan, soittajat ja laulaja osaa asiansa. Eiköhän tää suurinpiirtein sinne kasin paikkeille sijotu, vaikka ei ihan täsmälleen omaan makuuni ollutkaan.
0   +1 +2
 
Kallemania 29.12.2008
Laulu ainakin on poikkeavahkoa, ihan jännän kuulosta. Biisistä ei eka kuuntelemalla jäänyt mieleen mitään selvää koukkua, siis sellaista joka olisi jäänyt päähän soimaan. Hienoja kitaramelodioita välistä. Ei tyypillisintä metallia.
0   +1 +2
 
8
Burden 29.12.2008
Aika hemmetin hyvän kuulosta settiä muuten, mutta laulu vähän pilaa kokonais tuloksen. Soundit on kyllä hyvät
0   +1 +2
 
10
jun_tune 08.12.2008
No olipas siinä aikamoinen ralli, lähin yhtymäkohta varmaan toi brittien ylpeys Akerkocke, sounditkin samansuuntaiset. Vokalisti repäisee kyllä pojot, vaikka miksaus onkin vähän kummallinen niin kaverilla on potentiaalia. Biisi poukkoilee hyvin mielenkiintoisen ja turhanpäiväisen välillä, mutta enimmäkseen sillä paremmalla suunnalla.

Tästä jäi kyllä hyvä maku suuhun vaikka ei käteen paljon jäänykkään, pitääs kuunnella vielä toistamiseen.
0   +1 +2
 
10
Epoche 09.08.2008
Koko pirun biisin ajan heilu pää ees ja taas ja vasempaa ja oikeesee..Todellakin hyvin vedetään, turha ruveta sen kummemmin erittelemään tunteita joita aiheutui..
0   +1 +2
 
10
makes69 07.08.2008
Täähän on kuin ekat nenäkahvit (kuuleman mukaan) raikasta ja koukuttavaa menee soittolistalleni.
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 25.06.2008
Soundit paranee biisi biisiltä! vaikka eipä tämän tyylisessä musiikissa koskaan mitään tajuntaa räjäyttävän hienoja soundeja ole, mutta tää on parasta kyuitenki teiltä.

Sanoitukset on edelleen tuota samaa kieroutunutta linjaa, ja se toimii hemmetin hyvin. Taitaapi Dani Filtti olla yks esikuvista, ellen pahasti erehdy?

Punkkiakin tuntuu olevan messissä. Ei siinä mittään. Hyvin toimii sekin kokonaisuuteen.

Pakko kyllä lopuksi nostaa hattua tuolle teidän rumpalille. Monesti olen meidänki reenien aikana kuunnellu ku se paukuttelee ja on meinaan semmonen veturi, että alta pois!

Hieno teos, kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
Duality 12.06.2008
Kätevää black-rypistystähän on tämä. Heittäisin samaan kategoriaan Bewitchedin, Carpathian Forestin ja miksei myös F.O.A.D.in ja Ildjarnin tapaan. Antipope tosin kaataa hautoja hymyssä suin ja iloisesti rallatellen. Iloista black metallia ei monesti tulekaan vastaan, mutta toisaalta ehkä ihan hyvä niin. Jotenkin nämä punk-vaikutteet eivät natsanneet niin hyvin synkkään ilmaisuun kuin joukkueen edellisillä veisuilla, mutta ilo oli huomata, että soitttaito oli parantunut. Kappale itsessään sisälsi suhteellisen viljalti uusia jippoja lähinnä soitannollisesti, mutta henkilökohtaisesti mitään tarttumapintaa en enää tunnu black metallista löytävä muutoin kuin tunnemapuolelta. Siksi ajattelinkin livahtaa tästä taka-alalle antamatta arvosanaa.
0   +1 +2
 
9
Rutja 10.06.2008
Jotenkin kummalla tavalla tuli mieleen Painkillerin aikojen Judas Priest mieleen. En tiedä johtuiko laulajasta, soundeista vai mistä. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
10
Aijaijai, heija svärje och finland!! Tämähän on korvasokeria!!

Erityistä plussaa annan siitä, että meininki jatkuu yhtä menevänä alusta loppuun, jopa muuttuen pikku hiljaa menevämmäksi loppua kohden. Meteliä on saatu ympättyä mukaan juuri sopivasti; ei liikaa eikä liian vähän.

Soundit on todella hyvät, ja edelleenkin tykkäilen tuosta laulusta. Se on jotenkin mukavan kuuloinen tuo ärrä kun se särähtää oikein kunnolla ["eternal regret"]... Totta kai soittokin on erittäin ammattimaista, jos ei jopa kaikkein täyteläisintä. Kaikki on saatu sovitettua jotenkin todella oikein yhteen. Ei edes kehtaa hakemalla hakea mitään valittamista. *smirk*

Ja sanoituksissa vanha kunnon kristinuskonpilkka nostaa ylpeänä päätään, vaikka genreksi onkin yllättäen lätkäisty heavy (?). Se ja sama, sanat ovat jälleen todella taidokkaasti pykätyt, ja mukavasti ne on saatu sopimaan melodiaan ja rytmiin, vaikka välillä kuuluu hoppu tulevankin. Aika mukava tuo kohta, jossa puhutaan imuriin katoavasta Herran kansasta. Siitä saa hienoja mielikuvia. :)

Komean biisin olette siis TAAS onnistuneet tekemään. Melkein pelottaa, kuinka pitkälle tätä vielä jatkuu, jos tahti on tämä. Meno on ainakin meikäläisen mielestä parantunut askel askeleelta, jos ei jopa harppauksittain. Joskus tulee parasta numeroa pihtailtua ehkä ihan tahallaankin (eihän kukaan täydellinen ole), mutta nyt on kerta kaikkiaan todettava, ettei se yhdeksikkö riitä. Ha det så bra!!!
0   +1 +2
 
10
exdeth 07.08.2008
Ihan mahtavat kitarasaundit! Biisiki siinä ympärillä kiva mutta jo nuo lankut ansaissee kympin:) olen taivaassa.
0   +1 +2
 
9
Black Velvet 05.07.2009
Vaikeahan tässä on enää mitään uutta ja ihmeellistä sanoa! Hieman ehkä jotenkin toistoa tuli hintsusti liikaa. Hienosti olette kehittyneet viimekuuleman jälkeen! Joskus kuuntelin (ja taisin kommentoidakkin) biisin To Bring Down The Blessed Mother. Ei huono biisi ollut sekään.
0   +1 +2
 
9
Blackmeta1 03.06.2008
Kyllähän tämä ihan asenteella on väsätty\,,/ Melodiat olivat tässä kappaleessa pelkkää plussaa.
0   +1 +2
 
10
Pitihän tätäki tulla korjailemaan, oon todella pahasti ollu jäässä ku oon tonne ysin päästäny menemään. Täyden kympin arvosta tavaraa tää kyllä on, ei siitä mihinkään pääse!
0   +1 +2
 
9
Azag 02.06.2008
Hyvä Antipopemainen meininki on tässäkin rallissa. Kaikenmaailman mukaan ahdetut koukut ja kikat tekevät tästä melko mielenkiintoista kuunneltavaa.

Kaikki toimii hyvin vanhaan malliin. Kuulostaa makuuni jopa hieman liian progemaiselta.. Mutta en osaa sanoa onko se nyt niin pahakaan asia. No hyvä biisi tämä joka tapauksessa on.
0   +1 +2
 
10
Todella hyvä biisi! Mukana sopivassa määrin melodisuutta muuta silti biisi potkii helvetin hyvin!
0   +1 +2
 
10
Eddi 02.06.2008
Helevetin hyvä laulu! korkeat kiljahdukset kuulostaa helevetin hyvälle! biisiin on mahdutettu tosi paljon hyviä koukkuja ja monipuolista on! virvelissä on sinänsä aika jännä saundi mutta se toimii. muuten rummut ovat myös hyvät, ja kitaroissa ei mitään valittamista! ja vielä pittää tosissaan tähän loppuun laulua kehua! se on kunnon kamaa \m/ jatkakaa samaan malliin ja tehkää vielä parempia biisejä. ja biisissä oli tosi mukavat loppu tilutukset! LOISTAVAA KERRASSAAN ! biisi on täysi 10
0   +1 +2
 
10
_Panzerfaust_ 03.06.2008
Mielenkiintoinen alku. Käynnistyy miellyttävän vuolaasti. Ehkä pienen yllätyksenkin kappale loi ensi minuuteillaan, koska yleensä biiseissänne on ollut alku puolella yksi tai kaksi ratkaisua mitkä ei ole uponneet täysin. Nyt sitä ongelmaa ei ollut. Sävellys puolesta on muutenkin todettava ettei ollut oikeastaan yhtään riffiä tai tyylitajullista asiaa mikä voisi verottaa kokonaisuuden lievää rikkoutumista. Siistejä leadejä, tyylikkäitä fillejä ja rumpusovituksia pilvin pimein.

Jos on biisissä onnistuttu, niin saundit eivät jää yhtään huonommalle jalansijalle. On nimittäin aivan helvetin mahtavat. Sellainen tietty ohut vaikutelma mikä sopii oivallisesti tyyliinne ja kaikki on balanssissa kuin myös orgaanista. Rummut ihastuttivat kovin, vaikka snare alkuun oli lievän pahvilaatikkomainen mutta loppujen lopuksi täydellisesti istuva korvien tottuessa.

Itse soittamisesta on jo lienee tarpeeksi tullut aiemmin sanottua joten jätän sen väliin kun ette ole "antikehittyneet". Vokalisti se vaan kuulostaa paremmalta kerta kerran jälkeen. On se sellainen liika yrittämisen katku kadonnut verrattuna aikaisempiin nauhoitteisiin. Eikä sanoituksetkaan ole huttua näin äkkiä silmäiltynä. Pitänee niihin vielä paneutua paremmin.

Loppu yhteenvetona voisin kehaista, että helvetin kuuma rieska on tuloillaan jos biisi taso edes hivelee muiden osalta tätä. Yritin todenteolla keksiä jotain piruilua, mutta ei niin ei!!! Vakuuttavaa siinä määrin, että saitte nyt tämänkin roiston Jari Sillanpään Fan Clubiin.
0   +1 +2
 
Telaketju 03.06.2008
Rymistelymeiningillähän tässä mennään, Laulajalla aika erikoinen ääni. Soundit on hieman tunkkaiset jotenkin hieman tällaista "tättärää"metallia tämä jokseenkin on vaikkakin asenteella tässä mennään eteenpäin. Ihan ekasta riffikokonaisuudesta tuli mieleen jostain syystä Viikate vaikkakin tämä ei ole lähelläkään sitä
0   +1 +2
 
9
solesurvivor 03.06.2008
Melekoisen erikoinen sovituspuoli tässä biisissä! Joka kylläkin miellytti meikäläistä, ei ole liian helppoa niell, kuten tällaisessa musiikissa usein se perisynti mielestäni on. Rumpusaundissa joku vähän tökkää (mun kajarit on kyllä paskat!),mutta rumpalin tyyli on loistava. Laulujen osalta samalla polulla mennään kuin edellisenkin materiaalin suhteen, hyvin toimii. Biisin progemaisuus viehätti kovasti, mutta ehkä vähän enemmän tarttumapintaa (=melodisia pätkiä) olisin vielä kaivannut.
0   +1 +2
 
10
Anskuli89 18.11.2008
wou aiva mahtavan kuuloista mahtava saundi tykkään
0   +1 +2
 
8
SaunaChum 28.01.2009
Ihan mainiota mättöä. Laulu ja örinä kaipaavat hieman kehittämistä.
Muuten toimivaa.
0   +1 +2
 
10
Zedroge 14.08.2008
mukaansa tempaavat kitarat, ja toimii kokonaisuutena hyvin.
0   +1 +2
 
5
syndicated 01.11.2008
Tämä musiikki ei ole kyllä juuri mistään kotosin. Oli ihan pakko tsekata Imperiumin arvostelun pohjalta että kuinka surkea pitää olla että saa noin huonot pisteet. Tässä on aivan järjettömiä ratkasuita rumpufilleille, riffit on suoraan ala-asteen musatunnin välisten välituntien aikana soitettujen kitarahommien jäljillä ja laulu on erittäin epätasapainoista ja huonoa.

Valitettavasti pojat ei muuta kun takasin tunneille reenailee hommia.
0   +1 +2
 
10
Chrimera 07.06.2008
Mielenkiintoista. :)
0   +1 +2