Melancia (Now is fish Pear Remix)

nu är fisk

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Begga(R) 15.07.2008
Shee-it negro!
0   +1 +2
 
10
buranaC 13.07.2008
This is mass madness, you maniacs!
0   +1 +2
 
MKDELTA 08.07.2008
onpas koneisaa. kassakone heittää free jazz vaihteen silmään. HURR HURR VZZZ ALTBIZZ SKERRPLOINK. toi avaruusvinkuna on hieno soundi. Olikos se alkuperäisessä biisissä? Friikkiä tavaraa, mitä muuta tähän voi oikein sanoa`? SKITSOFOONI.
0   +1 +2
 
10
DonutArnold 07.07.2008
on kyllä aika helvetinmoinen remiksi alkuperäiseen kappaleeseen nähden! :D
0   +1 +2
 
10
Raep-FIN 05.10.2008
Käsittääkseni et oikein taida, arvoisa ylläpidon herra bze, ymmärtää näin hienoa ja aivoilta aika paljonkin vaativaa musiikkia. Vaatii keskittymistä kuunnella Breakcorea ja avointa mieltä hyväksyä korvilleen muutakin kuin vain sitä musiikkia, mitä itse haluaisi kuulla.

Itse olen todella, todella tyytyväinen ja jopa yllättynyt tähän remixiin. Erittäin nerokkaita rytmejä ja hyviä, myös riittävän monipuolisia, ehkäpä miellyttävän klassisia äänivalintoja, ei tästä voi olla pitämättä. Saa alkuperäisen kuulostamaan hautajaismusiikilta.
0   +1 +2
 
5
bze 26.08.2008
Biisin alku on lupaava, mutta outo väliosa intron ja ensimmäisen osan välissä aiheuttaa hämmennystä. Tästä eteenpäin on havaittavissa jopa hyviä ideoita ja muutama ihan toimiva kikkailu, mutta kokonaisuus on tyylikkäästi pilattu omituisella sälällä mikä ei oikein sovi mukaan edes väkisin vääntämällä, miltä se kuulostaakin.

Rakenne noin muuten kärsii liiasta sekavuudesta, osat kannattaisi jäsennellä selkeästi. Mikäli haluaisin oikeasti analysoida tätä biisiä niin joutuisin kuuntelemaan uudelleen, mutta totean ettei se onnistu herättämään niin paljoa mielenkiintoa että oikeasti jaksaisin.

Lopputulos on lähinnä sekava kokoelma soundeja mitkä eivät oikein tue toisiaan, muutamaa kelvollista ideaa lukuunottamatta melko käsittämätön tekele mistä ei oikein jää edes pahaa makua suuhun.
0   +1 +2