Red red blood

Pbl! feat WandaT

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
JamesMercy 08.12.2003
Tämä oli hyvä. Sävellys oli oikein toimiva ja sanat hienot. Niinkuin kaikki jo aiemminkin sanoivat, hukkuu laulu vähän ilkeästi, mutta muuten se on hyvin efektoitu. Jotkut Manicsmaiset viulut olisivat voineet olla hieno loppunostatus, mutta ilmankin toimi. Varmasti ehdottoman hyvä livenä. Kannustusta jatkoon.
0   +1 +2
 
9
--mono-- 30.11.2003
akustiset kivasti pinnalla, valitettavasti vain laulun kustannuksella. Muuten tausta hieman mössöinen. Koskettimet hyvä idea, mutta pitäisi tulla vähän selkeämmin esille ( vähemmän kaikua???). Tämä on hyvä esimerkki biisistä, jossa esittäjä todellakin seisoo biisinsä takana!
0   +1 +2
 
8
DjLime 12.11.2003
Ihan asiallinen biisi. Ehkäpä vokalistin ääni ja ääntäminen ei ole mieleeni, mutta kaikkea ei voi saada aina. Siinä lähinnä eniten häiritsee se, että välillä se on epävireessä biisin kanssa. Instrumentaalina pitäisin tästä enemmän. En oikein saanu selvää sanoista, joten en voi niiden sisällöstä pahemmin mitään sanoa. Olisi mukava kuulla tämä jonkun toisen laulamana, niin näkisi jonkun mihin verrata tätä suoritusta.
0   +1 +2
 
9
Tässä piisissä sä laulat falksisti. Mä en pidä falskista äänestä.
0   +1 +2
 
8
marccus 17.10.2003
Rauhallinen, kliininen äänimaisema. Mielenkiintoa herättävät sanoitukset. Laulajalta olisin toivonut kuitenkin hiukan pehmeämpää otetta ottaen huomioon biisin luonteen. Mut näähän on makuasioita, joista ei sovi kiistellä :)
0   +1 +2
 
8
Zachary 12.10.2003
Kuten joku jo taisi mainitakin, niin A. McCoyn vaikutus kuuluu kautta kappaleen. Mikäs siinä, onhan Hulkon Antti kova biisinikkari. Oolrait. Oolrait. *nyökyttelee*
0   +1 +2
 
9
AcLaC 12.10.2003
Tässäpä todellista musiikkia makuuni. Jo ensisekunnit naulaavat tajunnan odottamaan tulevaa. Puhtaat soundit ovat yllättävän avoimet ja ponnekkaat, kertosäkeessä aavistus tummuutta. Tekstiin pitää keskittyä, mutta se kyllä palkitsee itsensä. Laulu on mahtavaa ja ääni kuin tehty juuri tätä kappaletta varten!

Suoraviivaista ja toimivaa musiikkia... lisää - AcLaC -
0   +1 +2
 
9
Maniac Minister 07.10.2003
Tuli ihan nostalgine meiniki ku kuunteli...mainio biisi kaiken kaikkiaan, ei ollu liian hempee vaikka "rakkaus laulu" onki.
Kivat noi urut...ne rulettaa:)
0   +1 +2
 
9
karkkitouhu 06.10.2003
jep. ehkä mun mielestä parempi biisi. sanoitukset emotionaaliset, plussaa. kiirettä pitää niin en kerkiä pistämään kunnon arvosteluu, jatkakaa samaan mallihin!
0   +1 +2
 
9
Tämä balladi istuu jo paremmin mun päähäni. Onko se tarkoituksella kun se menee falskiksi? Olkoon kuinka päin tahansa mä haluun room serviceä! eli että se on oikein laulettu mun mielestäni.
0   +1 +2
 
Stocco 18.09.2003
Kerkesinpäs lukea kaikki kommentit jo ensimmäisellä kuuntelukerralla. Lisään muiden löpinöihin vielä (tai oikeastaan korostan näitä kohtia): Kitaran rämpyttely kuulostaa ihmeen hyvältä jopa minun korvaan. Liiallisesta kaiusta tulee mieleen, että olisi baarissa ;)
0   +1 +2
 
9
Niina 14.09.2003
Olipas kaunis biisi, rock´n roll forever =) Laulajalla mukavan käheä ääni tällaiseen kappaleeseen. Sanat tosiaan aika ajoin hukkuvat, mutta suurimmasta osasta saa selvää ja sanat ovatkin onnistuneet. Keep on going =)
0   +1 +2
 
8
sami_anttila 12.09.2003
Joo no ei suoraan iskeny. Tällänen poppis ei ole oikein makuuni. Soitanta kuulosti todella mukavalta. Soundit oli hyvät jne. Lauluääni ei oikeen istunut kappaleeseen. Ja kappaleesta itseestään puuttui selvät osat. Tuo kertosäe ei jäänyt mitenkään soimaan päähän. Laulu muutenkin sotkettu aika pahasti. Sanoista ei paljon selvää saanut.
0   +1 +2
 
9
neitsytlumi 12.09.2003
Muuten tää olisi "täydellinen", jos tosiaan tuo laulu ei hukkuisi noin pahasti välistä.
0   +1 +2
 
9
Deathstar 12.09.2003
vaikka en kyl yleensä tämmöstä kuuntele ni silti tää oli ihan hyvä.en oikein hyvin osaa arvostella tämmöstä ni en viiti kirjottaa enempää
0   +1 +2
 
VA 09.09.2003
Kappale alkaa lupaavasti raikkaan kuuloisella kitaransoitolla ja kauniilla melodioilla. Tästä on hyvä jatkaa ja niin onneksi tehdään. Harvoin on niin että Rock-laulajan ääni ei käy hermoilleni jollain asteella, mutta tässä tapauksessa näin on. Laulajan ääni on miellyttävän karhea ja kuulostaa hyvältä. Kuten on jo sanottu, miksaus tosiaan mättää varsinkin laulun kohdalla ja jotenkin soundit tuntuvat puuroutuvan ikävästi. Nautittavan kuuloista tämä silti on. Kertosäe on suht tarttuva ja varsinkin nuo astetta rauhallisemmat välikohdat iskevät kovaa tylsiä rumpuja lukuunottamatta. Joihinkin vaiheisiin olisi kaivannut nopeaa haikkarymistelyä yms ja yleisestikin hieman enemmän voimaa. Myös jotain vielä rauhallisempaa kohtaa olisi voinut johonkin pistää mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Pieniä virheitä yms. löytyy, pahimpana niistä hieman tunkkainen miksaus, mutta niistä huolimatta kappale on todella mukavaa kuunneltavaa ja jää varmasti kovalevylleni.
0   +1 +2
 
7
Chevy 09.09.2003
Laulu oli tosiaan vähän huonosti lausuttu, mutta muuten mielekästä kevyttä rockkia.. Alku oli hyvä ja biisi lähti hyvin käyntiin siitä, mutta lopussa jonkin verran yksitoikkoisuutta. Mutta muuten hyvä biisu! :)
0   +1 +2
 
9
Piiska 09.09.2003
Todella hyvin soitettu ja erittäin hyvät sanat! Välillä en vaan tahtonut saada selvää sanoista. Laulaja ei oikeen osannut ääntää kaikkia sanoja oikein. Kuulosti juuri siltä kun suomalainen laulaa. Lauluääni oli sensijaan parempi! muistutti erittäin paljon Andy McCoyta.
0   +1 +2
 
9
Möhökki 09.09.2003
Kaipailin jotenkin vähän vaihtelua tähän biisiin. Hiljaista kohtaa tai ylettömiä orkestraatioita, ellei jopa mellotronia. :) Jotain draaman kaarta kaipailin. Laulu jäi jotenkin tosiaan alle ja siinä olisi voinut eläytyä jopa naurettavuuksiin asti. Hei mähän olen tekemässä tästä Curea! :D
0   +1 +2
 
9
Kfied 08.09.2003
Erittäin hyvät soundit all the wayz ja Peebelillä on hyvät mörhennykset. Harmi, ettei sanoista saa yhtään selvää. Tiedä sitten, että oliko miksauksen vika. Muuten kivaa angstia ja sävellyz mainio.
0   +1 +2
 
9
Kolmastoista 08.09.2003
Vaikka menee hieman ohi mun musiikkimausta, nii tän tyylinen rock on ollu aina mun luuranko tuolla kaapissa :) Yhdyn dip flirttiin tossa et vokaalimiksaus hieman enemmän pintaan, samalla tuo hieno tekstikin tulis paremmin esille.. mut toisaalta lauluääni on just loistava tollasena. Tän tyylinen musiikki saa ihan liian vähän näkyvyyttä mikserissä tasoonsa nähden. Jatkakaa :)
0   +1 +2
 
8
atommic 08.09.2003
Oli tunnelmaa ja kaikua oikein urakalla laitettu. Vähän latteahko sävellys, hiomalla saisi varmasti paremmin biisitä irti ja se laulu jäi tosiaan jalkoihin joten sanoista vaikea sanoa mitään. Tarvisi sovitusta rankalla kädellä, laulumelodioiden hiomista ja jotain pientä koukkua niin hyvä tästä tulee. Seiska puoli :)
0   +1 +2
 
7
PaulMuadDib 08.09.2003
Tunnetta enemmän mukaan lauluun. Soundeja kannattanee hioa. Laulu jää ilkeästi taka-alalle ja tekee sanoituksen seuraamisen todella vaikeaksi.
Muuten hyvä, tästä on hyvä parantaa.
0   +1 +2
 
9
WandaT 08.09.2003
hienoa!upeeta...mullon soinu tää biisi jo tunnin..aina vaan kuulostaa mukavammalta:)
paikoitellen laulu jää muiden jalkoihin, mutta muuten menee lujaa!hienoa!
0   +1 +2
 
9
dip flirt 08.09.2003
Kitarat soi todella raikkaasti ja terävästi! Laulu kyllä hukkui pahasti, varsinkin kertsissä. Ne kannattaa miksata enemmän pintaan seuraavalla kerralla. Laulajan ääni karhean dekadentti. Tällaiselta rocklaulajan pitääkin kuulostaa. Kertsin melodia erittäin tarttuva! Sanoista vaan ei saanu aina selvää...
0   +1 +2