Drops of blood

The 4Order

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Ohos, tämähän onkin sitten jo kovaa kamaa.

En tiedä minkä wishin pesee vai käyttääkä bändi vanishia, mutta todella laadukasta meininkiä josta ei puutu mitään. Harvinaisen harmonista tunnelmaa raskaalla otteella.

Biisi etenee seesteisen voimallisesti ja pitää paketin kasassa koko biisin ajan. Muusikot osaavaisia, solistille bonuspalloja rutkasti.

Vapaaohjelmasta täydet pisteet plus plussat päälle.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 04.09.2008
yes hyvä biisi, eikun studioon vaan...
0   +1 +2
 
10
makes69 03.09.2008
Tällä bändillä on omaa tyyliä saundia ja soitto/sävellystaitoa. Ohittaa Nightwishin jos pitää kilpailu asetelmaa tehdä.Ykkös bändejä Heavy rintamalla maailmanlaajuisesti nyt tarvitaan vaan hyvä sponsori ja isokalusto ja maailman rundia. Olen varma että tästä bändistä kuullaan vielä muuallakin kuin Mikserissä!
0   +1 +2
 
AkiVee 03.12.2008
Makes:in kanssa olen samaa mieltä siitä, että pesee Nightwishin mennen tullen, mikä sinänsä ei mulle ole iso meriitti, koska Nightwish on radiopaskaa korvilleni, enkä ikinä jaksaisi vastaavaa musaa soittaa tai kuunnella, koska se vaan on helvetin tylsää! Mutta tämä ei ole Markon ja Anetten kepeää vuoropuhelua vaan raadollisempaa, rankempaa, synkempää...yksinkertaisesti PAREMPAA. Loistava yksinkertainen 1980 -luvun synakuvio Pat Benatarin henkeen, hienot laulusuoritukset ja mukavat stoppailevat demppiskitat laulujen alla. Me likes mucho.
0   +1 +2