Nails to be swallowed

Andy Livid

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Konnajee 13.01.2010
Nämä sun biisit on kyllä sitä luokkaa, että peittoaa minun listallani pitkän rivin eturivin superkaupallisia tekijöitä. Mahtavaa ja nautinnollista kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
10
Strained 01.07.2009
kaunis ja miusta aika tyylikääs tämä :3
0   +1 +2
 
10
Dahlia 22.03.2009
Vitsi että olet vääntänyt hyvän kappaleen! Kannattaa varmaan jatkossakin harrastaa unettomuutta jos näin hyvää tavaraa saat sitten aikaiseksi ;)

Oli kyllä sen verran hyvä kipale että on pakko kuunnella uudestaan. En itse ainakaan löytänyt mitään häiritsevää kappaleessa.
0   +1 +2
 
10
Tohtori_ 06.02.2009
Loistavaa settiä! Ei muuta voi sanoo.
0   +1 +2
 
10
Cloom 21.10.2008
Täytyypi taasen todeta, että musiikkia voi tehdä monella tapaa mutta tässä sitä tehdään todella hyvin ja jopa ammattitaitoisella otteella, mikä vaan on selvää ruusuvettä korville. Kuten jo taannoin totesin, biisit vaan paranee niitä kuunnellessa ja taso nousee ja hieman kateellisena on ilo kuunnella näitä biisejäsi!!!
0   +1 +2
 
Andy Livid 14.10.2008
Päivitin biisin enemmän bassokkaksi. Mun tietsikan kajarit ovat hieman valehdelleet soundeissa. Kiitoksia vinkkauksesta!
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 13.10.2008
Loistava biisi jälleen kerran Andy Lividiltä. On se jotenkin niin uskomatonta, että kun tämä herra jotain julkaisee, se on laadukasta ja loistavatunnelma tuo takeet nautintoon.

Kaikki toimii. Biisi on komiasti rakennettu. Selkeät säkeistöt ja kertsit yms.., mutta niin hienosti sulautettu yhteen, että päästää kuulijan hittibiisin helpolla. Mutta kuitenkin on niin nerokkaasti tehty, että tällainen jamppa joka niihin kiinittää huomiota, hämmästelee toimivuutta.

Tähän vaikuttaa varmasti kasarimaiset melodiakuviot, tuttut ja turvalliset, mutta nekin on onnistuttu tuomaan jollain konstilla nykypäivään sopivaksi ("ammattitaito"). Kertsin päämelodia on jotain todella hienoa, vaikkakin on aika ohut, siihen kunnolla jamittava basso, niin ai ai tanssis transsissa, mutta toimii se näinkin komiasti ja menee hellästä nojailubiisistä hehkeän punasilmäisen neitokaisen kanssa. Ei ole mitään teennäistä täytejuttua mukana melodiapuolella, vaan kaikki tukevat toisiaan tässä yhteisessä päämäärässä. Erityismaininta menee tälläkertaa n. 1.12 olevalle kohdalle ja joka toistuu n 2.10 alkasta kohdasta selkeä-ääniseen toteamukseen elämän lopettamisen vaikeudesta.

Efekti ja soitinpuoli on rikasta ja siellä taustalla on taas niin paljon kaikkea kuunneltavaa, että ihan mielenkiintoista, miten tämä on miksattu näin selkeäksi, kuitenkaan hävittämättä mitään olennaista. Mikään ei halua ottaa sitä suurta roolia, vaan käsikädessä kulkevat eteenpäin. Kickki, on loistavan futuristisella saundilla, yksi biisin pääelementeistä. Andy Livid on löytänyt sen, mitä monet muut eivät löydä ehkä koskaan. Oman laatuisen äänien tuottamismaailman.

Sanoitus on myöskin ihan loistava ja mukailee biisin yleistä fiilistä, todella hyvin. Vai menisiköhän se toisinpäin, mutta toimii todella hienosti. Sitten siihen vielä lisättynä nämä loistavasti hoidetut vokaalihommat. Tuo äänen saundi kertosäkeessä riipaisee jostakin todella syvältä. Myöskin säkeistöjen suoritus on komiaa kuunneltavaa, vaikka onkin enemmän sellaista pohjan luomista, yleisellä tasolla, kertsille.

Uskomaton yhdenmiehen taidonnäyte on tämä kappale. Kuuntelin tätä kommentointia kirjoittaessa biisin varmaan 10 kertaa non stoppina ja kyllästymisestä ei ollut tietoakaan. Pikemminkin päin vastoin ja uskaltaisinkin väittää, että jos tämä olisi julkaistu jonkun markkinoinnin osaavan levy-yhtiön kautta olisi läpimurto suurempien massojen kuunneltavaksi aika lähellä. Mutta katoaisiko se taika/omaperäisyys liiallisesta tuottamisesta? Sv toivoi jotakin julkaisua. Nyt näistä biiseistäsi saisi sellaisen Best off kokoelman, niin yhdyn sv:n toiveisiin, että olisi todella siistiä kuulla Andy Lividin pienimuotoinen, vaikkapa 4 biisin julkaisu. Ja mielellään sellaisen, jossa tarina jatkuu 1 ja viimeisen biisin välillä.
+4   +1 +2
 
10
MikaelArt 07.12.2008
Upeita biisejä! Ootko vetäny/vedätkö livekeikkaa jossain? Olis mahtavaa päästä kattoo:)
0   +1 +2
 
Jan C 31.10.2008
Todella hyvän kuuloista, jälleen kerran. Etenkin pidin bassolinjan ja rytmin yhteistyöstä. Ne natsasivat aivan kympillä. Laulupuoli oli mennyt hieman liian "örkiksi" minun makuuni, mutta kokonaisuutena ajatellen biisi toimi loistavasti. Vielä en ehtinyt oikein isolla volalla revitellä biisiä, myöhemmin.. kommentoin sitten lisää mikäli uusia ajatuksia ilmenee. Annan arvosanan sitten myöhemmin.
0   +1 +2