Future Emotions

Trance Dynasty

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Maskeli 05.04.2006
Siis aivan mahtava biisi! Melodia on parhaan päälle niin sopiva :D:D Hyvä biisi :)
0   +1 +2
 
9
Noison 10.12.2005
Juuri tämmöinen vauhdikas ja nopea Future Trance on minun mieleeni. :) Loistavaa työtä! Tämmöisiä biisejä lisää. ^^
0   +1 +2
 
9
Sunky 28.11.2003
Kelpo soundit kyllä. Biisi oli ehkä meikäläisen mieleen liian yksinkertainen. Olisin kaivannut välillä jotain muutakin kuin hyppimistä kahden soinnun välillä. Toimii kyllä välipalana. :)
0   +1 +2
 
9
Outset 10.11.2003
Biisi lähtee vähän liian suoraan... joku intro tai nostatus etc. ois ollu paikallaan... mutta kyllä on ysin arvoinen trance-biisi. Leadit ja rummut ovat kohdallaan ja mukaansatempaavia. Kaiken lisäksi hyvä miksaus sekä masterointi, ne mun pitäs kans oppia kunnolla, ei oo ihan hallussa. Välillä kyllä särkee hiukan, tuo kun on basarin ja crashin lyönti yhtä aikaa hiljaisemmissa kohdissa. Aika monipuolisen biisin oot loppujen lopuksi saanut aikaseksi vaikka melodiakulku on itsessään aika yksitoikkoinen. Hienoa.
0   +1 +2
 
Red 17.09.2003
Biisihän lähtee aikas suoraan. Jotain introa tai biitin kehittelyä ois kaivannut. Melodia on kyllä ihan kiva, mutta ois kaivannut hieman laajempaa stereokuvaa paikoin. Tuo taustatilutus nyt tulee ihan kivan leveeltä. Beisseissä sul on onneks enempi kanssa potkua kun yleensä. Hyvin kehityt kokoajan Reasonilla :) Eikun vaan lisää vääntämään & harjottelee kompuroiden ym käyttöä.
0   +1 +2
 
9
Buhis 14.09.2003
Biisi alkaa oikein mukavasti. Leadi on ihan hyvän kuuloinen, ja melodia yksinkertainen mutta toimiva. Breikin jälkeisessä kohdassa myös melodiat toimivat hyvin ja muutenkin on mukavasti meno päällä. Rumpupuolelle kyllä tarvitsisi vähän lisää täytettä. Kuulostaa melko tyhjältä nyt. Soundillisesti tämä on oikein mukava biisi, mutta melodiat ovat loppujenlopuksi kyllä vähän turhan yksinkertaiset, vaikka mukavia ideoita kyllä löytyykin. Kyllä tämä kuitenkin mun mielestä sun paras biisis on tähän mennessä :)
0   +1 +2