Rise and Shine

Rope Too Tight

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
HeartlessLeper 26.01.2010
Tiukat soundit teillä tuntuu olevan biiseissä. Kitarat jyrisee muhevasti, basso lätisee palleille.
Sentenced kuuluu paikoitellen sävellyksissä, mutta se ei todellakaan ole huono asia. Sävellykset on mielenkiintoisia kuten tässäkin; progemaisuutta sotkettu suoraviivaseen mättöön! toimii!

Propsit laulajan huudoille!
+4   +1 +2
 
8
Blondiapina 23.03.2009
Ihan mielenkiintoinen kipale, vaikka rummut ja kitara olisivat ehkä voineet olla hieman voimakkammin iskeviä. Laulajalla oli tuollainen mukiinmenevä metalliääni, tykkäsin tuosta lordimaisesta raspi-äänestä, jolla vedät nuo voimakkaammat kohdat.
0   +1 +2
 
8
Holic 23.03.2009
Luin heti bändin nimen oikein: "Rape Too Tight". Pitäisiköhän mennä jo nukkumaan. No yritän vielä skarpata. Onpas tyylikäs intro oikein herättävää. Mikäs ihme mumima tuo oli? Laulajalta irtoaa ja sovitukset toimii. Jonkin verran enemmän räyhäämistä olisin kuitenkin toivonut paatuneena kuuntelijana, mutta eipä siitä teitä sovi syyttää. Taas meinaa harhautua astialta. Teillä on kyllä näkemystä ja kiinnostavat sovitukset, ei siis muuta kuin lisää kipaleita ja keikkaa niin penteleesti.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 22.03.2009
Alussa huomaan heti sentenced vaikutteisuuden, kuulostaa hyvältä. Sen jälkeen tuleekin vähän progempi osio, missä leikitellään vaan rytmillä. Tällaiset yleensä toimivat minulla, mutta tässä tilanteessa kuulostaa vain jotenkin kömpelöltä. Muu biisi on ihan mukavaa rämpytystä, mutta mitään suurempaa koukkua ei löydy. Meno jää vähän tasapaksuksi, ja soolokaan ei ole niin erikoinen. Kummaa, tällä kertaa ei napannut.
0   +1 +2
 
Artturi 22.03.2009
Jotenkin valjuksi jäi. Se koukku jotenkin puuttui mikä saisi korvat hörölle. Sentenced tulee mieleen oikeastaan biisin kaikista osa-alueista. Eritoten laulusta. Biisistä toki kyllä huomaa että pojilla on lahjoja.
0   +1 +2
 
Jokke- 18.03.2009
Tempo meinaa seilata välillä ja tuntuu että tuplabasaria on ahdettu liikaa ja liian usein. Laulut hukkuvat ja ehkä liian äärirajoilla oltiin puhtaissa melodioissa. Semipuhtaat taas toimivat hyvin, tulee jopa Sentenced mieleen niitä vokaalpätkistä. Missä bassot? Olisi saanut olla vähän voimakkaammin kuultavissa.
0   +1 +2
 
rleinone 16.03.2009
Tämä pääsi yllättämään positiivisesti, ehdottomasti.
Melodic metal on viime vuosina niin kuluttu genre, että siinä pitää olla omaa otetta. Ja tällä bändillä on progresiivista otetta, joka ei kolahda pikkunäppäryytenä omaan nilkkaan. Soittopuoli on ihan jees, laulussa olisi ehkä vähän hiomista (ehkä sävellajien mulkkaamista?), mutta kokonaisuutena jää selkeästi plussan puolelle.
0   +1 +2
 
Mukelo 15.03.2009
Ihan ok tavaraa, oma persoonallinen leima puuttuu kuitenkin täysin. Tarkoittaen ettei tuo mitään uutta ja osa tekee "tämän vanhan" paremminkin. Breikit ehkä vähän turhan pitkiksi venytettyjä.
0   +1 +2
 
Transparent 13.03.2009
Alussa hienon synkeä tunnelmointi. Ihan palasi vanha kunnon Sentenced mieleen. Hieno kappale. Mukavan rauhallinen mutta kuitenkin painostava tunnelma. Laulumelodiasta en oikein saanut kiinni säkeistössä. Vaatinee useampia kuuntelukertoja ennenkuin avautuu. Murinat toimivat hienosti =)
0   +1 +2
 
Begemot 31.01.2009
Pitkästä aikaan joku ei-tuttu bändi ringissä. Alku tuntuu välillä melko kikkailulta, pitkään odottelee milloin biisi alkaa. Varsinkin nuo rumpubreikit hieman hidastaa menoa. Ihan ok soundit tässä, mitä rummut pikkasen kumisee. Soitto ihan mallikasta, laulu ei ehkä ole tämän genren parhaimmistoa, mutta kyllähän sitä ihan vaivatta kuuntelee.
0   +1 +2
 
7
electrichaos 30.01.2009
Perinteisen väsyttävää metal harjoittelua. Osat vielä liian vaikeita soittotaitoon nähden. Viisu poukkoilee vähän sinne tänne.
0   +1 +2
 
Toni Solo 29.01.2009
Komeat kitarat ja 69-tyyppinen laulanta sävyttävät kelpo metallibiisiä. Mitään aivan uutta ei tässä tarjota, mutta mukavalta kuulostaa kuitenkin. Alussa rummut (snare?) kopisevat aika ontosti, mutta sitten efekti onneksi katoaa. Hyvät soolot biisin loppupuolella.
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 28.01.2009
Tyylikästä riffittelyä, toimii. Introlla riittää kyllä pituutta ehkä vähän turhaakin. Lähtee kyllä komeesti käyntiin.
0   +1 +2
 
Snacke 27.01.2009
ihan laadukasta jälkeä noin eka demo mielessä. monimutkainen kappale rakenteeltaan, mutta pitää mielenkiinnon yllä. laulajan pitäs vetää 50 punnerrusta ja juosta talon ympäri ennen nauhotusta niin tulee vähän livetuskaa!
0   +1 +2
 
zenri 27.01.2009
Hyvää kitarariffiä lähtee heti alussa ja yllättävän hyvällä soundilla, jos treenikämppädemo kyseessä. Laulupuolikin yllättävän jees. Suhteellisen timmiä soittoa ja sävellyskin aivan kelpo. Itse en tällaisesta musiikista niin välitä, mutta tällaiselle kyllä jo pelkästään Suomesta löytyy ystäviä niin paljon, että ihan hyvää voin teidän bändillenne povata.
0   +1 +2
 
axismundi 22.01.2009
Muuten oikein mallikasta meininkiä, mutta noissa hulivilikohdissa meinaa biisi hajota ja ne kuulostaa vähän väkisinväännetyiltä. Laulaja vois vielä muutaman laulutunnin ottaa. Potentiaalia on kyllä kovasti.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 22.01.2009
Niis on kokonaisuutena liian pirstaleista menoa minulle. On jotain osioita, mitkä rikkovat helpon kuuntelun fiilistä. Mutta paljon hyvää on havaittavissa. Selvästi harkitun taidokkaan kuuloista tuotosta. Energisyys ja sellainen meidän juttu välittyy. Kitaroissa, basso mukaan lukien, on pätevät soittajat ja rumpalikin on asiansa osaava. Laulu vähänhämää, mutta siihen tottuu useamman kuuntelun jälkeen. Välillä on Sentenced maista menoa ainakin laulun melodiassa.
0   +1 +2
 
--mono-- 21.01.2009
Ei yritetä mennä siitä missä aita on matalin, eli haetaan rohkeasti omaa juttua - hyvä niin. Kikkailua ja erilaisia biisin osia oli kuitenkin aika runsaasti, mikä hieman pirstaloittaa biisirakennetta.
0   +1 +2
 
Dexteri 21.01.2009
Mukavasti lähti tuo kappale käyntiin rummuilla. Biisi on muutenkin tiukka soitantaa joka osa alueella. Soolo kitara rikkoo kivasti perinteisen metallin säännönmukaisuutta. Kelpo miksaus ja biisin kitara osuudet muistuttaa minua Iron maidenista, kuinka hienon keikan ne konkarit vetivät Stadionilla.
0   +1 +2
 
deeizzy 13.03.2009
hyvältähän tämä kuulostaa. pasarista lähtee aika mielenkiintoinen napsahtelu. jänniä rytmikikkailuja olisi jopa voinut jättää vähemmällekin. hyvää kamaa.
0   +1 +2
 
9
Olppa 13.03.2009
Ihan kivan kuuloista melodista metallia pienellä kikkailulla varustettuna. Voisin kuvitella Sentencedin olevan jonkinasteisena vaikuttajana musiikkissanne. Laulaja ainakin kuulostaa paljon Laihialalta. Hyvät saundit ja hyvin yhteensoitettu biisi.
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 09.03.2009
Synkkää ja raskasta...!!! Vaihteluita biisissä on todellakin riittävästi, ei vedetä vain sitä yhtä ja samaa! Ihmettelen vain itsekseni tuota virvelisoundia, kun se on tilatunnultaan niin ahdas? Muutenkin rummut vaikuttavat jäävän liikaa taustalle, jollei sitten kuuntelulaitteet vääristä todellista kuvaa?

Muuten taidokas biisi!!!
0   +1 +2
 
8
fluffyband 17.03.2009
Hyvin pärähtää alusta käyntiin. Löytyy mukavasti vaihtelua ja kokonaisuutenakin kulkee ihan kivasti. Jonkinlaista pientä räväkkyyttää tähän vielä kaipaisi lisää.
0   +1 +2
 
Kallemania 17.03.2009
Aikamoinen kolina snare, tykkäsin. Matalalta tuleva laulu oli välistä vähän falskin kuulosta. Biisin rakenteesta jäi eka kuuntelulla hajanainen olo, sellaista haahuilua. Kiva soolo.
0   +1 +2
 
8
daredevil 08.03.2009
Tämä on aika monimutkainen biisi. Soitto on todella taitavaa.. kaikenlaista tiluttelua on siellä täällä. Laulusta tulee minulle mieleen vähän Sentenced. Ihan hyvää menoa, mutta jotenkin vaan toivoisi että tämä jotenkin lähtisi rullaamaan jotenkin paremmin, että olisi vähän enemmän groovea..
0   +1 +2