Ympyrän kulmat

Elektrojänis

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Mystery? 24.11.2023
Loistava! Vaikeaa olla tanssimatta
0   +1 +2
 
8
Jomma 16.01.2006
Joo sama kun tuolla Uolevi T. Biisin rakenne hieno enkä sanois tätä " skeidaksi" fiilis silti 8 arvosta ...
0   +1 +2
 
7
rms3 10.01.2005
joo.. aika miele kiintonen =)
haluisin itekkin kokeilla ton tyylistä mitä sulla on, mutta este on se et milläs teen!?
onks sulla jotain hyvää vinkkiä tai jotain..? :o
millaset laitteet sulla on, vai teetkö tietokoneella kaiken?
0   +1 +2
 
10
Ensteeksi ; mitä ovat rebirth ja 303? Ovatko ne syntikoita vaiko mitä?

Olen kanssasi samaa mieltä basson vaikutuksesta mutta olisihan se tullut kuitenkin .
0   +1 +2
 
8
Värähdys 21.11.2004
on tää ihan hyvä beatti vaik en kyl tällasest musast tykkääkkää ku kuuntelen mielummin hip hoppia. no jatka samaan tyyliin kuiteski.......
0   +1 +2
 
jouni 11.08.2004
Tämähän on vängän kuulosta menoa. Tempo on sopivan eteenpäin vievä ja energinen. Toi synasoundi on pirun hyvän kuulonen. Biitti on toimii kans ton tyylisenä. Tässä on jotenkin sellanen svengi josta diggaan. Soundit toimii hienosti ja tässä on paljon makeita yksityiskohtia. En enempää osaa analysoida, mutta tykkäsin kyllä:)
0   +1 +2
 
7
JM 23.06.2004
narina on tässä biisissä paras elementti, tuo basso on jotenki..bassolinja i´tsessään toimii, mutta särö on jotenkin "huono" siis säröä pitäs olla joko lisää (basso narisevampi) tai vähemmän ("luonnollisempi" basso..)
ja tuo mikä liene soolo ei sopinu tähän biisiin ollenkaan.
tai oikeastaan voi jonkun mielestä sopia, mutta kun luin genren "acid house" tuli vähän enemmän mieleen sellanen monophonik -tyylinen tavara..tuo soolo sotki, pudotti ainaki yhen pisteen.
0   +1 +2
 
9
Ro niilo 19.03.2004
nghkmjkghjgh
0   +1 +2
 
9
Bloodycut 06.03.2004
En osaa kommentoida hienoilla termillä biisiäsi, mutta todettakoon että soundit ovat hienon terävät ja jokaista voi seurata helposti.
0   +1 +2
 
Snoze 26.02.2004
NO onkos käytössä sittem aito tb303.. tuskin soundien perusteella =) mjoo.. ei tää oikeen napsu missään suhteessa valitettavasti
0   +1 +2
 
Möhökki 26.02.2004
Hyvin kiintoisaa ja jollain perverssillä tavalla tanssittavaakin. Enhän minä tästä voinut olla jollain perverssillä tavallani pitämättäkään.
0   +1 +2
 
8
Imp 26.02.2004
miksaukseen vois panostaa.kaikki äänet ei oo balansissa ja mis ei oo reveerbiä.nyt biisi tuntuu aika tyhjältä.tasapaksua hieman.bassokuvio on kyllä hyvä.melodiat ovat aika hyviä mutta eivät ole miksattu ja efektoitu hirveen paljoa.hyvää tausta musaa
0   +1 +2
 
7
NoGood 25.02.2004
Menevän letkeetä meininkiä... ei kuitenkaan aivan meikäläiseen purevaa. Kaipailisin tähän enemmän jotakin "sälää" jotta meno olisi vielä parempi. Tosin en tiedä sitten genrestä että kuuluuko siihen kovinkin monikerroksinen saundi. Jos radiosta kuulisin niin en vaihtaisi kanavaa.
0   +1 +2
 
9
Samu2 25.02.2004
Oikein muksan tylysti lähti intron jälkeen tuo bassokuvio jylläämään, ja vei kappaletta eteenpäin. Suht yksinkertainen meininkin, mutte kyllä tätä kuuntelee ihan mielellään. Voisi laittaa repeatille korvalappuihin ja lähteä juoksemaan suuntaan x, ja lopettaa vasta kun patterit loppuvat vekottimesta...
0   +1 +2
 
8
Pastori 04.02.2004
Aikastas mukavaa pörinää. Soundit ovat mageet ja loppupuolella pankin räjäyttää synasoolo tai jokin vastaava soolo-osuus. Aika jees. Menee meitsillä tämän tyylisessä kamassa parhaaseen kolmannekseen.
0   +1 +2
 
FOT 04.02.2004
äänimaailma jää ehkä hieman laihan ja onton kuuloiseksi, eli olisin toivonut hieman paksumpaa saundia. nuo jamittelut on kyllä ihan kivan kuulosia paikkapaikoin, mutta tuo saundi on kyllä ehkä vähän tylsä, lisää väriä siihenkin. Ehkä myös pituutta lisää niin olisi päässyt tunnelmaan mukaan.
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 03.02.2004
Onpahan sufflea roimasti =)

Juu, tulee pomppu fiilis. alussa lähtee basarilla joka on ikävä kyllä liian kumea. niinkuin sellainen kolme mandariinia sisältä kumisaapas lattiaan toistuvasti hakattuna. mutta ei se mitään. itsekin olet viilauksentarpeesi huomannut, ja tähän ei varmaankaan enää jaksa paneutua kun on kauan kerran kovolla lojunut. hyvä bassolinja kyllä, some-e pitää pomppumeiningin liikkessä. happorutistukset toimivat. ja oij, mitä sooloilua lopussa tuon liidin kanssa. hiih! vilpitön hymy nousee kasvoille ja pumppaus jatkukoon. jahas. loppui rallit. no eihän rakenteessa mitään vikaa ollut.

tällainen mukava, leppoisa, pilke silmäkulmassa happo-talo-jatsailu, jatsailu siinä määrin kun on tuota sufflea niin antaa lisää hyvää fiilistä. miksaus nyt on vähän laiha mutta tunnelma ja biittikikkailu pelastaa tanssi-iltani..mutta toisaalta..miettikääpä miltä mä näytän tanssiessani tätä ton sufflen kanssa :D itselläni tulee mieleen joku ilkeä menninkäinen tärräämässä jossain helikeijun polttareissa kuokkavieraana savisahtia kitaten korvat märkänä himosta :D
0   +1 +2
 
Kaurismaki 03.02.2004
Huh. En ole elektronisen musiikin ylin ystävä. Siksipä numeronanto jääköön. Parasta tässä biisissä oli minun mielestäni tuo alun vocoder(?) yllätys, joka nosti pulssia aika tavalla kun oli luurit päässä. Vaan ei löytynyt ympyrästä kulmia kyllä. . . !. . = siis ?
0   +1 +2
 
8
Jazzmaster Flex 03.02.2004
Ok biisi, melodia on kivan psykedeelinen....Ehkä joitain hiomisia olisi tosiaan syytä tehdä
0   +1 +2
 
7
a98 03.02.2004
ihan jees. alun vocoderi osuus oli hauska :) biitti on ihan napakka, vaikka kaikki perkussiot ei oikein miellytäkkään omaa korvaa, acid houseksi aivan liian vähän groovea. tb kyllä oli kiva, soundi oli varsin hieno eikä kovin kaukana alkuperäisestä. vähän lisää vaihtelua ja nuo kirkkaat crystalacid synat pois. groovea rytmiä ja mielipuolisuutta. mutta ihan jees.
0   +1 +2
 
9
corter 15.12.2003
Hei jeah, melkein tekomaista! täähän kuulosta hyvältä, mun makuun olis hieman lisää draivia sopinut, mutta pistää pään nytkyttämään ja volumea lisää vääntämään. Soundit loistavia, vaikka näin lofina kuuntelenkin. Alussa hieman ihmettelin noita vocsupuheita, mutta eipä ne paljoa häirinnyt. Perkkussiot kivoja, soundit hyvin onnistuneita, kolkkisoundi narisee.. kyllä tästä ysin voi antaa. Anna lisää tällästä tulla, jos kerran näin hyvin onnistuu
0   +1 +2
 
Elektrojänis 20.11.2003
Ei muuten ole rebirthiä nähnytkään. Ei tosin mitään hardistakaan.
0   +1 +2
 
5
D-Saster 02.11.2003
shit, shit..............Idon`t like this shit!!!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
8
LauriT 30.10.2003
Bassoriffi kuulostaa todella tiukalta musiikillisesti ja saundillisesti. Se onkin tämän biisin ehkä paras anti. On tässä toki muutakin hyvää. Rumpusaundit ovat hyvänkuuloisia varsinkin basari ja snare. 303-linjat kuulostavat myös siltä miltä niiden pitääkin eli happoisilta. 8) Näihin olisi tosin voinut ehkä lisätä vielä hieman stereodelaytä tilavaikutelman kasvattamiseksi, koska tb303 yksinään ilman delaytä on yleensä varsin peltisen kuuloinen, vaikka tuo filtterin modulointi tietysti auttaa asiaa. Tuo kohdassa 1:15 alkava piipityssynasoolo on todella hyvin rakennettu ja kehittyy vähitellen monimutkaisemmaksi ja kohoaa kohti kliimaksiaan loogisesti. Rakenteellisesti on hyvä, että kohdassa 3:00 alkaa selvä loppuosa, eikä biisi vain jankkaa kokoajan samaa osiota uudestaan ja uudestaan niinkuin tämän tyylisisissä biiseissä usein on tapana. Yhteenvetona voisin todeta, että varsin menevä biisi, jossa hyvänkuuloinen bassoriffi ja synasoolo. Ei kuitenkaan mitään elämää suurempaa, joten kasi saa riittää.
0   +1 +2
 
9
jakeriver 27.10.2003
Biitti on aika kiva mut melodia vähän mitään sanomaton. Sellasta kivaa kuunneltavaa... Ei ihan hissimusaakaan, muutama koukku!
0   +1 +2
 
VA 13.10.2003
Omasta mielestäni vähän turhan löysiä soundeja tässä on käytetty. Tai ainakin basari on liian kovalla ja näin ollen hieman peittää melodiasoundeja. Tuo on nyt kuitenkin aika pikkuvika ja muuten tykkäilenkin tästä itse asiassa aika paljonkin. Acid-soundit ovat aina yhtä miellyttäviä ja tässä ne on toteutettu tuota hienoista voimanpuutetta lukuunottamatta hyvin. Snaresoundi on aika omaperäinen ratkaisu tällaiseen musiikkiin mutta itse asiassa toimii aika hyvin. Haikat olisivat kaivanneet enemmän vaihtelevia rytmejä ja jossain vaiheessa olisi voinut heittää ihan kunnon open haikankin peliin. Nämä ovat nyt kuitenkin vain parannusehdotuksia eivätkä missään nimessä tarkoita että kappale olisi huono. Päinvastoin, pidän tästä oikein paljon. Puolestavälistä eteenpäin kappale muuttuu piristävän vaihtelevaksikin jota kuulee ikävän harvoin tällaisessa musiikissa. Loppupuolelle oli suureksi ilokseni saatu jopa oikein letkeä soolontapainen tuolla leadilla. Oikein miellyttävän happoista kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
Haava 13.10.2003
Alun vokaalit olivat vähän standardit, mutta hauskat. Tuollainen rumpukomppi ei innosta yhtään ja alkaa monitonisuudessaan tökkiä aika pahasti. Muutenkin kappaleen tasainen varmuus siitä, että jokainen biitti, isku ja tapahtuma tulee aina varmasti kuin kello ei saanut aikaan Shadows maista tiukkuutta tai "porcupine tree - radioactive toy" biisistä tuttua lumoavaa varmuutta kaiken vääjäämättömyydestä. Jostain syystä kokotaustat, eli bassot ja rummut loivat monotonisen ilmapiirin, joka ei ole minun makuuni. E-Jänön varma tiukka sävellys tyyli näytti tässä kyllä laatunsa, mutta valitettavasti keskimääräistä tasaisemman puolensa. Alun "FiltteriAnalogiSynaResonanssiHirvitys (TM)" olisi varmasti ollut makea aito analogisella... 1:14 alkavat kaikku piippaukset, jotka äityvät psykedeliseksi melodiaksi olivat päälimmäisin syy tämän biisin arvosteluuni täällä. Oikeassa ympäristössä ne voisivat räjäyttää pankin.... tietysti sen "FASRH (TM)":än kanssa. Loppu ei oikein tuntunut hyvältä... en osaa sanoa miksi. Vaikka tämä ei vakuuttanutkaan kokonaisuudellaan, niin taas se antaa tuntua, että sähköäpupusta voisi irrota kovaakin materiaalia. ... äänikaista oli niukasti käytössä, mikä on osoittanut vomansa E-Jänön biiseissä. Jotenkin saudeista olisi kaivannut tilan tuntua tai tai lisää jotain.. hmm... analogisuutta/lämpöä. Aika tiukka saundimaailma sopii kyllä moneen, mutta nyt ei napannut. Hmm... Tästä arvostelusta tuli näemmä yhtä sekava ja moninainen kuin tuosta kappaleestakin. Kokonaisuus hukassa molemmista.
0   +1 +2
 
Stocco 25.09.2003
Heti ku otin sorsan pois sivultani ni se tuli tänne! Ihan niinkuin tuo lehmäkin. Tällaista saa kun kaks vanhusta musisoi. Ei näin nuori kuin minä jaksa tällaista humppaa. Jos ympyrän kulmat olisi löytynyt olisi parempi. Mut hyvä biisi tää on silti.
0   +1 +2
 
9
A33E 25.09.2003
korkea acid melodia oli aika svengaava ja kiinnostava. tuli loppua kohti enemmän esille, ja veti huomion puoleensa tehden muusta soundi maailmasta hypnoottisemman.. sellaisessa jumitusfiiliksessä tän tahtiin vois hyvinkin heilua jossain kemuissa ja kun 303 soundejakin oli, niin kokonaisuus sopinee hyvinkin tulla luokitelluksi acid house genreen..
0   +1 +2
 
9
Rion 24.09.2003
Ekaksi kyllä tuli jostain kumman syystä mieleeni Flat Beat. :) Kova, suoniin vajoava biitti tässä. Pää kyllä nytkyttää väkisin. En kuuntele sitten yhtään tällaista musiikkia, mutta nytpäs kuuntelen. Taidanpas kuunnella jatkossakin, sillä kyllä tämä iskee. Bassolinja on todella muhkea ja yksinkeraisen vetävä. Tässä taas oiva esimerkki että yksinkertaisuus on valttia.
0   +1 +2