katumuusikko (seiska remix)

pl arxiv 03

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Katumuusikko on ottanut uuden ilmeen, siis aktiivisemman roolin ja hyvä onkin ottaa, eihän tuolla ihmisvilinässä pelkällä panhuluin soitolla erotua pätkääkään.

Sanoitus on iskevä, porautuu asian ytimeen ja toistolla saadaan aina aikaiseksi jonkinasteinen ärsyke aikaiseksi kuuntelijoissa. Jos tätä monen aamuna kuuntelisi työmatkallaan asemalla vaikkapa, niin kyllä jo loppuviikosta lompsa aukenisi kovinkin herkästi.

Miksaus on mielenkiintoinen. Seitsemäs versio osoittaa sen, kuinka todellakin opiskelijat paneutuvat kaikkeen tekemäänsä vakavuudella ja pitkäjäntenteisyydellä, ei anneta periksi ja pyritään nousujohteiseen suoritukseen kaikilla saroilla.

Musiikki itsessään on sopivan villitsevää, jotta aamukankeahkokin työväki kääntää päänsä tämän kuullessaan. Iltaisin valitsisin esiintymispaikoiksi mukavien kansankuppiloiden tienoot. Niiden läheisyydestä saattaisi löytyä ymmärtäjiä hyvinkin ja paljonkin. Esiintymisasun olisi suotava olla varsin nukkavieru ja epämääräinen, ei mitään merkkituotetta ylle ellei jotain yleispätevää mainospipaa löydy. Kyllä HK:n sinisen logo mustassa pipassa tekisi kärsivän vaikutelman, ehkä.

Kyllä ilman muuta kolikoita heruisi kuin siinä yhdessä mainoksessa. Tässäkin yhteydessä voisi kysyä, mistä niitä senttejä oikein tulee?
0   +1 +2