I

T.O.M.E.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Varhainen Valo 24.04.2014
Vieläkin yhtä hyvä biisi. Kaikki pelaa ja toimii yhteen niin loistavasti!
0   +1 +2
 
_Panzerfaust_ 15.11.2012
Suvannot ovat pakollisia T.O.M.E.:n ulosannissa. Sama kun pohtisi tarvitseeko ihminen jalkoja, silmiä, röökiä, bisseä, jne. Kiitos Prometheus mestarillisista ambient hommeleista! Jos tätä projektia joskus jatketaan, niin lahjakkuuttasi tarvitaan jälleen ;)
0   +1 +2
 
Prometheus 29.10.2012
Joku puhui noista suvantojen tarpeellisuudesta? Voi johtua ihan siitä, että tein noita suvanto juttuja levyllisen kuulematta itse biisiä (vielä 200km etäisyydellä muustä bändistä). Panzerfaust nappasi sitten niistä parhaat levylle. En osaa sanoa itsekään ovatko suvannot tarpeellisia? Välttämättä niistä ei olisi tullut sen parempia vaikka olisin kuullut biisin ja sovittanut suvannon biisin rakenteeseen. Ehkä tasapaksumpia? Nyt rauhallisten suvantojen ja raa-an black metallin sekasikiö saa enemmän pimeämmän vaikutelman.
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 01.03.2009
Tässä kyllä onnistutaan salakavalasti tekemään tuoretta kamaa, vaikka ensialkuun syntyy vaikutelma jonkinlaisesta old-school retroilusta.
Biisistä tekee erityisen mielenkiintoisen päällisin puolin hyvällä tavalla monotoniset riffit, joihin kuitenkin laitettu yksityiskohtia ja koukkuja.

"Laulu" on kyllä tuolleen kivan alkutuskainen, mutta jää kokonaisuuden heikoimmaksi lenkiksi. Ilmaisusta tulee hieman turhan herkästi mieleen ne muutamat bändit tai levyt joilla laulu on toteutettu vastaavalla ulinalla (paremman sanan puutteessa). Mielestäni laulu kaipaisi jonkinlaista luovaa tuulahdusta, mikä on kyllä selvästi vaikuttanut biisin muuhun toteutukseen.
0   +1 +2
 
Hank Helvetic 31.01.2009
hyvä biisi tämä taitaa olla, mutta en voi sanoa varmaksi ennen kuin olen sen kuullut. Kuuntelen sitten paremmalla ajalla, että voin narista ja vittuilla jokaisesta kohdasta joka ei ole parempi kuin Under the Funeral Moon, Hordanes land tai Timeless Reign.
+1   +1 +2
 
9
leif&lars 25.01.2009
Parasta kuulemaani Panzerfaust -settiä niin biisin kuin soundienkin puolseta.
Ei löydy oikeastaan mitään narisemisen aihetta. Laulu on tässä ehkä eniten kysymyksiä herättävä juttu. Ei huono ratkaisu tämäkään silti.
Aika Shining meiningillä lähdetään liikenteeseen IMO.
Pitäisi kuunnella kymmeneen kertaan biisi putkeen, että pystyisi arivoimaan noiden suvantokohtien tarpeellisuuden. Eivät ainakaan toistaiseksi häiritse.
Joskus vaan tuppaa tulemaan sellainen fiilis, että onko tähän nyt lätkäisty tällanen kun ei olla muuten oikeen saatu hyvää riffiä soipimaan perään...
Toisaalta enpä minä normaalistikaan kuuntelemaani musiikkia näin tarkkaan anaalisoi joten kyllä tätä varsin onnistuneena biisinä voi pitää varsinkin siinä valossa kun tämä on näinkin pitkä.

Demoa odotellessa.
0   +1 +2
 
I.V 21.01.2009
Ei valittamista. Parasta matskua mitä sulla täällä on. Puolen välin jälkeen olevat "suvannot" oisin ehkä miksannut hieman toisin, kitaraa molempiin kaiuttimiin. Nyt tuntui että fiilis hieman kärsi siitä, ainakin näin kuulokkeet päässä. Itse saan myös enemmän irti biiseistä jos näen sanat. varsinkin tän tyyppisessä vokalisoinnissa ois kiva maiskutella miten mikäkin sana on ulvastu.
0   +1 +2
 
10
hellboozer 21.01.2009
no voi vittu!!!
0   +1 +2
 
9
Total support. Hankintaan menee kunhan ulostuu.
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 18.01.2009
No johan nyt...piipahdin tänne ekan kerran valovuosiin,ja oitis vastaan tuli kunnon krapula biisi....
Äärettömän rujolla otteella toteutettua sielun riivaus musaa tässä...
Soundit ovat hiomattomalla tinkimättömyydella marinoituja....Tässä on sopivasti garagea yhdistettynä ambienttisiin trippisiivuihin,jotka ruuvaavat ruuvin kerrallaan kuulian raadeltuun synapsiin.....
Viimeistään vocaaliosuudet sen tekevät....Nimittäin vievät pahoinvoinnin tasolle,jossa porakone on mieto käsite....
Synaporinat tukevat tätä Sunnuntain hienoa mielialan vääntelyä....
Saatana...Kyllä tätä kuuntelee.
0   +1 +2
 
10
Pituus on teoksella melko eeppinen, mutta kyllä aika kului kuin nahkasiivillä kun kokonaisuus on näin taitavasti toteutettu. Soundeihin on pistetty ripaus modernimpaakin otetta, mutta lopputulos on silti vielä mukavan raaka, eli liikaa ei ole missään tapauksessa viilailtu. Vokaalit hieman yllättivät aluksi, mutta kappaleen edetessä niihin tottui ja ne sulautuivat loistavasti osaksi kokonaisuutta. Kiemuraisesta rakenteestaan huolimatta biisistä löytyy myös hyviä koukkuja, ja näin ollen biisin uudelleenkuunteluarvo säilyy vielä aikojen päähänkin. Tunnelmaltaan hyvin kylmä ja kolkko kappale, joka ei kuitenkaan kuuntelijaansa jätä kylmäksi.Erittäin vakuuttavaa näyttöä T.O.M.E.:lta.
0   +1 +2
 
9
lavascale 13.01.2009
Ihan mukavankuulonen ralli tämä. Pituus oli ok, eikä loppujenlopuks tuntunu ees niin pitkältä. Jännä viisu sinänsä, semmoisia pieniä yksityiskohtia, joista erityisesti pidän, on paljon! vokalisointikin kuulosta erittäin sopivalta ;) Tää toimii kokonaisuudessaankin tosi hyvin, ei valittamista taida löytyä \,,/
0   +1 +2
 
9
Bestial Warlust 13.01.2009
Sopivan räkäiset soundit, jälkimmäisessä kommentissa kuultu Xasthuriin vertailu vähän epäilytti, eihän tämä sentään kuuluisaa Bedroom Black Metal genreä ole kuullutkaan. Ambient osat sopivat yllättävän hyvin biisin rakenteeseen, enemmän vokaaleita olisi kuullut mutta ei muuten kovin valittamisen aihetta löydy, soundit 9, riffit täyttä 10:ä yhtä riffiä lukuunottamatta, rummut sopii täydellisesti riffeihin, vokaalit helvetin ahdistavat,pro!

9
0   +1 +2
 
9
Hatesociety 13.01.2009
No ei tee mieli haukkua.
Vokaaleita sai jännätä ja sitten kun ne tulivat niin huomasi ettei tässä turhaa odoteltu!
14 Min olikin yllättävän lyhyt.
Mitäs tästä nyt käteen jäi, Kaikki mitä pitikin.
Vitu hyvä biisi joka tulee soimaan viellä useamminkin
0   +1 +2
 
9
Azag 12.01.2009
Tunnelmalliset kohdat toimii hienosti, samoin itse mättämiset. Hyvät saundit, kitarat&basso tulee vahvasti esille, eikä ne ole mitään ohutta paskaa. Tähän 14 minuutin teokseen aika vähän ujuteltu vokaaleja.
Vokaaleissa olis saanut olla enemmän tuskaa, mutta nämäkin menee kyllä mainiosti. Riffit ei mitään suuria kikkailuja tarjoa, mutta tämä biisi on oikeastaan kikka itsessään. Tykkään. Suurempia analyysejä tästä on vaikea näin yhden kuuntelun perusteella tehdä, mutta tulee pyörimään soittimessani varmasti useammankin kerran.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 07.04.2009
Siististi haettu tunnelmaa tähän, jostain kaukaa ja ehkä sanomasta löytyy se avain.... Hyvää kokonaisuuden hallintaa on ilmassa. Fiilistelyyn ehdottomasti ja tietyn tunnetilan saavuttamiseen on paikallaan tämä. On kohtia joita en pysty hallitsemaan ja ihmettelen vaan kuinka kipale etenee kivasti, ehottomasti, vaatii monia kuuntelukertoja auetakseen kaikessa hienoudessaan... 3 kerta menossa ja kuitenkin tuoreelta kuullostaa. Vaikea teos. Tuo panerointi juttu välillä hämää, seko(an). Nautin. Ugh! törkeän vittumaista.

Onko rummut aidot. (ainakin välillätulee jotain konejuttuja?) Blasteja enemmän peliin ehottomasti tai niiden esiin tuontiin kannattaisi panostaa. Muuten kyllä komppaa taidokkaan hyvin.

Skitat on perusvarmoja kokoajan, yes saundeilla! Mikäs siinä on mätätä.

Basso kivasti esillä, luo hienoa pohjaa! Hyvä miksaus.

Sanoman antajan julistama, lauserykäys (helppo?, biisiin verrattuna), tulee hienosti esille, mutta se lopullinen pääsiäismuna puuttu.

Ambient black metal. Uusi tyylikö? En ole ennen törmännyt!
0   +1 +2
 
10
Varhainen Valo 17.01.2009
Voihan Koukkunenä!
0   +1 +2
 
9
Smaug 27.03.2009
tässä on sitä jotain. Vaikea kuvailla tosiaan vain yhden kuuntelu kerran jälkeen, mutta kappale kokonaisuudessaan ei jätä tyhjäksi. laulua olisi voinut olla hieman enemmän. Ei tästä tällä kertaa sen kummempia.

Millos muuten voi ostaa levyn?
0   +1 +2
 
9
Groathor 10.02.2009
Biisillä oli just mukavasti pituutta, ei tuntu että ois liian pitkä :P Vaikka kuulostikin aika perus blackikseltä niin silti iski aika hyvite. Vokaalit toimi hyvite vaikka ois saanu olla vähän enemmän. Ihan kiva biisi.
0   +1 +2