Another World [vocal edit]

Phenomenal (vanhat)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
a98 27.11.2003
voksut ei oikein iskeny muhun, ei kuulostanu hirveen hyvältä. hihatit ja clappi iskee korvaan, liikaa diskanttia. basarissa ei ole tarpeeksi tehoja, kovemmalle ja kompurointia. toi ihme resosyna basso oli aikas huono valinta, alataajuuksia tarvii ja toi ei oikein toimi yhtään. jousi melodia oli kuitenkin aikas hyvä. kuitenkin toteutus on vielä vähän hakusessa..
0   +1 +2
 
10
A-Trax 19.11.2003
Voi Juku! Ihan karvat nousi pystyyn tätä kuunnellessa! :D Omassa sarjassaan tämä on kovaa luokkaa. Sanat on hyvät ja sopii mun mielestä hyvin tähän biisiin... Parempi tämä on kuin alkuperäinen Another World. Johtuisko sanoista...? En tiedä... mutta kuitenkin *hyvähyvähyvä* :)
0   +1 +2
 
DjLime 29.10.2003
Tämä olisi hieno chillaus biisi, jos vaihtaisit tuon tasabiitin tilalle jonkun rumpuloopin. Hatit on liian kovalla suhteessa muuhun biisii. Tempoa lisää jos haluat tätä trancena pitää, mutta enemmän tämä kiinnostaisi jos tämä olis chillout biisi. Pirun kaunista kuunneltavaa muuten, mutta ota pois tuo liidi, kun se kuulostaa aika karmealta piipitykseltä. Jään innolla odottamaan jos vaikka saataisiin chillaus versio. Silloin numero ei jäisi epäselväksi. Kymppi tulisi. Tälläisenään en kuitenkaan tästä pidä erityisen paljon. Suuresti johtuen tuosta liidin piipittävästä äänestä.
0   +1 +2
 
Tsume 26.10.2003
Varsin tunnelmallista trancea. Olen Stocco:n kanssa samaa mieltä hatuista. Ottavat hieman korviin ja noissa filleissä, jos se nyt on oikea ilmaisu, ovat symbaalien tasot aika korkeat. Mutta pikkuvikojahan nämä... Vokaalit sopivat sisällöltään hyvin biisin tunnelmaan, mutta hieman karkeilta ne välillä kuulostivat. Efuja vaan lisää peliin. :) Noin yleensä ottaen tämä nyt kuulosti hieman keskeneräiseltä, mutta pidin silti biisistä varsin paljon.
0   +1 +2
 
Stocco 07.10.2003
Hatut iskevet vieläkin liian kovaa? Melodia on liian kirkollinen. Vokaalit kuulostavat yllättävn hyviltä. Eli ne katoavat juuri sopivasti sekaan :)
0   +1 +2