The Stand

Antipope

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Chrimera 11.12.2009
Eipä tästä biisistä voi paljon sanoa.. Kun olen niin huono antamaan positiivista palautetta ;) Main melodia jää kivasti päähän ja biisi rullailee alusta loppuun kepeästi. Kitarat kuulostavat epävireiseltä parissa kohdassa. Miksaaja/ äänittäjä whatever ei ole ollut hommassa tarkkana.. Artistiahan ei voi syyttää mistään :)
0   +1 +2
 
9
Olppa 07.12.2009
Aika mukavan ilmavat saundit tässä, tykkään kovasti. Iron Maiden tulee paikoitellen mieleen, varsinkin introsta. Onneksi ei kuitenkaan jäädä ihan kyseisen bändin mukailuun, sillä persoonallisuutta löytyy myös. Tykkäsin erityisesti tuosta vaihtelusta mitä biisissä on. Välillä nimen omaan Iron Maiden -tyylistä melodiaa ja hiukan rennompaa menoa, mutta sitten taas lähteekin vähän rankempaa menoa.

Laulajan saundista en itse niin välitä, mutta hyvin se kyseisessä genressään toimii. Ei siis mitenkään huonoa, ei vain kolahda minulle tämän tyyppinen laulu. Omat mieltymykset menee vähän enemmän tuonne matalampaan örinään, esimerkkinä tästä vaikka Opeth. Soitannollisesti tämä toimii oikein hyvin. Etenkin rumpali pistää varsin hyvin. Ei mitään järin erityistä, mutta oikein toimivaa musisointia.

Sävellyksellisesti tykkäsin myös. Kiva ettei biisi menee ihan normikaavojen mukaan, vaan osioita on leivottu mukaan hyvinkin paljon ja ne sopivat toisiinsa hienosti. Kaiken kaikkiaan oikein hyvän kuuloista matskua. Itselleni ehkä vähän liian suoraviivaista, koska omat mieltymykset ovat vähän enempi tuonne progemetallin puolelle, mutta ei se sitä tarkoita etteikö tämä hyvää olisi. Ehkä hiukan jäin persoonallisuutta kaipaamaan lisää. En tiedä onko teidän juttu, mutta puhtaita kitaroita olisin mielelläni kuullut tuolla joissain väleissä, olisi voinut sopia ihan hyvin.
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 02.09.2009
Rautaneitoa ilmassa, mutta omaperäisellä otteella. Kaukaisia kaikuja tuolta minulle kultaisesta 80-luvusta, mutta tuotu tälle vuosituhannelle.

Asenne välittyy kuulokkeisiini todella mahtavasti ja suorastaan nautin kuulemastani. Kunnianhimoinen teos, joka on onnistunut erinomaisesti. Ette kyllä ole mennneet sieltä mikä olisi ollut se helpoin reitti. Tästä nimittäin saisi tuon siistin n.52 alkavan kitarariffin vuoksi, väännettyä yksinkertaisen hittibiisin. Te teette paljon enemmän ja syvemmän, mieltäni lämmittävän esityksen. Nyrkki pystyyn ja keikoille esittämään.
0   +1 +2
 
9
Tuomio88 24.08.2009
Noniin! Itseeni iski heti nämä saundit! Kitarat ja rummut ovat selkeät saundeiltaan ja mielestäni se, että tahti ja iskut eivät ole täysin kohdallaan, tekee tästä juuri mielenkiintoista. Homma pysyy kasassa hieman niinkuin veitsen terällä, mutta siksi se toimii! Nykypäivänä kuulee niin paljon taitavaa ja viimeisteltyä kamaa, että tällainen persoonallinen tyyli erottuu edukseen.

Laulu sopii myös mielestäni tähän tyyliin. Jollain tavalla saundi muistuttaa hieman Atheistia, ei niin metallimörökitarat tai -rummut. Mielenkiintoista musiikkia ehdottomasti! Alkuvaikutelmasta tulee nämä pisteet.
+2   +1 +2
 
9
Tyranno 29.07.2009
Soundit mielestäni kuulostaa todella hyvältä. Olette kehittyneet parempaan suuntaan näiden vuosien aikana. Hyvä biisi, ei toista itseään ja tätä biisiä tulee varmasti kuunneltua muinakin aikoina. Hyviä riffejä ja vokaalitkin alkaa kuulostaa vielä paremmilta.
0   +1 +2
 
9
Saakel| 01.04.2009
Ui saatana! En ihan odottanu tällästä biisiä antipopelta.
Vähän kasarimeininkiä tässä, hyvin kuitenki muokattu omanlaiseksi soundiksi, tästä mie tykkään.
Helvetin hyvä falsetti 04:15 kohdalla! Tosi omaperänen soundi laulajalla.
Vähän tulee jossain vaiheessa mieleen iron maiden.
Ite diggailen enemmän vanhemmasta tuotannosta, mutta kyllä tää potkii helvetin hyvin.
0   +1 +2
 
8
pommikaitsu 16.03.2009
onko kitaran tuplaus alussa välttämätön. se syö paljon hetkestä kun lähtee muu bändi mukaan.
jotain ongelmia olen havaitsevani taimauksen kanssa.
ja aivan kaamean hölmöt tomi soundit ennen laulun lähtöä. tuli niitä näköjään useampaan otteeseen.
jossain vaiheessa tuli mieleen sana huumori metalli. onko siinä mitään perää.
huumori tulee hieman kieliposkisuudesta ja rumpusoundeista.
biisi on hieman pitkähkö kuitenkaan tarjoten mitään uutta mullistavaa päästyämme iisin puolen väliin.
editointia lisää ja omaa tuotanto korvaa työstämään selkeämpää materiaa. tästä on hyvä jatkaa.
ei ihan vielä radioaoitto materiaali. totta kai jos ohjelman nimi on demo levyt.
0   +1 +2
 
7
Impact 13.03.2009
Taimiongelmat pilaavat alun tunnelmaa ja häiritsevät tunnelmaa. Haitsukikkailu ei mielestäni toimi alussa, vaan siitä tulee lähinnä semmonen ylä-aste meininki mieleen. Kitarat ovat osittain vissiin vähän väärässä vireessä ja tämä iskeekin ärsyttävästi korvaan. Laulu ärsyttää epätasapainollaan, välillä se örinä on suht kuunneltavaa mutta kun taas alkaa se "soinnullinen" laulu niin vaihdot vähän "sortuilee". Haitsu on kauhean kuulonen. Soundit eivät mielestäni ole tarpeeksi jykevät. (Tajunnanvirtaa kirjoitan tästä kun kuuntelen tässä samalla :P) Itse biisi on ihan hyvin koottu kasaan ja osittain miellyttää korvaa. Kitaran epävireisyys särkee kyllä sen verran korvaa että ihan harmittaa että ette virittäny kunnolla :P (maybe its just me :P). Sooloa jäin vähän kaipailemaan, kun oli vähän tota ensiferum vaikutelmaa tos musatyylissä. Muuten ihan kelpo veisu, mutta nuo "ongelmakohdat" veivät sen verran korvaa pois itse biisistä etten oikein voi sen enempää sanoakkaan. Täyttä häkää harjottelemaan soittoa ja treeniä alle ni varmasti nappaa! :D Ja tosiaan Ensiferum-tunnelmaa oli ilmassa mikä on aina kivan julläri! :D
0   +1 +2
 
9
laice 12.03.2009
Alun "olen suomalainen" tyyppinen intro toimii ja antaa heti odottaa jotain loistavaa.. ja kyllähän sitä sieltä tuleekin. Häiritsee kyllä ilmeisesti keskeneräinen miksaus jonkin verran mutta yritetään olla huomioimatta. Biisi etenee tuohon laulustemmaan asti hyvin mutta mielestäni alkaa sitten toistamaan turhaan itseään. Jonkinmoinen typistys voisi toimia tai jättää sitten jotain osia kokonaan pois. Puolenvälin rymistely kyllä kieltämättä piristi meininkiä mutta omasta mielestäni toimisi hieman lyhempänä versiona paremmin. Pituus imee vähän makua muuten toimivalta ryskeeltä. Laulu on hyvän kuuloista ja mukavasti tasapainossa muiden instrumenttien kanssa. Tuo laulustemma/tuplaus toimii kyllä erittäin hyvin.. Pitää nyt hieman perua puheita kolmannen kuuntelukerran jälkeen. Tuo loppu pelastaa biisin pituudenkin. Turhaan hätiköin alussa, toimii näinkin pitkänä versiona =) Hyvää settiä kaikinpuolin!!
0   +1 +2
 
9
Epoche 06.03.2009
Tomit kuulostaa aika huvittavilta, mutta muuten ihan pätevä biisi. Jotain hieman omituista tapahtuu koko ajan joka pitää kuuntelijan varpaillaan, mutta samalla sotkee kappaleen (itse kuvittelemaani) kehityskaarta ja rakennetta - tästä syystä tuntuu ettei oikein edetä mihinkään..Toisaalta tykkään kyllä tyylien sekoittelusta ja muutenkin kuulijan sekoittelusta ettei siinä mitään. Kyllä tätä täytyy palailla kuuntelemaan paremmalla ajalla vielä..
0   +1 +2
 
9
lavascale 05.03.2009
Mukavat saundit tässä, kitarointi aika vaikuttavaa tosiaan. Siitä plussaa. Ihan mukava rallihah tämä on, tosiaan vähän jotain olisi lisää kaivannut. Laulanta sujuu ihan jees, kokonaisuus toimii.
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 05.03.2009
Vanhempi Iron Maiden se siellä jossain kummittelee vai? Jykevää biisin hallintaa. Monipuolista, monen kuuntelun kestävää ja olette saaneet hienosti nivoutettua yhteen kaikki biisin osiot. Se tekee kuuntelusta nautittavaa ja pääsee fiiliksen. 80-luvun kuuloiset ääniaallot iskee meikäläiseen ihan satasella. Loistava biisi.
0   +1 +2
 
Holic 04.03.2009
Johan on jylhä aloitus intro. Hämmentävä tuo nopea/hidas riffi yhdistelmä. Kyllähän tämä ihan mukavasti jyllää, on ainakin omaperäistä mottausta. Ettekös te ennen tehny hiukan mustempaa kamaa? Tuo tilu kohtaus kertsissä kuulostaa aika jännältä. On tämä kyllä monipuolinen kipale, en vaan pääse oikein messiin. Jeah. Nyt sekoititte meikäläisen lopullisesti tuolla loppu rytistelyllä. Ei saa kiinni. Mutta hyvin soitatte ja laulelette.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 03.03.2009
Noista kitaratilutteluista tulee jotenkin hyvällä tavalla Iron Maiden mieleen.
Vielä kun tässä olisi ollut puhdasta ja vahvaa laulua (korjaan, olihan sitäkin lopussa ilmeisesti ja hyvältä kuulosti). Kyllä tämä tälleenkin menetteli hyvinkin. Stemmat olivat hyvät. Biisi oli pitkä, ei kuitenkaan käynyt liian tylsäksi.
0   +1 +2
 
9
Akeli 03.03.2009
Biisin alkuun pääsemisessä menee vähän turhan kauan aikaa, mutta kyllähän se sitten ihan lähtee rullaamaan. Aika vahvasti kuulostaa örinä Lindroosin Peteltä. Persoonallisempi soundi ei siis olisi pahasta. Olin kuulevinani, että siinä yritettäisiin laulaa jotain melodiaakin ihan, mutta ei se ainakaan sieltä turhan selvästi tullut esille - en sitten tiedä johtuiko miksauksesta vai itse laulusta. Soitossa nyt oli varsinkin biisin alkupuolella joitain epätarkkuuksia, mutta ei mitään suurempaa. Tarkemmin sitten ensi kerralla.

Soundit nyt oli ihan jees. Tomit kuulosti vähän jotenkin typeriltä, ja kitaroiden leadisoundit oli vähän jotenkin laimeen kuuloset, mutta muuten kyllä hyvät soundit.

Biisi oli rakeenteeltaan ilahduttavan epätylsä. Ei paljoa jäänyt päähän rakenteesta, muuta kuin se, että ei se ainakaan AABA-rakennetta noudattanut, joka taas on aina kotio päin.

Yhteensä siis hyvä biisi. Aikaisemmin en tästä bändistä pitänyt (en sitten tiedä että miksi), mutta tämä olikin positiivinen yllätys.
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 01.03.2009
Kovat soundit!
Tulee iron maiden mieleen tuosta alusta :D
mistä lie johtuu.

Mikkoha kehittyny örinöissä ihan vitusti! Hatunnosto siitä.

Kaikenkaikkiaan hyvä paketti ja lyriikathan on ihan parhaimmistoa.
0   +1 +2
 
9
Mld 13.03.2009
Ihan laadukasta kamaa. Impactin kanssa olen siinä samaa mieltä, että kitara ei aivan joka kohdassa natsaa, mutta ei se todellakaan kokonaan pilaa tätä biisiä. Pientä viilausta vain, niin kyllä on todella kovaa settii. Tämä Ensiferum-tunnelma tässä on kyllä todella mielenkiintoinen. Odotan innolla seuraavaa biisiä.
0   +1 +2
 
8
Trollblodet 15.06.2009
onhan tämä melkoisen omameräistä :) jotenkin tuo englanti laulussa karskahtaa korvaan... melodia on aika hauska alussa tulee melkein joku iskelmä viisun kaltainen mieleen. Alkaa ehkä hivenen toistamaan itseään kokonaisuutena. Rummuista saisi löytyä lisää tarkkuutta ja jotenkin ne ei oikeen tuo sellasta tarvittavaa munaa, timing ehkä heittää hiukan.
kokonaisuutena todella omaperäinen siitä plussaa.
0   +1 +2
 
8
eMbRYo 14.05.2009
Pirun omaperäistä tiluttelua hyvällä tavalla, biisi on ihan lepposaa kuunneltavaa... Breakdown oli aika yllättävä loppupuolella ja perään heti blastimonoa perseelle. Työ ootta hyviä omalla tavallanne. :D
0   +1 +2
 
9
Kiefran 27.03.2009
Aivan vitun mahtavaa Hawkwind Blackkista, vokalistikaan ei sorru pelkkään variksena raadon nokkimiseen... Kyllä tästä antia löytyy, biisin pituudesta myös kehaisuja, surullisia kitaroita on aina ilo kuunnella...
0   +1 +2
 
8
Sakmongkol 27.03.2009
Noniin, meinasin vallan jättää kuuntelematta kun tätä mainostettiin heavy/black-metallina, mutta tämähän oli oikein hienoa melodista, paikoin hyvinkin Maiden-henkistä metallia. Soundit OK, soitto paikoin hieman epätarkkaa muttei häiritsevästi. Laulusta en osaa sanoa muuta kuin että itseäni enemmän miellyttäisi sekä mielestäni kappaleeseen paremmin sopisi puhtaampi ja melodisempi laulu läpi biisin. Mutta älkää tästä välittäkö, rääkykää rauhassa. =)

Ei tästä oikein muuta kritisoitavaa keksi, vähän voisi olla paremmat soundit ja tarkempaa soittoa. Näillä saatte kasin.
0   +1 +2
 
9
GoSu 21.04.2009
Jumalauta kun tullee vahvasti kyllä Iron Maiden kaikesta mahdollisesta paitsi lauluista mieleen, varsinkin alussa. Pieniä taimiongelmia tuntuisi olevan, onkohan klikkiin soiteltu ollenkaan? Mutta ei sillä nyt niin väliä, eihän (vanhassa) Maidenissakaan oikeen tykkää jutut osua kohdilleen mutta toimii silti. =) Laulut on omaan korvaan parantunneet kun tuntuu menevän vähän lähemmäs puhdasta laulantaa kokoajan, toimii tämän biisin melodioiden kanssa helvetin hyvin yhteen ja itse ainakin tykkään tästä uudesta suunnasta helvetisti. Soundeissa on edelleenkin pientä parannettavaa ja osa soitosta menee pikkuisen ohi, sävellyksellisesti täysi kymppi, mutta nuo edellämainitut pudottavat omassa arvoasteikossa alemmas valitettavasti :P
0   +1 +2
 
10
Tumpa 14.03.2009
Oho, johan rokkaa! Vaikee tätä on mitenkää kritisoida, ku kaikki toimii. Kitaral kompit ja liidit siistei, rummut kans hyvii ja blästist aina boonust, laulaja osaa asiansa ja saundit on kohallaan. Ei tästä mitään puutu.
0   +1 +2
 
9
Method 07.03.2009
joo on tää aika helvetin hyvää musaa! \,,/
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 09.03.2009
Vuolaasti kehitellään alkupamausta ja tässä tapauksessa pelin avaava maidenmäinen melodia toimii hyvin. Yleensä suorastaan vihaan tuon kaltaisia pillutteluja, mutta Antipope sotkee nuo hyvin muuhun omaperäisen melskansa sekaan. Suorempi veto on tähän väliin oikein piristävä ratkaisu. kolmen minsan kohdalla lähtevä "raskaampi" pätkä toi hyvän koukun biisiin. Sen loppu puolella myös hyvää Ulrichmaista seko marssittelua, heh.
Saundit ovat jopa tässä keskeneräisessä miksauksessa huomattavasti tasapainoisemmat kuin Chaosmoksella. Rummut toimii, etenkin snaressa hyvä potku. Vokaaleissa on kehitys mennyt siinä määrin eteenpäin ettei yliyrittämisestä ole enää niin rippeitä. Sovitus puolella on myös rauhoituttu, joka osaltaan selkeyttää kokonaisuutta. Mutta tämähän onkin se ainut radio raita tulevalta, enkä uskalla heittää mitään ennakko lauseita siitä mitä seuraava näytebiisi tuo tullessaan. Varmaan jotain ihan muuta, niinkuin Mikko jo vihjailikin. Odotellaan...
0   +1 +2
 
9
pupux 16.04.2009
ihan hyvältä kuulosta, vaikka aattelin aluksi että liikkaa örinää, mut ei sittenkään. lisään biisin listaani...;)
0   +1 +2