Coral Reef

Uplink

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Holmström 08.09.2005
Piti sitten mennä lähes 2 vuotta että löysin sattumoisin näin hienon ja täyteläisen biisin ja suoraan chill osastolta :) Itseasiassa kiitokset Larizzalle jotta löytyi, toisin ihan toisen biisin kautta... (Larizzan tietämättä)
No kuitenkin... koko tuotanto kahlattu läpi ja niistä muista sitten mahdollisesti toiste....

Tämä biisi on omassa lajissaan helmi...huippu..loistokkaan täydellinen äänimaailman huipentuman taajuuksia täydentävä ja rauhoittava teos.

Melodian kulku, rakenne koko biisissä erittäin loistava.
Yksinkertaisuudessaan täyteläinen.

Miksaus sekä kokonaistuotannon hallinta huippuluokkaa ja huomaa että artisti / tuottaja on alansa ammattilainen.

Tämä on biisi joka tarvitsee lisää tilaa niin klubi- kuin radiosoitto maailmassa...

Tuossa kun lukaisee aikaisempia kommentteja, niin huomaa ajan muuttuneen nykyhetkeen verrattuna... joillakin genret on mennyt pahasti sekaisin... Tämä on selkee chill jossa on nostetta melodicin rajamaille...

Biisin tunnelma pitää hämärtyvän alkuillan beachilla... josta ollaan juuri siirtymässä hetken kuluttua lähemmäksi klubia...alkavia melodic trancee ja yön lähestyessä suoraan asiaan...

Huippubiisi!

Thnx :)

ps. Olisi mukava jos saataisiin hieman updatea missä mennään tänäpäivänä tuottajan matskussa :)
0   +1 +2
 
10
PutteAtte 20.01.2009
Olipa Biisi! Toimi ihan törkeen hyvin, pitkään aikaan kuullu näin hyvää elektronista settiä! Stringsit, pianot ja rummut!!! Loistavat soundit!!! Eipä oikeen löydy mitään huomauttamista...
0   +1 +2
 
Dawn Sessions 30.06.2008
Oi, oikein kaunis aloitus tässä, heti heräsi toive päästä meren rantaan... :) - S/DS
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 19.12.2004
Ai että miten ihanaa paditunnelmointia. Aivan kuin melodiat hyväilisivät pitkin kaunista naisen ihoa... Bassolinja on kuin täyteläisin suudelma ja lämpöisin hellyyden osoitus. Ruusuja puutarhassa. Aurinkoa meren rannalla. Rakkautta ja viattomuutta. Rakkautta joka ei kyseenalaista mitään, uskoo vain sokeasti tulevaisuuteen ja ikuiseen onneen.

Kickit ja muut häslingit soivat täydellisen groovin tyyliin ja biisi on muutenkin hyvä tunnelmaltaan. Chilli kappaleena kuitenkin varsin tanssittavaa materiaalia. Vahvoja aineksia täydellisen miksauksen kera, mitä mä muuta taas jälleen voisin toivoa enempää? Jos sen keksitte niin mä myyn kyllä jo oman sieluni pois! Se tuntuu aivan tois arvoiselta näin laadukkaan musan keskellä.
0   +1 +2
 
10
Axu-T 21.12.2003
Upeat soundit... Mieli kelluu halki tuntemattomien maailmojen.. Kaunista... Tätä tunnelmaa kaipaa usein. CHILL! PEACE! <3
0   +1 +2
 
10
blizzie 09.12.2003
Uuh. Ihana melodia. Äänimaisema oli jotenkin poikkeuksellinen chilliin, mutta se kyllä todellakin toimi. Kymppi :)
0   +1 +2
 
10
unikoi 08.12.2003
En jaksa alkaa vääntämään tunnin pituista luentoa siitä, mikä toimii ja mikä ei. Kokonaisuus on varsin onnistunut, miksaus täydellisyyttä hipova. Huomaan pianossa olevan pientä säröä..onkohan tarkoituksella tehty...?;)
0   +1 +2
 
10
Avara 07.12.2003
Voi jäätärä :P Joskus kauan aikaa sitten kuuntelin tämän, en pitänyt yhtään. Sitten muiden biisien kuuntelun jälkeen, olit ehdoton ykkönen mikserissä trancen teossa. Sitten päätin ladata tämän biisin uudestaan koneelle ja sitten vasta huomasin miten hyvä kappale tämä on. En juurikaan pidä Chill musiikista mutta tässäpä poikkeus. Tuo piano on aivan mahtava.
0   +1 +2
 
10
anzx 17.11.2003
Holy christ.. Ehdin jo epäillä artistin taitoja kuunneltuani tuon solar storm kappaleen, mutta tää on jotain uskomatonta. Ehdottomasti parhaita chillejä mitä oon kuullut. Biitti tuli mukaan yllättäen, odotin biisin etenevän perinteisemmällä chilli linjalla mutta ehdotonta plussaa tämäkin. Pituutta olisi ehkä voinut olla vielä tuplasti lisää mutta menee näinkin, repeat päällä :)
0   +1 +2
 
9
Jka 06.11.2003
Puhdasta ja selvää = kaunista! =)
0   +1 +2
 
9
Loom Vortex 23.10.2003
Silli Trancee...varsin "iloinen" biisi. Tulee fiilis...miten sen nyt sanois..."Aina on toivoa". :) Kukaan ei ymmärtänyt varmaan sanakaan mitä sanoin, mutta antaa numeron puhua puolestaan.
0   +1 +2
 
Red 21.10.2003
Hyvä äänimaisema, sairaan fätti ja kirkas saundi /me likes. Piano ehkä hieman klisheinen, mutta mitä voi trancemieheltä odottaa ;) Ei nyt viitsi omia fiiliksiä enempää alkaa erottelemaan, mutta loistava kappale. Tulen antamaan numeron kun osaan päättää :)
0   +1 +2
 
10
a98 19.10.2003
ohh hieno veto tämä! kaunista äänimaisemaa. basso on magee! ja muutenkin biisi letkuttelee nätisti!
0   +1 +2
 
Miksu 18.10.2003
Kertokaapa joku mitä genreä tää sit on jos ei kerran chilliä..? :) Itselleni tämän tyylinen musiikki toimii enemmän rauhoittavana kuin tanssittavana joten päätin laittaa genreksi chill..en parempaakaan löytänyt. Älkää vetäkö herneitä nenään jos en aivan ole perillä kaikista genreistä. :)
0   +1 +2
 
Nuthead 17.10.2003
Tämä on siis sinun näkemyksesi Chilloutista... Ei millään pahalla, mutta sinun kannattaa pysyä Trance piireissä... Jatketaan me kaikki harjoituksia jne...
0   +1 +2
 
somebody 17.10.2003
Tulee kyllä vähän Ibizapoppichilli mieleen tästä. Äänimaisema on totisesti kohdallaan, mutta chilliksi liian menevä ja rauhaton, johan tässä Kekkonenkin kääntyy haudassaan. Alku oli kuin kaunista Ambientia, olisi saanut vain jatkaa samalla linjalla niin tulos olisi ollut selkesti parempi.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 15.10.2003
Erittäin kaunis biisi. Melodiat ovat erittäin hienot. Varsinkin nuo padit. Breakbiitti vie biisiä hyvin eteenpäin. Myös tuosta pianosta täytyy antaa extraa. Kokonaisuudessaan todella onnistunut biisi.
0   +1 +2
 
9
DjLime 13.10.2003
Tämä oli pakko ladata, koska halusin kuulla miten trance jätkältä irtoaa chill out musa. Hienot äänet olet saanut, mutta tuossa alkupuolella jotkut äänet eivät toimi kokoajan yhteen vaan aiheuttaa sellaisen pahalta kuulostavan epäsoinnun paikoin. Biisin biitti olisi saanut olla rauhallisempi. Joku kevyt rumpulooppi. Ei mitään näin massiivista jumppua. Hieno paketti sinänsä, mutta en tiedä laittaisinko tämän chill genreen. Tämä on tavallaan trancea, mutta tuo biitti on vaan erilainen kuin perus trancessa... hmmm. empä keksi mikä se sellainen genre on. Pakko on hienoista äänimaailmoista ja hyvästä tunnelmasta antaa ysi.
0   +1 +2
 
Stocco 10.10.2003
Ajattelin, että mikäköhän tyhmä chillailu biisi tämäkin on. Erehdyin. Sopivaa täytettä tamppausbiiseillesi. Sisältää hyvää melodiaa niinkuin kaikki tekeleesi ja tämä monipuolistaa tuotantoasi sopivasti. Toivottavasti tällaista ei kuitenkaan tule kuin maksimissaan 10%. Hyvin sopiii tuo sirittäväkin haitsu tähän ja bassolinjasta täytää antaa myös kiitosta. Yleensä chillibiisit ovat liian elottomia. Tässä on elävyyttä, vaikka tämä ei kiihdytäkään pulssia. Piano toimii tässäkin. Se on kaunis.
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 09.10.2003
On kyllä loistava biisi! Pianosta pidin eniten.. paditkin oli kyllä täysin kohdallaan... ja soundipuoli muutenkin aivan loistavaa tasoa. Biitissäkään ei oo moittimisen varaa, eli mitä mä täs viel selitän.. kyllä tällästä kelpaa kuunnella! ;)10+
0   +1 +2
 
10
Buhis 08.10.2003
Padisoundi on todella hieno, juuri sopivan kirkas ja pehmeä. Pianomelodiakin on mukava. Biitti on todella groovaavan kuuloinen ja sopii tällaiseen rauhalliseen biisin yllättävän hyvin. Äänimaailma on hieno, ja soundeissa ei ole mitään valittamisen aihetta. Rakenne toimii muuten moitteetta, mutta ehkä tuossa keskivaiheilla biisiä olisi voinut olla ihan kunnon breikki, vaikka tietysti biisi alkaa ja loppuu rauhallisesti, joten ehkäpä se breikki olisi ollut liikaa.Tää biisi jää kyllä soittolistalle, ja tulee varmaan kuunneltua useastikin. Hyvää työtä!
0   +1 +2