Parasiitti

Sola

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Fritzu 08.05.2009
okei poika, iha hieno biisi, biitti hieno.. mut kyl miu ääni sopii va ni prkleen hyvin tähän;D (aini ei o mikseris asti se viel)

mutta, boy is back in game? poika osaa asiasa ei siin mtn, edellee.:D
0   +1 +2
 
10
valtsu1991 11.04.2009
kovaa on
0   +1 +2
 
10
optiikka 12.04.2009
Noniin, nytkun ajatuksen kanssa kuunteli koko biisin niin täähän on hemmetin hieno biisi!
Lyriikoissa on semmosia perus jabekikkoja jotka kestää kuuntelua monen monta kertaa. kuuntelin itseasiassa tän varmaankin 7-8 kertaa.
kertsistä tykkäsin, niinkuin sanoin jo äänittäessä.
Lyriikka ja flow sulla on aina toiminu mainiosti.

Kuten sie halusitki että joku samaistuu, mie samaistuin :D
0   +1 +2
 
Aissi- 12.04.2009
Biitistä en tykänny yhtään, vitun kuultua perushaikeata-pianisointia. Tekisi mieli enemmän hermoilla tuosta mutta säädyllisyyden nimissä menkäämme...

Mitä sanoista, ei noi parilla kuuntelulla aukea mikä onpi vain hyvä. Loisimiselle aina arvostusta...Sulla on rytmitajua niin voisit enemmän apinoida sillä kun tässä tyydyt aika perusrytmitykseen. Kertosäkeeseen oot saanu ihan potkua, aika rajoilla sankarimeiningistä mahtipontisuudessaan. Toi lopun runoilija-osuus on jees, tuota kannattaa käyttää jätkän enemmän hyväkseen->hyvältä kuulostaa tosiaan. Vokaalit voisi olla kai enemmän pinnassa kun taustan basso taitaa olla yliläski tähän. Eri biittivalinnalla, varsinkin rytmiltään, saisit tästä paremman, rohkenisin sanoa. Ja parasta toivon jätkän innostukselle, sulla o vielä paljon sanottavaa minkä laiskuudeltas vain kerkiät.
0   +1 +2