Rasa

Barbapapa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Kan Ho Cib 15.04.2004
Vähän enemmän noice/rakedii meikän makuun mutta samalla kival koostumuksella ei junnaa hmm ainaki vaikuttaa siltä :) juvelaa meininkii :)
0   +1 +2
 
Haava 22.10.2003
Hmm... Clippaako biisi kokonaisuudessaan ihan tarkoituksella... Kullostaa nimittäin aika hirveälle minun korvissani... Jos tämä ei ollut tarkoitus, niin vähennäppäs sitä kokonais äänenvoimakkuutta siltä ohjelmasta (mitä ikinä käytätkin). Tuo clippautuminen ainakin häiritsee aika vahvasti... ja minun herkät hi-fisti korvani kärsivät... itse biisissä oli kyllä ihan hyvää rumputavaa ja aineksia useampaakin rumpusoolon pätkään... Tälläinen pelkkä rumpumusiikki on kuitenkin aika vaikeaa saada pysymään mielenkiintoisena ihan kuutta minuuttia.Lisäksi kokonaisuus jäi vähän sekanaiseksi. Minuakin häiritsivät Apo:n lisäksi ne noisella totetutetut sihinääänet... niissä olisi voinut korostaa bassoa tai laittaa niihin iskevyyttä lyhyemmällä Attack-ajalla... en osaa ihan varmasti sanoa... jokatapauksenssa ne iskivät vähän erillisinä korviin tuolta. Mitä ihan purhtaaseen rytmisäveltämiseen tulee, niin tässä oli kyllä ihan ideaakin rumpubiisiksi... ei ehkä tarpeeksi kuuteen minuuttiin, mutta selvää tajua kompeista kyllä löytyy.
0   +1 +2
 
Apo 14.10.2003
Kivoja rytmejä, mutta soundipuolella sampleilla ja särön kohdistamisella oikeisiin paikkoihin voisi biisille tehdä mielestäni hyvää. Biisi kuulostaa nyt hieman tukkoiselta ja siitä puuttuu mielestäni se potku mitä tarkempi äänten erottelu toisi. Äänistä vaihtaisin vain oikeastaan noisella tehdyt hihatit ja muut noiseäänet vastaaviin sampleihin. Muuten äänet ovat hyviä sellaisina kuin ovat, paitsi välillä efektiäänet ovat vähän liian kovaäänisiä. Mielenkiintoista matskua kuitenkin ja pitänee tsekkailla mitä tulevaisuudessa tänne ilmestyy.
0   +1 +2
 
8
Okapi 14.10.2003
Todella hienoja rytmejä. Melodiaa/bassoa voisi olla enemmänkin, toisi biisiin vaihtelua. Kuusiminuuttinen rytmikikkailu käy pidemmän päälle ehkä vähän turhauttavaksi, jos ei mitään merkittävää muutosta biisin aikana tapahdu.
0   +1 +2
 
JaDubb 14.10.2003
Kyllähän tossa oli joitain hienoja elementtejä, mut en tykkää henk. koht. hirveesti ton tyyppisestä biittilinjasta. Pehmeempi kicki vois olla poikaa tossa... mitä softia sä muuten käytät?
0   +1 +2