Emo

Pyhäkoulu Palaa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
korpikorppi 30.07.2009
Onnistunut kokonaisuus, osat nivoutuvat hyvin
toisiinsa ja tuohon eurohumppataustaan. Samoin
molempien artistien jäljittelemätön tyylinsä on
omiaan lyömään oman leimansa tähän - ei tarvita
nähdäkseni nousuhumalaa, laskuhumalaa tai känniä
ylipäättään - jos tamä on yleensä upotakseeen, se
tapahtuu ihan tieliikennekelpoisenakin..<3 Ja
tarinahan on suoraaan katajaisen kansan omaa..
+4   +1 +2
 
10
Marcus_H 28.07.2009
rakkaudesta ei voi tehdä ikinä huonoa biisiä. Pisteitä verottaa hieman euro dancesta tuttu hittihakuisuus...muttaa raa'asta arjesta kertova tarina kohottaa pisteet turvallisesti kymmeneen.
+4   +1 +2
 
9
BullHill mja 26.07.2009
Hienosti rakennettu biisi puheineen, lauluineen ja mukavasti sovitettu discomusaa taustalle.. Hyvä teksti... mallikkaasti miksattu, selkeästi soiva biisi
+4   +1 +2
 
10
John Olsbo 22.07.2009
Taitavasti tehty kappale jossa vuorottelevat seireenin hekuma ja miehen arkinen todellisuus. Taustalle oli muuttuvat kuviot eri säkeissä mikä teki siitä eteenpäin rullaavan. Lauluosuudet oli hyvät vastakohtaisuudet heijastaen arjen ja ideaalin vastakohtia.
+4   +1 +2
 
Funereal 21.07.2009
Tämä ei kyllä kolahda yhtään. Miesvokaalit kuulostavat siltä, ettei niitä ole laulettu tosissaan ja laulaja kuulostaa jatkuvasti säästelevän itseään. En nyt saa mieleen hyvää sanaa kuvaamaan laulua, mutta käytetään nyt vaikka ilmaisua "löysä".

Biisiä ei yhtään paranna välispiikit tai taustalla pyörivä mitäänsanomaton jumputus, jotka kiivaasti kisaavat korniudessa keskenään.

Biisissä on kyllä ihan kivat sanat, että se nyt on ainakin plussaa.
0   +1 +2
 
Black Dog 21.07.2009
Ideaa käytetään paljon, missä tekno taustalle on sämplätty sanoja ja kuten tässä tapauksessa runo. Tässä tapauksessa tuo tausta ja sanojen erillinen sämpläys täydentää hyvin kokonaisuutta ja tuo sille piristävää lisäarvoa.

Vuoropuhelu on naisen ja miehen välistä leikkimielistä kisailua, joka tuo positiivisen ja jopa hieman hauskankin leiman kappaleelle.
+4   +1 +2