Dawn 2003

Darra Wonderland

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Jutka 09.01.2006
Loistava! Hieman ohuet soundit soolossa. No, kuka mistäkin tykkää...
0   +1 +2
 
hazardi 28.10.2003
Introon olisi sopinut mahdollisimman vapaa meininki, mutta taustan takia oli pakko käyttää klikkiä ja loppujen lopuksi se soolokaan ei ole aivan riittävän hyvä.
<br>
Rummuissa taas olisi ollut kiva äänittää niiden kahden overheadin lisäksi parilla muulla mikillä, mutta kun raiturissa on vain kaksi sisääntuloa ja ei ole mikseriä siihen väliin. Mutta ehkäpä pitää olla vain entistä tarkempi mikrofonien sijoittelun kanssa.
<br>
Urut on pitänyt lisätä melkeinpä jo ensimmäisestä versiosta lähtien, ja nyt sitten tuli ne lisättyä. Kivasti toimivat, mutta ehkäpä niitä olisi sitten voinut laittaa lujemmallekkin, ehkä jäivät hieman taka-alalle, kun en halunnut peittää komppikitaraa kokonaan.
<br>
Kieltämättä näin kitaristina soolo pääsi kyllä loppumaan kesken, ehkä vielä muutama kierto ja sitten lasku...
0   +1 +2
 
Haava 28.10.2003
Se alun "balalaikka tyylinen remputus" on kyllä yli veto. Intron kitara tuntui vähän väkisin soitetulta. Onko se soitettu jollain klik-träkillä? Rumpu saundi tuntui hieman monotoniselta. Pelleissä oli liikaa sitä iskunääntä ja liian vähän pellin "kohinaa" Nämä kaikki rumpu jutut johtuivat todennäköisesti sekä soittajasta, että äänityksestä. Koko kappaleen alku puolella soitto tuntuu vähän tököltä, mutta juuri kun kitaristi pääsee siinä vähän vaihtiin kolmen minuutin kohdalla ja biisi vasta tuntuu kunnolla alkavan niin se loppuu.... Erittäin kivasti soittu lopun soolo, joka olisi voinut kestää vielä pari kolme minsaa ja koko biisin alun olisi voinut karsia pois. Se oli oikeasti kivaa kuunneltavaa se loppu. Ai niin... Urku on rock! Kovammalle sitä!
0   +1 +2
 
hazardi 23.10.2003
Eieiei, soolot ovat liian lyhyet ;)
0   +1 +2
 
9
Jazzmaster Flex 23.10.2003
Tää on kova biisi! Kritiikkiä nyt sen verran et intro on mun mielestä vähän turhan pitkä...Soolot on kyl aika mainiot ja muutenki biisi rullaa hyvin.Kyl mä tälle ysin(9) annan.
0   +1 +2