Disillusion

Antipope

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Chrimera 11.12.2009
Taattua Antipopea. Koukkuja riittävästi, meno on kovaa ja armotonta. Bassosoolo/breikki on aivan helevetin mahtava. Ei kai tässä. Erinomaista!
0   +1 +2
 
10
_Panzerfaust_ 19.09.2009
Koukuttavalla melodialla pistetään startti tälle biisille. On vaan todettava, että jälleen on otettu kengurun loikkia eteenpäin joka osa-alueella kehityksen suhteen.

Huomion herättävä askel edellisiin verrattuna on riffien tarttuvuus ja melodiat mitkä savolainenkin pystyy aivosolukossa käsittelemään melko vaivattomasti. Kappaleen rakenne on edelleen tyylillenne uskollisesti pysynyt haastavana. Kappaleen lopettava lyhyt pätkä on erinomainen, mosh ending :)

Nyt on sällit saanut ruuvattua saundit niinq vitun kohilleen. Ei ärsytä mikään. En tiedä oletteko oppineet mikityksen salaisimmat niksit vai onko miksaus koodari siirtynyt seuraavalle levelille... todennäköisesti näitä kumpaakin. Hyvin paukuttaa tämä teidän perkussio taiteilija. Suurin kehitys tekniikka puolella on vokaaleissa. Se oma saundi on tuntunut löytyvän, myös melodisien laulu osuuksien määrä on kasvanut ja se sopiikin oikein hyvin teille.

En oikein keksinyt mitään bändiä mihin verrata tätä ja tuo lienee positiivinen asia?!... heh.
Mitäs helvettiä?! Missä kritiikki? Tuosta toisesta kaivelen kyllä väkisin jonkun asian mikä vituttaa. Täytyy kommentoida se joskus kauniina kirkkaana krapula päivänä, kun jääkaapissa ei ole yhtään korjaavaa ja pizzakuskin Tojotasta räjähtää rengas.
+2   +1 +2
 
10
Mr Fobias 02.09.2009
Huikea meininki. Mahtava aloitus biisille, ennenkuin lähdetään tykittämään oikean asenteen omaavan laulajan kanssa. Kivoja osioita on havaittavissa, mutta kuitenkin nivottu niin yhtenäiseksi, että voi vain nauttia. Tähän ei ihan äkkiä pääse kyllästymään, sen verran siistejä juttuja siellä on ja biisi vie mennessään. Mutta kuitenkin olette tehneet siitä helposti lähestyttävän. Kipalehan on aiva erinomainen.

Hullun hyvä tuo rumpali :) Muutkin soittajat täyttävät ruutunsa erinomaisesti.

Mitään ärsyttävää ei aivoni rekisteröinyt. Kyllä tämä on 10 arvoinen suoritus thx.
+2   +1 +2
 
10
Holic 24.08.2009
Tiukka raivaus alku. Teitillähän tuntuu olevan pätevä blastbeat rumpali. Selkeästi oma tyyli teikäläisillä, ei ole tullut toista samanmoista vastaan. Laulajahan vetelee ihan kliinilläkin, mikä on piristävää näinä örinänkorinan luvattuina aikoina. Teitillä on selkeästi oma juttu, ja varmasti olette siitä saaneet kuullakin. Pitäkää oma juttunne siinä on jotain hurjan omaperäistä. Oivallisen "vaikeaa" musiikkia. Kummallista, mutta niin mukavata.
+2   +1 +2