Heresy Above

Aeon Antenna

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Silven2. 28.01.2010
Perkussiiviset ansiot kappaleessa ovat mainitsemisen arvoisia. Biisi on hyvä, rauhalliset osat tuovat mukavaa ilmavuutta rakenteeseen, mutta sovitus on turhan tyhjä, mikä vielä korostuu suhteessa kuivaan miksaukseen. Ei muuta kuin Hammondia drawbarit 1-4 ja 8 täysin auki Leslien kautta sopivalla säröllä kehiin! ;) Bändi soittaa hyvin, tässä kuuluu soittamisen ilo autotallityyliin. Laulaja vetää uskottavasti ja hoitaa tonttinsa mallikkaasti. Kokonaisuus toimii, mikä onkin tärkeintä. Ei paha!
0   +1 +2
 
10
janiceps 30.10.2009
Loudness wall -miksauksen puuttumisesta ropsahtaa heti kärkeen lisäpisteitä, kuullostaa tosiaan hyvällä tavalla Iron Maidenilta. Hauska kuulla myös rumpusoundi ilman sitä loppuunkulutettua litisevää basarisoundia. Kuiva ja selkeä miksaus.
Ennenkaikkea biisi etenee kuin härkä ja vaihtelua piisaa sopivasti! 3:09 kohdalla tulevat komppipelti paradidlet suorastaa nostattivat hymyn huulile. Kielisoittimet myös tyyllikkään hilittyjä. Laulaja kun vielä vähäsen puristaa ja kiristää niin hyvä tulee! Lisää tällaista maailmaan.
+2   +1 +2
 
10
PADOMIES 27.08.2009
0   +1 +2
 
Haava 16.08.2009
Joo. Eihän tässä siis hittipotentiaa ollut yhtään. Selkeää ja nöyristelmätöntä 70-lukuprogea tässä päivässä. Siinä hyvät puolet. Eläväinen ja täydellisen yleisiöään kokistkelematon biisi. Sitten se kaikki oli pilattu siis aivan käsittämättömän kammottavilla saundeilla. En aidosti tiedä mitä on saundipuolella ollut hakusessa, mutta enempää ei olisi voinut metsään mennä. Kokonaisaundi on tyhjä, ohut, kuiva, eloton ja saatanan tylsä. Mistään ei äänimassasta nouse esiin yhtään mitään. Ei kulmaa, ei eloa, ei vaihtelua ja ei mitään. Puuduttavaa puuroa, vaikka yhtään mitään. Noissa äänissä on ikäänkuinyhdistetty 70-luvun ja 90-luvun saudimaailmat keskenään valitsemalla molemmista ne huonot puolet. EI! Ei näin. Menee hyvä musa pilalle!
+2   +1 +2
 
Dexteri 14.08.2009
Komea ja simppeli tuo bassointro. Laadukas biisi, joka tarjoaa jokaiselle Rock diggarille jotain. Itse viehätyin kappaleen rakenteeseen ja biisin todella vahva.
+1   +1 +2
 
9
mirveli 14.08.2009
You guys know your Maiden!! Awesome start woth the bass and drums..
+1   +1 +2