Future

Axoldies

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Stocco 28.04.2004
Tää on ihan liika hempeetä. Mut kyl täs silti löytyy ns munaa matkan varrella. Melodia on poikkeuksetta hyvä.
0   +1 +2
 
9
daft 28.04.2004
No nyt löyty aikaa arvostella:
Piano melodiasta tulee jotenki mieleen Robert Miles..Jotenki mä oon ihastunu tohon "Axolus kick:iin" se iskee ja lujaa..Piano myllää ehkä hieman liian kauan mukana, mut onneks sitten tuo huilun tapainen vingutus pääs mukaan. Basarista tuli aika-ajoin mieleen eurodance basso, mut ei haittaa tahtia. Kyllä tää on taas ihan omaa luokkaansa tää biisi. Muutamia asioita mitä itse vaihtaisin, mut sä se artisti oot=) Pidän tästä biisistä!
0   +1 +2
 
9
Trace 10.12.2003
Erittäin mahtava soundimaailma. Niin nätin kuuloista, että huhhuh. Melodiat olivat aivan täydelliset ja tukeva basso jämäköitti tätä paljon. Korkeat padit, ai että ku oli loistavat. Ainoastaan rakenteeseen olisi saanut laittaa hiukka enemmän nostatuksia. Tosin näin rauhalliseen kappaleeseen ei mielestä liian jämäköitä nostatuksia tarvitse. Kerrassaan hieno kappale!
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 05.12.2003
No huh. Onpas mainio biisi. Tykkäsin alusta saakka tunnelmasta ja biisissä on täyteläisyyttä. Rumpuosasto on hyvä sekä bassot toimii nätisti. En oikeen millään löydä tästä mitään pahempaa moitittavaa... Melodiat toimii hyvin, ei mitään moittimista niissä. Taustat on kunnossa.. eipä tät voi kuule ku kiteyttää vaa siihe, et kaikki toimii ja ei täs auta muu, ku vaa nautiskella hyvästä musiikista! :)
0   +1 +2
 
10
Imp 19.11.2003
pehmeä alku.mutta sitten olit ympänyt liikaa bassolinjaa mukaan.korostuu liikaa.vaikkakin humisee hyvin täälä ;).
hyvä kuuloinen piano melodia.tai oikeastaan linjan mennessä korkeemmalle sitä ei välttämättä huomais että ois bassoa.hyvää työtä =) iloista ja iskevää melodiaa.näin yöllä kuunnellessa.
0   +1 +2
 
8
anzx 17.11.2003
Tässä on hienot bassot. Hatun soundista en tykkää, kuulostaa kuin kirjoittais lyijykynällä paperille. Eikä kläppikään iske. Melodiat on liian sekavat tonne viiteen minuuttiin asti, mutta siitä eteenpäin aika kauniit. Pianon saundi ja efektit onnistuneet kiitettävästi. Elieli.. pientä säätöä vaatii koko biisi. Jos sulta muuten löytyy winampista nullsoftin pitch/tempo control plugari niin kokeileppa kuunella +5% pitchattuna, kuulostaa aika paljon energisemmältä heti.
0   +1 +2
 
9
Bona 15.11.2003
*kuten
0   +1 +2
 
9
Bona 15.11.2003
Todella hyvä biisi, jotkin vaihdot töksähtää ehkä vähän, mutta luten sanoin loistava
0   +1 +2
 
8
a98 06.11.2003
aika amatöörisen kuuloista tuotantannollisesti ja soundillisesti. bassorumpu ei iske tarpeeksi, ja basso ei vakuuta. rakenne on todella perus. biisi on hyvin yksinkertainen ja jopa keskeneräisen kuulonen. biitti on aivan peruskamaa, ja muutenkin biisissä ei paljon kikkailuja tai hienoja ideoita näe.. mutta melodia osio onkin sitten todella hyvä.. arppipädi melodia oli oikein maistuvan kuulonen.. ja piano melodia toimi oikein hyvin. jos multa kysyy niin mielummin kuuntelen paskasti tuotettua musaa jossa on hyvät melodiat kuin hyvin tuotettua mutta mitäänsanomatonta. eli melodioista 8.. muutenkin kuin kuunteli biisejäsi niin aika paljon emootionaalista kamaa jossa melodiat aika hyviä.. suosittelisinkin ottamaan sellaisen dreamdance lähestymis kaavan, enemmän pädejä jousia ja muuta sälää.. näin yksinkertaisena nämä biisit ei kuulosta niin hyvältä.. mutta huomaa että musikaalisuutta kuitenkin löytyy..
0   +1 +2
 
8
SLK 04.11.2003
Muuten ei mitään ihmeellistä, mutta nuo arpeggio kohdat olivat kauniita.
0   +1 +2
 
9
Forestgiant 03.11.2003
Käynnistyminen on basic. Oikeastaan ATB-mainen. Puuttuu vain voksut. Mielenkiintoinen basso ja simppelit rummut lisäävät tunnelmaa. 1:55 sisään astuva kertosäe on LOISTAVA. Innovatiivinen. Uudehkot instrumenttivalinnat oikein hellivät mieltä. Vaikka kliseepiano onkin käytössä, sen käyttö on varsin hyvä. Kertosäkeen toistuessa olen yhä vankemmin sitä mieltä että tässä on kyllä Mikserin parhaimmistoa. Parasta mitä olen Melodiselta rintamalta kuullut vähään aikaan.
0   +1 +2
 
8
TVS 02.11.2003
Aika sellasta basic trancea ei mitään "ihmeellistä". Percussiot ja basso olivat kohdallaan. Tuota aika mitään sanomatonta melodiaa ei kuitenkaan olis jaksanut ihan 7min kuunnella ,hieman enemmän vaihtelua niin 9- :).
0   +1 +2
 
10
porcelain 02.11.2003
tämä nyt vain kyllä kolahti ihan kympillä :) lyhyesti ja yrimekkäästi ;) KAUNISTA :) <3
0   +1 +2
 
9
Buhis 02.11.2003
Bassoja en voi pahemmin kommentoida kun kuuntelen kuulokkeilla. Tuo kitaratyylinen soundi on oikein mukava, ja melodiakin hieno. Perkussion puolella voisi olla vähän enemmän täytettä. 1:57 alkava melodia on todella hienon kuuloinen. Leadin soundi on mukavan täyteläinen, ja mukavan erilainen. Sitten mukaan tulevat korkeat padit, jotka kuulostavat myös todella hyvältä. Jotkut vaihdot tuntuvat vähän töksähtäviltä. Jonkinlaisia messevämpiä nousuja tähän olisi kyllä kaivannut. Kliimaxit alkavat nyt aina vähän turhan yllättäen. Tällaisella rakenteella biisi olisi ehkä toiminut minuutin pari lyhyempänä paremmin. Kokonaisuudessaan todella mukava kiksubiisi :) 9+
0   +1 +2