Lapinjärvi State Of Mind (Afterglow)

BabylonDubProject

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
PLop- 22.06.2006
Onks tää jonku mielestä kympin juttu ?? :I no ei mielipiteistä kai voi kiistellä.. mut tää muistuttaa jotain erittäin huonosti onnistunutta biittiä. ääni mm. värisee häiritsevästi... en tajua ...
0   +1 +2
 
10
Lergoi Volacheck 26.12.2005
Tähän on mukava samaistua! t: erä 15/05
0   +1 +2
 
8
stinkyjay 19.08.2005
tää oli kiva. ja lapinjärvikin oli kiva mesta, varsinkin hanhi. tanks.
0   +1 +2
 
10
Pukkapää 16.12.2004
Skull and Bones kappale loi mielettömiä ajatuksia ja tunnetiloja mahtavalla tunnelmalla. Se tuotti tähän projektiin välittömän rakkauden ja tämä biisi ei rakkauta laannuta. Todella ilmava tunnelma tähänkin on saatu; bassorummun jytke ja taustalla jylisevä säröinen basso sopivat ihanasti keskenään ja melodia on tyhjän kuuloinen, mutta sopii tähän taustaan kuin nakutettu. Eli tavallaan täyteläisyys ja tyhjyys kohtaa mahtavasti; syntyy todella aavemainen meininki, mistä tunnistaa tekijän kädenjäljen todella hyvin. Tämän voisi kuvitella helposti jonkun elokuvan taustalle soimaan; elokuvan, missä on särisevää kuvaa ja häiritsevää tunnelmaa. Tämä osittain pelottava ja osittain vapauttava chill-teos on nimittäin niin hyvin saatu polkemaan, että ei paljon numeroa tarvitse miettiä. Kiitettävää jälkeä, jälleen kerran. Babylon, sait minut vangiksesi ja faniudun. Kiitos sinulle.
0   +1 +2
 
9
Siddhartha 16.11.2004
tämäpä vallanmainio chill veisu. alotus saundi oli/on sangen herkullinen. ja tää tummanpuhuva tunnelma toimii meitsille kyyyyyyyyyyyyyyyyy...
0   +1 +2
 
Rion 03.11.2004
Jotenkin oudon veikeä äänimaisema. En kyllä mitenkään saanut chilliä olotilaa tästä itselleni, päinvastoin. Ajaa minut syvälle ahdistuksen partaalle, mutta pakko tämä on loppuun asti kuunnella. Ehkä sopisi johonkin peliin taustamusiikiksi. Rummut oli ihan näppärät, mutta niissä olisi saanut olla enemmän sälää mukana. Ei todellakaan minun musiikkiani, mutta musiikkia kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
Kolmastoista 18.09.2004
Burn it down! tätäpä sopii soittaa dutch passionin herkkujen kaa :P
0   +1 +2
 
9
Shah 01.09.2004
Kappas köppös. Mukavan minimaalista. Oli se minunkin aika jo katsastella tätä (yhtä ainukaista) träkkiä täältä. Tulee mieleen suomalainen Puola -niminen bändi (ilmeis. Treelta). Voisi muuten olla että pyörisi levy toisinaan aika ahkerasti lautasella, jos olisi parinkymmenen biisin pläjäys - yhtä - minimaalista, käsinkosketeltavaa ja (tietysti:) yksinkertaisen kaunista ja selkeätä biisiä siinä. Yksinkertaisuudessa on monia hienoja puolia. Kun korostetaan jotain tiettyjä elementtejä esille, antaa se oivan, mystisen, transsiin johtavan tilan, sitä kuunnellessa.

Viime aikoina on mula ollut biisien kuuntelut aika vähissä mikserissä. No asiaan on pientä korjausta jo tullut ja tämä antoi todella hyvän fiiliksen. Tee l-i-s-ä-ä.
0   +1 +2
 
9
Salminen 07.07.2004
Taitaapa muuten olla ensimmäinen näin aavemainen chillikappale mitä on vastaan osunut. Sama mukavan pehmeä äänimassa hallitsee tätäkin kappaletta, kuin DiversAeoninkin biisejä. Pianomelodia on mukavan jumi, samoin tuo matala bassopörinä. Rummut luovat hyvän sykkeen kappaleeseen ja on miellyttävän kuuloista kun diskanttialue on lähes pyhitetty noille yksittäisille kilkuttimille.

Kovin rentouttava tämä biisi ei ainakaan omalla kohdallani ollut, enemmänkin tulee hieman sellainen olo kuin joku kurkkisi olkani ylitse. Mielenkiintoinen tunnetila tämäkin, jotenkin olotila on hieman samanlainen kuin Massive Attacking Inertia Creeps- kappaleen jäljiltä, vaikka täysin erityyppiset biisit ovatkin kyseessä.

Hieno teos tämä joka tapauksessa on, ainoastaan vähän enemmän jotain ambienttia äänimaisemaa olisin tähän toivonut kun tiedän että herralta syntyy hyviä sellaisia.
0   +1 +2
 
9
odkid 23.06.2004
Hyvin kuvaava, omia kokemuksia Lapinjärvestä miettien. Sellanen ankeus ja synkkyys äänimaisemassa viehätti. Toimii.
0   +1 +2
 
9
Oceansoul 27.05.2004
Tää tosiaan oli aika karmaiseva :o.....Lisää tällaista :D
0   +1 +2
 
9
Ocky Vlakdow 14.04.2004
Tosi outo biisi... En oo ikinä kuullu mitään tällästä.. Kuullostaa aavemaiselta.... ja hyvältä.... Tosi hyvin tehty biisi.!!
0   +1 +2
 
5
iso j 19.04.2009
Kuulosti just niin isämaalliselta kun vois olettaakkin. Lapinjärveläisiltä ei juuri voi muuta vaatiakkaan,, (biisin nimi siis). Enkä mä tälläsestä muutenkaan mitään ymmärrä. Mut eihän tässä ollu ku pohjat? missä leadmelodia?
0   +1 +2
 
9
Eurydome 01.02.2004
hyvää ääntä alusta.. ihanan räsäistä. rummut sopivat erittäin hyvin, kicki ja sweeppaileva hihat riittävät loistavasti. 1:20 tulee erikoinen ääni, joka oli ehkä hieman liian "kiemurteleva". hieman lisää vaihtelua. erilaisia ääniä löytyi, mutta liian vähän. erittäin hyvä/rento biisi.
0   +1 +2
 
9
Imp 31.12.2003
erikoinen biisi.en chilliä ole kuunnellut oikeen koskaan mutta tämä on aika hyvin tehty.rauhallinen niinkuin vissii kuuluu ollakkin kyseisessä genressä.rummut saisivat todellakin olla vähän overdrivet muttei todellakaan ihan överit =)
0   +1 +2
 
Haava 15.12.2003
Räkäisempää rumpua olisi heti kaivannut noiden säröisten melodia elementtien käveriksi.. Kaunista ja tummaa... Vähän selkeää omaan makuuni, mutta toimiva "Bloommm"-melodia introssa (ja muuallakin) esim veti täysillä mukaansa. Rumpuja on vähän sävellettykin, mikä antaa kivaa lisää... Pienet tauot ja muut odotukset rutmi puolella lisäävät aavemaista odottavuutta... Biisin tunnelma toimi.. ja lopussa siitä kiskotaan loputkin irti.. ehkä jotain bassoista stringiä (tai pädiä) olisi voinut vielä laittaa hiljaisella luomaan pohjaa... Asiallista.. todella asiallista kuitenkin.
0   +1 +2