A Violent Ritual of Self-Enlightenment

Antipope

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Nagh 14.04.2010
Tämä biisihän on oikeasti piristävää kuunneltavaa.. Tässä riittää nopeuttakin eikä jätä kylmäksi missään vaiheessa. Mutta aika hyvin MixTer.G tossa sanokin jo tuosta tuotantopuolesta, ja vähän tähänkin alapäätä lisää, niin kasvaa biisillä munat.. Isoin muutos olisi jo kun basari soundia muuttais märemmäksi napahdukseksi, ja lisäisi siihen kunnolla munaa! (hyvässä maussa tietenkin)
0   +1 +2
 
8
MixTer.G 08.04.2010
Taas tarraudun tohon tuotantopuoleen tässä :) sori! Paljo taas hyviä juttuja, mutta vähän lisää jalostamalla sais ehkä enemmän irti! Onko syntikoita mietitty taustalle? Hyvin 90-luvun bläkkishengessä tässä pyöritään, mikä on oikein mukavaa ku se on kolahdellu itelle aikoinaan! Jotenki borknagar tulee välillä mieleen. Omaperäisyyttähän teistä löytyy toki! pieni miinus tekniseen suoritukseen, ku paikoittain kuulee pieniä huolimattomuus virheitä. Soittohan saa kuulua, mutta selkeesti siellä on häiritseviä virheitä kuultavissa! Siispä tämäkään ei sitä napkymppiä saa, vaan 8!
0   +1 +2
 
Kallemania 06.04.2010
Laulusta tullee dimmu borgir mieleen, ihan hyvä soundi. Biisi on melkosta kaahausta, en voi sanoa että näin sekava meno ois mieleeni kauheasti. Tässön silleen että just kun joku osio alkais tarttuun niin se loppuu. bassoa vois olla hitusen enempi.
0   +1 +2
 
10
Chrimera 03.04.2010
No eipä jätä kylmäksi tämäkään. Helvetin komiaksi timantiksi olette oman tyylinne/hommanne hioneet!
0   +1 +2